Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 445

herczegkhyra válasz | megnéz | könyvjelző 2010.09.15 14:03:07 © (213569) dehogynem.

miből gondolod, hogy nem értettem a szenvedélyességét?

Hisz még magam is leírtam már régebben, hogy Gyurcsány őszintén gatyába akarta rázni a pártját és feltett szándéka volt, hogy a következő négy évben helyrehoz mindent!

Csak ugye ahhoz el kellett volna érnie, hogy a lelkesítő szavait átvegyék a párttársak is és a zsebtömés helyett a haza építésével legyenek elfoglalva!
Nos ez nem jött össze.

Aztán meg ugye tálalni kellett volna a népnek is megfelelően a rideg valóságot, hogy ugyan miért is jönnek a jóléti megszorítások hirtelen.

Ehhez kellett a kiszivárogtatás, de valahogy az Istennek se az lett a reakció, ami kellett volna!
A nép ahelyett, hogy azt mondta volna amit most Orbánnak mond ( fogjunk össze és haladjunk, álljunk talpra) azt mondta, hogy nem kér Gyurcsányból. Csak azt nem értem, hogy az ország érdekében miért is nem kerültük el az öszödi beszéd és Bajnai megjelenése közötti történéseket? Ha hiszed, ha nem nem itt tartanánk! Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (213550)

Előzmény: Törölt nick (443)
twist Creative Commons License 2011.03.25 0 0 444

Még nem vettétek észre, hogy a különbség nem jobb és bal között van, hanem a szegények és gazdagok között?

A böszme hülyeségeit nem szopta a bal?

Orbán félrenyúlásai nem ártanak a jobbnak?

KAPJATOK ÉSZHEZ!

A megfogalmazott kritikákat felhasználni kéne, nem egymást ekézni miatta.

Ha Orbán is elqrja az mindenkinek rossz lesz!

Előzmény: Törölt nick (442)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 443

Az őszödi beszédben a legérdekesebb, hogy máig sem derült ki, hogy ki vagy kik lopták ki. A mai világban nonszensz, hogy ez ne derüljön ki.

Akárhogy nézem, úgy tűnik, maga Gyurcsány hozta köztudomásra. Talán annyira el volt telve a beszédétől, hogy azt gondolta, ismerje meg mindenki. Amilyen balfácán, ez is kitelik tőle.

Előzmény: Törölt nick (442)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 442

azért kíváncsi leszek a történelemkönyvekre, amikor öszödi fejezet, meg elqrás részek is bekerülnek majd:-)

Előzmény: Törölt nick (441)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 440

Ha úgy jobban elviseled, akkor igen, Orbán is:-D

Előzmény: Törölt nick (418)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 439

""A külföldnek kalapot kellene emelnie Magyarország előtt"

csak figyelmeztetlek, hogy ha egy minisztert azonosítanak az országgal akkor nagyon sok baloldali fel fog hördülni.

gondolod, hogy ez a Magyarország előtt ez azt jelenti, hogy Bajnai előtt?

én speciel úgy látom, ezzel Orbánazt a népet dicsérte, akik lázongás nélkül eltűrtek olyan megszorításokat és intézkedéseket, aminek a feléért teszemazt Görögország vagy Franciaország népe lázongott volna

Előzmény: Törölt nick (396)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 438

Nézd, jóhiszemű vagyok. Azt látom a fővárosi önkormányzatoknál, hogy Tarlós tűzzel, vassal írtani akarja a korrupciót. Ennek érdekében az ellenőrző szakbizottságokba tudatosan felkér ellenzéki képviselőket is. Nem tudom, hogy ez csak Tarlós szisztémája, vagy általánosan Fidesz módszer. Mindenesetre Papcsákból hajlandó a Fidesz ügyet csinálni, és ezt jó jelnek tartom. De nemcsak Papcsákról van szó a Fideszben.

Mindig azt mondtam, hogy a korrupcióban kb 1000 milliárdos megtakakarítás van (nemcsak a közmegrendelésekre gondolok), és ha a Fidesz hajlandó lesz tűzzel vassal írtani a korrupciót a saját berkein belül csontig hatolva, ahogy Fábry mondta, akkor már nem hiába kormányzott. Ezt figyelem árgus szemekkel.

Előzmény: ELŐRE! (436)
ELŐRE! Creative Commons License 2011.03.25 0 0 436

Nekem nagyon sok fideszes barátom van, és senki nem gondolja azt, amit te itt halatyolsz.

Lehet, hogy a te fideszes barátaid nem is fideszesek, hanem ex-szdsz-esek :)

-------------------

emellett miért gondolod, hogy bárki is hibátlan? összességében kell nézni, nem egy-egy kiemelt hülyeséget nyomni.

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (-)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 435

Lehet, de a weboldalt profinak hívják :)

Előzmény: Törölt nick (433)
partra vetett hal Creative Commons License 2011.03.25 0 0 434

Nem az, kádár idején sem volt az. Neked.

Előzmény: Törölt nick (432)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 431
Előzmény: Törölt nick (422)
Csahoss Creative Commons License 2011.03.25 0 0 430

suliban kötelező pártpropaganda mióta kötelező ? 90 óta most előszőr! építi a fideszed a komcsi diktatúrát!

Előzmény: Törölt nick (428)
Csahoss Creative Commons License 2011.03.25 0 0 427

arra koncentrálj, hogy pár száz gyereknek KÖTELEZŐ volt suli után bentmaradnia, hogy a PÁRTOD PROPAGANDÁJÁT végighalgassa.

kommunista stílus!

