miből gondolod, hogy nem értettem a szenvedélyességét?
Hisz még magam is leírtam már régebben, hogy Gyurcsány őszintén gatyába akarta rázni a pártját és feltett szándéka volt, hogy a következő négy évben helyrehoz mindent!
Csak ugye ahhoz el kellett volna érnie, hogy a lelkesítő szavait átvegyék a párttársak is és a zsebtömés helyett a haza építésével legyenek elfoglalva! Nos ez nem jött össze.
Aztán meg ugye tálalni kellett volna a népnek is megfelelően a rideg valóságot, hogy ugyan miért is jönnek a jóléti megszorítások hirtelen.
Ehhez kellett a kiszivárogtatás, de valahogy az Istennek se az lett a reakció, ami kellett volna! A nép ahelyett, hogy azt mondta volna amit most Orbánnak mond ( fogjunk össze és haladjunk, álljunk talpra) azt mondta, hogy nem kér Gyurcsányból. Csak azt nem értem, hogy az ország érdekében miért is nem kerültük el az öszödi beszéd és Bajnai megjelenése közötti történéseket? Ha hiszed, ha nem nem itt tartanánk! Előzmény:Toilet Duck Antilimescale (213550)
Az őszödi beszédben a legérdekesebb, hogy máig sem derült ki, hogy ki vagy kik lopták ki. A mai világban nonszensz, hogy ez ne derüljön ki.
Akárhogy nézem, úgy tűnik, maga Gyurcsány hozta köztudomásra. Talán annyira el volt telve a beszédétől, hogy azt gondolta, ismerje meg mindenki. Amilyen balfácán, ez is kitelik tőle.
""A külföldnek kalapot kellene emelnie Magyarország előtt"
csak figyelmeztetlek, hogy ha egy minisztert azonosítanak az országgal akkor nagyon sok baloldali fel fog hördülni.
gondolod, hogy ez a Magyarország előtt ez azt jelenti, hogy Bajnai előtt?
én speciel úgy látom, ezzel Orbánazt a népet dicsérte, akik lázongás nélkül eltűrtek olyan megszorításokat és intézkedéseket, aminek a feléért teszemazt Görögország vagy Franciaország népe lázongott volna
Nézd, jóhiszemű vagyok. Azt látom a fővárosi önkormányzatoknál, hogy Tarlós tűzzel, vassal írtani akarja a korrupciót. Ennek érdekében az ellenőrző szakbizottságokba tudatosan felkér ellenzéki képviselőket is. Nem tudom, hogy ez csak Tarlós szisztémája, vagy általánosan Fidesz módszer. Mindenesetre Papcsákból hajlandó a Fidesz ügyet csinálni, és ezt jó jelnek tartom. De nemcsak Papcsákról van szó a Fideszben.
Mindig azt mondtam, hogy a korrupcióban kb 1000 milliárdos megtakakarítás van (nemcsak a közmegrendelésekre gondolok), és ha a Fidesz hajlandó lesz tűzzel vassal írtani a korrupciót a saját berkein belül csontig hatolva, ahogy Fábry mondta, akkor már nem hiába kormányzott. Ezt figyelem árgus szemekkel.
Jó haggyuk. Beszélgessünk az egykulcsos adóról, arról az intézkedéseől, amelyik azt a lukat ütötte a köccségvetésen, amit azóta sem tudta befoltozni. Aminek az utórengése, hogy most az alapvető élelmiszerek áfáját csökkenteni kell, ami szintén növeli a hiányt.
Újabb részletek derültek ki az Orbán-csomagról . Az angol nyelvű Széll Kálmán Tervben szerepel a közösségi közlekedésben dolgozók családi kedvezményének elvétele, hogy a segélyek időtartamát és összegét lecsökkentik, és nem egészségügyi, hanem[...] Bővebben!Tovább »
Linket lérsz? Tele van a média azzal, hogy Orbán vagy a kormánya szinte havonta dícséri a Bajnai kormány intézkedéseit. Tényleg ennyire tájékozatlan vagy?
Itt a csokor találomra, de az összeset nem fogom bepapizni neked, kersd ki magag.
"A külföldnek kalapot kellene emelnie Magyarország előtt" címmel közölt interjút szerdán Orbán Viktorral a Frankfurter Allgemeine Zeitung. A miniszterelnök szerint"Magyarország két egymást követő kormánya" olyan lépéseket tett, amik "összességében többet tesznek ki, mint amire bármely más európai ország vállalkozott. Tulajdonképpen ezért kijárna, hogy a külföld kalapot emeljen" – fogalmazott Orbán Viktor.
Megjegyzem a gyógyszerkassza felezése nem tett jót a gyógyszergyári részvényeknek. Elmondtam már soxor, vádat kellene már emelni a börtönbe kívánt szocik ellen, nem pedig beérni a hangulatkeltéssel. A Halottlátó Budai mire vár? Az IMF hitel pedig nem az ördögtől való. Ellentétben veled, én az elmúlt hűsz év történéseit tekintem egy vonalnak, és összességében fogalmazok meg kritikát a politikusokkal szemben.
Kedvező feltételek mellett én is jegyeznék magyar államkötvényt, magyar részvényt pedig rendszeresen szoktam vásárolni, ha éppen olyan az árfolyam, pedig szerintem ez a kormány alkalmatlan. Az Audi befektetései sem azon múlnak, hogy a magyar kormány általában mennyire alkalmas, ha egyébként ők megkapják amit akarnak, sok más szempont is létezik. A forint árfolyamát is sok minden befolyásolja rövid távon. De azért látszik egy hosszú távú trend, aminek szerintem leszakadás lesz a vége.