Keresés

Részletes keresés

larzen Creative Commons License 2000.07.27 0 0 152
Idézem saját magam, régebbről.

You Rang, M'Lord?

Látta esetleg valaki a 4. sorozatot?

Előzmény: Törölt nick (151)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.27 0 0 151
Jut eszembe, az utána következő részekben van utalás arra hogy Metcalf milyen csúnyán bánt Poppyval, akkor nem lehet a Gretna Green az uccso ....
Előzmény: Törölt nick (150)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.27 0 0 150
Nem, az a 18. rész, legalábbis a BPTV így adta a múltkor is. Ma a piknikes lesz, a hétvégi vetítésnél is azt adták utoljára. Tényleg a végén vannak epizódszámok (majd meglesem videón).
Előzmény: Ford Fairlane (149)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.27 0 0 148
Szolgálati közlemény !!
Ma este (2000.07.27) 20:30 Budapest Televízió ->>> UTOLSÓ RÉSZ lesz a Csengetett Mylord-ból. (A piknikes).
cygnus Creative Commons License 2000.07.25 0 0 147
Sziasztok!

En meg csak most akadtam ra erre az egeszre. Latom, hogy majusban volt az
utolso hozzaszolas, lehet, hogy mar nem is olvassa senki. Na mindegy, azert
megprobaltam.
En lattam a BBC-n az utolso reszeket aprilisban (teljesen veletlenul akadtam
ra tanulas kozben. Majd szivinfarktust kaptam, mert nem tudtam, hogy
hany reszrol maradhattam le, de ugy latszik, hogy a sorsnak koszonhetoen
folytatolagosan lattam. Minden nap maniakusan odaultem este 8-kor a
kepernyo ele es vartam, kiveve vasarnap, mert akkor nem volt:-((((.
Nagyon szeretem a Mylordot, altalaban
kajalas kozben szoktam nezni vagy ha nincs semmi a tv-ben, akkor erre
mindig vevok vagyunk (az a baj, hogy mar tropara neztuk a szallagokat,
es ezt a video jelzi is a maga modjan:-((( Az utolso reszekben azonban egy kicsit
csalodtam, azt hittem, hogy ugy lesz vege, hogy mindenki boldog lesz, de nem ez
tortent. Kar, de azert nagyon jok voltak.

Törölt nick Creative Commons License 2000.05.27 0 0 146
Most volt csütörtökön (20:30) a 12-ik rész, pedig már mintha vége lett volna 2 hete. Lehet hogy jövő csüt. is lesz ....
Előzmény: Napraforgó (145)
Napraforgó Creative Commons License 2000.05.26 0 0 145
Hali!
Én is imádom a sorozatot, de csak most olvasok először róla. BpTv-énk van, de fogalmam sincs mostanság mikor megy rajta ez a király sorozat. A régi hozzászólásokban leírt időpontok stimmelnek? Csak mert akkor akkorra álítanám be a videót. Az első hat rész nekem is megvan, de mint ahogy a többiek, én is kénytelen voltam lemondani a többi felvételről. Szerintem is mindenki szupi, de a nagy kedvenc nálam is Mable.
spájbl Creative Commons License 2000.05.26 0 0 144
Követelem a Halló-halló ismétlését!
Üdv,
Michele
az Ellenállástól
Előzmény: kroll (140)
BlueBird Creative Commons License 2000.05.26 0 0 143
Ime, a belepom (a Monty Python es mas abszurd c. topicban is felmerult a Csengetett Mylord? akkor ezt irtam):
"Csengetett mylord?
Imadom.
Henry: Maga is mindig ezt mondja, nem igaz Mrs Lipton, hogy hova is vezetne ez?
Mabel: Nem is tudom mikor ettem ilyet.
Rose azzal a forditott harapasaval, halali. Jo az egesz tarsasag. Teddy, aki a szobalanyokat hajkurassza; Miss Poppy az inast; Lord Meldrum mas feleseget; Miss Sissy a noket, es mindez megontozve angol humorral!
De a legjobb Ivy, Dorottya nevezetu babajaval."
Az is nagyon tetszik, amikor Madge Cartwright (?) uldozi a nagymeltosagu Teddy urat, es kozben kialtozza, hogy "Teddybear!". Ezek utan nem nehez elhinni, hogy Angliaban ennyi csunya no lakik. Vagy direkt a sorozathoz szedtek ossze oket?
Vegigolvastam ezt a topicot is, megnezegettem az ajanlott linkeket, csak - legfobb banatomra -, amelyikeken a CSM zeneje van nem sikerult megnyitnom. Lenne valaki olyan aranyos es elkuldeni emilen? Cimem az adatokban. (Leginkabb az eredeti valtozatot szeretnem, ha lehet.)
Elore is koszonom, udv: BlueBird
larzen Creative Commons License 2000.03.22 0 0 141
Szó, mi szó: tényleg kicsit belterjesek ezek az angol sorozatok. Ha jó megfigyelők vagyunk, feltűnhet, hogy a Fawlty Towels egyik részében szerepel egy hölgy, aki a kutyájával érkezik. Ez a hölgy nem más, mint Mavis Pugh, aki a Lord anyósát játsza a Csengetett, Mylord?-ban. Igaz, a két szerep között eltelt több, mint tíz év, és ez látszik is. :)
Előzmény: kroll (140)
kroll Creative Commons License 2000.03.21 0 0 140
Szevasztok!