Előzmény: Törölt nick (425)
Csahoss Creative Commons License 2011.03.25 0 0 421

http://atv.hu/belfold/20110324_tinik_biraltak_a_kormany_intezkedeseit_video

pártod berendeli az iskolásokat a kampányára.

kirugdossa azokat akiknek más a véleménye

fülkeforradalmat hirdet

meglop 3 millió embert

tisztára mint a kommunizmusban.

Előzmény: Törölt nick (416)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 420

Csak traktoros fűnyírót.

Előzmény: Törölt nick (419)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 418

Szóval szerinted Orbán azt mondta, hogy a Bajnai és Orbán kormány hatalmas megszorítást csinált, és a nép ezt eltűrte?

Oké.

Előzmény: Törölt nick (397)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 417

Rád nem illik, ne aggódj.

Előzmény: Törölt nick (416)
Csahoss Creative Commons License 2011.03.25 0 0 414

visszaolvastam. látom már kaptál erre linket, csak a kognitív disszonanciáddal küzdresz.

Előzmény: Törölt nick (412)
Csahoss Creative Commons License 2011.03.25 0 0 413
Előzmény: Törölt nick (409)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 411

Nem oktatlak, csak visszavehetnél az arcodból. Fingod sincs a Fidesznek LMP-vel szembeni politikájáról.

Előzmény: Törölt nick (408)
partra vetett hal Creative Commons License 2011.03.25 0 0 410

Jó haggyuk. Beszélgessünk az egykulcsos adóról, arról az intézkedéseől, amelyik azt a lukat ütötte a köccségvetésen, amit azóta sem tudta befoltozni. Aminek az utórengése, hogy most az alapvető élelmiszerek áfáját csökkenteni kell, ami szintén növeli a hiányt.

Előzmény: Törölt nick (403)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 407

Nem elég neked, amit belinkeltem?

Tényleg, a hozzád hasonló fidesz-fanokkal mindent fel lehet etetni. Nem olvasnak, csak Szijjártó parasztvakításait hallgatják.

Előzmény: Törölt nick (405)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 402

Ha ez nem elég, itt van régebbről:

http://www.privatbankar.hu/cikk/hircentrum/orban_megint_kulfoldon_dicserte_a_bajnai_kormanyt_39745

A kormány a Bajnai-kabinet intézkedéseivel dicsekszik külföldön

Újabb részletek derültek ki az Orbán-csomagról . Az angol nyelvű Széll Kálmán Tervben szerepel a közösségi közlekedésben dolgozók családi kedvezményének elvétele, hogy a segélyek időtartamát és összegét lecsökkentik, és nem egészségügyi, hanem[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Előzmény: Törölt nick (393)
uhuru1 Creative Commons License 2011.03.25 0 0 400

Gondold ezt, ha ettől jobb neked.

Előzmény: Törölt nick (212)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 399

Linket lérsz? Tele van a média azzal, hogy Orbán vagy a kormánya szinte havonta  dícséri a  Bajnai kormány intézkedéseit. Tényleg ennyire tájékozatlan vagy?

Itt a csokor találomra, de az összeset nem fogom bepapizni neked, kersd ki magag.

Másképp szólnak angolul a reformok

A reformprogram angol változatában vannak olyan konkrétumok, amik a magyarban nem, és méltatják a Bajnai-kormány ezermilliárdos kiigazítását. Tovább »

forrás: Index.hu

Neocortex Creative Commons License 2011.03.25 0 0 398

"figyelj, ne má'. Orbán soha nem dícsérte a Bajnai kormány gazdaságpolitikáját."

Ezek szerint tényleg működik a kormány kettős kommunikációja.

Előzmény: Törölt nick (390)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 396

"A külföldnek kalapot kellene emelnie Magyarország előtt" címmel közölt interjút szerdán Orbán Viktorral a Frankfurter Allgemeine Zeitung. A miniszterelnök szerint "Magyarország két egymást követő kormánya" olyan lépéseket tett, amik "összességében többet tesznek ki, mint amire bármely más európai ország vállalkozott. Tulajdonképpen ezért kijárna, hogy a külföld kalapot emeljen" – fogalmazott Orbán Viktor.

partra vetett hal Creative Commons License 2011.03.25 0 0 395

Megjegyzem a gyógyszerkassza felezése nem tett jót a gyógyszergyári részvényeknek. Elmondtam már soxor, vádat kellene már emelni a börtönbe kívánt szocik ellen, nem pedig beérni a hangulatkeltéssel. A Halottlátó Budai mire vár? Az IMF hitel pedig nem az ördögtől való. Ellentétben veled, én az elmúlt hűsz év történéseit tekintem egy vonalnak, és összességében fogalmazok meg kritikát a politikusokkal szemben.

Előzmény: Törölt nick (386)
Neocortex Creative Commons License 2011.03.25 0 0 394

Kedvező feltételek mellett én is jegyeznék magyar államkötvényt, magyar részvényt pedig rendszeresen szoktam vásárolni, ha éppen olyan az árfolyam, pedig szerintem ez a kormány alkalmatlan. Az Audi befektetései sem azon múlnak, hogy a magyar kormány általában mennyire alkalmas, ha egyébként ők megkapják amit akarnak, sok más szempont is létezik. A forint árfolyamát is sok minden befolyásolja rövid távon. De azért látszik egy hosszú távú trend, aminek szerintem leszakadás lesz a vége.

Előzmény: Törölt nick (386)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.25 0 0 391

Orbán soha nem dícsérte a Bajnai kormány gazdaságpolitikáját

Ezek szerint tájékozatlan vagy. Külföldön, nem itthon.

Előzmény: Törölt nick (390)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!