Csak most akadtam rá erre a szuper topicra.

Én még a 90-es évek elején (92-ben?) láttam először a sorozatot.
Az MTV2-n adták délután fél hétkor. Aztán rengetegszer megismételték, a Szív tv-n vagy 6-szor
Az MSAT-on is párszor, s asszem már ment egyszer a BPTV-n is, de még most is jókat röhögök rajta. Különösen a szinkronja telitalálat. Sajnos a sorozatot nem adták le teljes terjedelmében, mert a befejező rész végén az angolnyelvű felirat szerint: to be continued.
Egyébként ugyanezek az alkotók csinálták a halló halló c. sorozatot, amit nálunk a 80-as évek végén nyomtak.

Ha már írtatok erről, akkor bocsesz.

DKSKfan Creative Commons License 2000.03.21 0 0 139
Én már mondtam, nagyon állat a Haszonlesők.(Mrs. Slowcombe)...:DDDD az volt a legjobb!
Előzmény: szerencsefel (138)
szerencsefel Creative Commons License 2000.03.21 0 0 138
A Haszonlesőket én nem láttam.
Előzmény: Gyanit (137)
Gyanit Creative Commons License 2000.03.21 0 0 137
Sziasztok!

Megprobalom angol baratokon keresztul. Ok elegge fuggok... Nekem van egy teljes kazettanyi BlackAdder (Fekete Vipera) toluk, eddig.
Egyebirant:
Nem reagaltatok, azt hiszem, a kerdesre: a Haszonlesokat nem lattatok annak idejen? Az is igen hasonlo minosegu volt!

Nit

lujza Creative Commons License 2000.03.20 0 0 136
Akkor nekem annyi. :(
Akkor mindig otthon vagyok, s ott meg nincs Bp tv :(
Előzmény: torrente (135)
torrente Creative Commons License 2000.03.20 0 0 135
A BP Tv adja szombat,vasárnap 14.00-kor vannak az új részek,és csütörtökön azthiszem 20.00-tól de lehet hogy 20,30-tól ismétlik meg a kettőt egyszerre.
Előzmény: lujza (130)
larzen Creative Commons License 2000.03.20 0 0 134
Egyszer körülnéztem a neten, ott találtam egy hosszabb ismertetőt a sorozatról.

http://www.phill.co.uk/comedy/yourang/index.html

Előzmény: GYG (133)
GYG Creative Commons License 2000.03.20 0 0 133
Van 21-25. rész? Tud róluk valamit valaki? Egyáltalán jók?? És vajon miről szólnak?
larzen Creative Commons License 2000.03.20 0 0 132
Aki esetleg VHS kazi formájában szeretné fogyasztani, az írjon mail. Megvan mind a 20 rész.
Sajnos legjobb tudomásom szerint nálunk még nem vetítették a 21-25. részeket. Igaz ezek később is készültek.
szerencsefel Creative Commons License 2000.03.20 0 0 131
A dalmát királyi pár ment vendégségbe Meldrunékhoz. A dalmát királyi hattyút készítették el cukorból, aminek később letört a nyaka.
Előzmény: DKSKfan (129)
lujza Creative Commons License 2000.03.20 0 0 130
Sziasztok!
En is most lattam csak meg ezt a topicot.
Megy valamelyik teven ?
Előzmény: DKSKfan (129)
DKSKfan Creative Commons License 2000.03.20 0 0 129
Helló! Csak most láttam meg ezt a topicot! Én is azt hittem, hogy csak én szeretem a Mylordot! A legeslegjobb sorozat a világon! Imádok mindenkit benne! Kellene innen egy hadjáratot indítani, hogy kezdjék el vetíteni az összeset elfogadható időpontban!
Valaki kérdezte, hogy szeretjük-e a Haszonlesőket! Az is nagyon állat. TÁn összvissz kétszer ment a tv-ben, de felvettem az összeset, de elkallódott valahova. AZt is sajnálom nagyon!
Vissza a Mylordhoz! Polyén volt, mikor jött a mittudoménmilyen nagykövet, és csináltak egy cukorhattyút! :
"Ragasszuk vissza" ENyvvel! :D

Na csá!

Tomi

Előzmény: szerencsefel (128)
szerencsefel Creative Commons License 2000.03.20 0 0 128
Ne szólj szám, nem fáj fejem. Nem is emlékszem mikor ettem utoljára...
Anakh Su Namun Creative Commons License 2000.03.19 0 0 126
- Hova fog ez vezetni?!?!?!
Tróger Creative Commons License 2000.03.19 0 0 125
-Ismerheti a helyzetet, James. Nem akarunk idegeneket a házba. Menjen fel és beszéljen az urasággal mikor befejezte a mondanivalóját Maggy-nek.
-Ó ezt nem tehetem Mrs. Lypton. Tudom hol a helyem. Eljön majd az én időm, ha az úr is úgy akarja.
-Hogy gondolja? Az úr az emeleten, vagy... vagy az úr a mennyekben? Hm?
-Maradj nyugton Henry és ne köpködd tele morzsákkal a tiszta asztalomat. Maggy most törölte le.
-Tudom.
-Azon tűnődöm, vajon kérhetnék-e még egy csészényit kiváló teájából, Mrs. Lypton?
-Igen, természetesen Jammes.
Előzmény: Tróger (124)
Tróger Creative Commons License 2000.03.18 0 0 124
AHOL AZ EGÉSZ KEZDŐDÖTT...

-Hová mész Alf? A parancs úgy szólt, előre.
-Én meg hátra megyek.
-Miért?!
-Mert gyáva vagyok.
-Hát... de... akkor meg lelőnek dezertálásért.
-Hát menj csak. Legyél nagy hős. Nem tartalak vissza.
-Teljesítem is a kötelességemet: előrenyomulok!
-Most meg mi baj?
-Adok néhány percet magamnak mielőtt előremennék. Kezd meleg lenni.
-Igen. Nem maradhatunk itt. A német bajtársak ismerik ezt az épületet. Gyerünk!
-Öh, höh, ez halott, Alf?
-Lehet.
-Halgassuk meg a szívét!
-Rajtad a sor.
-Ó, ugyan Alf, tudod hogy milyen „bátor” fajta vagyok. Ketyeg még?
-Nem, de az órája az igen.
-Mit csinálsz már megint?!
-Nem lesz rá szüksége ott ahová ment; hárfa vagy poroltó az ami kell neki.
-Kifosztod a halottat? Ez halottrablás!
-Ha én nem: megteszi más. Leszedem még a gyűrűt is. Nézd ezt a követ. Biztos ezreket ér. Ühm, ó, ú, nem tudom leszedni az ujjáról. Add kölcsön a bicskádat! Most meg mi bajod van? Ettél tán valamit ami a gyomrodra ment? Majd a bajonettemmel.
-Nem... ne csinálj vele semmit!
-Mit cirkuszolsz itt nekem?! Csak a követ akarom kiszedni.
-Hány... hánynom kell tőled. Inkább meghalok, minthogy itt lapítsak veled Alf Stockes! Teljesítem a kötelességemet: előrenyomulok. Ég áldjon! Üh, öm.
-Sokszor játszod még ezt nekem. Mert ha nem, van egy ötletem hogy kerülhetünk ki innen. Visszamegyünk.
-De le fognak lőni mint dezertőröket.
-Hallgatnál egyszer rám is végre? Te és én elcipeljük ezt a szegény sebesült tisztet a tábori kórházba.
-De hisz halott!!
-Még nem hült ki egészen. Te nem vagy orvos Jim Twelvetrees. Mindenki tévedhet egyszer.
-Várj egy percet Alf. Azt hiszem még életben van.
-Igazad van, gyerünk.
-Öh, üh. A hátadon fogod cipelni?
-Igen. Ha megcélozna néhány golyó, ő majd felfogja helyettem.

Tróger Creative Commons License 2000.03.18 0 0 123
Az előbb az EGYIK linket rosszul adtam meg, így az azon a címen levő amúgy is kevés infónak csak a fele volt elérhető.
Javítottam. Remélem, most már elégedettek vagytok... :)
szerencsefel Creative Commons License 2000.03.18 0 0 122
Én is az angolnyelvű változatra pályázom. Ha megtudsz róla valamit írj. Már a British Council-nál is próbálkoztam, de ott sincs meg.
Előzmény: bracs (120)
Tróger Creative Commons License 2000.03.18 0 0 121
Sziasztok!

Ha valaki tud valamilyen Mylord-dal kapcsolatos oldalról, az légyszi írja le ide a címét.
Köszi.
Én is írok kettőt, bár ez már szerepelt (és nincs is bennük valami sok újdonság, de azért érdemes őket megszemlélni).
Szóval ERRŐL meg ERRŐL van szó...

bracs Creative Commons License 2000.03.16 0 0 120
igen igen azegyik legjobb sorozat, nagy kedvencem a csengetett mylord, de eddig sikertelenul próbáltam megszerezni az angol nyelvű verziot, valakinek lenne ötlete honnan lehetne megszerezni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!