Keresés

Részletes keresés

Tibur55 Creative Commons License 2002.01.04 0 0 5099
Na, most irják a hírekben különböző weblapokon, hogy 2 dinnye már elkezdte a sorbanállást az Ep2 premierre... Ha kibírják, még a Guinnes-könyvbe is belekerülhetnek!
Tibur55 Creative Commons License 2002.01.04 0 0 5098
A ".swf" -eket a quictime is lejátsza...
O.tb Creative Commons License 2002.01.04 0 0 5097

További 207 képpel b?vült a star wars háttérképek száma a freewallpapers-en.

http://freewallpapers.freeweb.hu/film/starwars.htm

Tharsis Creative Commons License 2002.01.04 0 0 5096
Mit mondott Spielberg az EPII-ről? Erről nem hallottam/olvastam!
Előzmény: T-007 (5093)
Skywalker. Creative Commons License 2002.01.04 0 0 5095
Nah már túlterhelődtek az oldalak, semmit sem látok... :((
Persze, lehet hogy jobb így! :))
Előzmény: Gruppo Atletico (5094)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2002.01.04 0 0 5094
Zombie:
az swf-eket Flash hianyaban le lehet ugy is jatszani, hogy drag-and-droppolod a bongeszodbe, es ha eleg friss verzio, akkor lejatsza.

Tenyleg jok az uj kepek. Foleg Padme... ;-)

Előzmény: Zombie (5089)
T-007 Creative Commons License 2002.01.04 0 0 5093
www.starwars.hu

Egy kis érdekesség
Visszanéztem az 1999-es hozzászólásokhoz az ep1 bemutatójáról. Kb. 10 emberből 1 volt az arány, akinek nagyon nem tetszett a film. Jó volt végigböngészni. Micsoda esemény volt!
És ha igaz, amit Spielberg mondott az ep2-ről, jöhet Harry Potter meg Gyűrűk Ura, a Star Wars az mindig a csúcson marad.
4 és fél hónap!

Előzmény: vénólánzsahleF (5092)
vénólánzsahleF Creative Commons License 2002.01.04 0 0 5092
hol találtad meg őket?
Előzmény: T-007 (5091)
T-007 Creative Commons License 2002.01.04 0 0 5091
Apám, két ember, négy fénykard!!! Micsoda fénykard-csaták lesznek itt!
Elég merész volt eddig számomra az, hogy Yoda is fog kardozni. Valahogy csárén nézett ki amikor elképzeltem magamban, ahogy kezében van egy lightsaber. De ez a kép megnyugtatott. Nagyon állatul néz ki! Már csak a mozgása legyen jó!
Előzmény: Tibur55 (5090)
Tibur55 Creative Commons License 2002.01.04 0 0 5090
KÖSZI!!! Még ma leszedem mindet!

Viszont gyorsan nézzetek körül a neten, mert 19 FANTASZTIKUS Episode 2 kép került fel, amiknek egyenlőre nem lenne szabad létezniük. Nem tudom, mennyi ideig maradnak fent...

Zombie Creative Commons License 2002.01.04 0 0 5089
Animated Spoofs:

The Fandom Menace
Humphrey... Star Wars
Jabba Wookie
Sev Wars
Star Wars Gangsta Rap
Womb Wars

Live Action Spoofs:

Dantana Morse for Galactic Senator
Darth Vader: The Rudy Pirani Story
Master of Facts
Stargeeks

Documentary:

Star Wars or Bust

Az asf linkeket le lehet tolteni pl.
Streambox VCR
-rel (krekk) vagy
ASFRecorder-rel.
Az swf linket letoltheted, de szerintem kell hozza Macromedia Flash hogy megnezd.
Az exe linkeket letoltod, elinditod.

Előzmény: Tibur55 (5088)
Tibur55 Creative Commons License 2002.01.03 0 0 5088
Te Zombie! A hivatalos fanfilm oldalról nem tudsz pár "kihámozott" linket, mivel ezek is csak nézhetők, alapból nem lehet letölteni? Igaz, hogy már elmúlt a Karácsony, de azért hátha...

http://atomfilms.shockwave.com/af/spotlights/starwars/

Előzmény: Zombie (5087)
Zombie Creative Commons License 2002.01.03 0 0 5087
Engem ez a dolog abszolut hidegen hagy.

kazee: szerintem a fomenu teljesen veletlenszeruen jon, probalkozz parszor es biztos megnezheted mindegyiket. A DVD rejtett dolgairol mar reszletesen irtunk regebben, lapozz le a november 16 utani par hozzaszolashoz, ott minden le van irva.

Előzmény: b-man (5086)
b-man Creative Commons License 2002.01.03 0 0 5086
Engem nem zavar. Gőzöm nincs ki vagy mi az az N Sync, valószínűleg nem fogom észrevenni azt sem ha benne lesznek, azt se ha nem.

T-133 and counting ...

Előzmény: vénólánzsahleF (5085)
vénólánzsahleF Creative Commons License 2002.01.03 0 0 5085
Az N Sync a Csillagok háborúja legújabb epizódjában

2002.01.03. 12:16:21

Hivatalosan is megerősítették, hogy az 'N Sync nevű fiúcsapat feltűnik majd a Csillagok háborúja soron következő részében, a Klónok támadásában.

A Csillagok háborúja-filmeket gyártó Lucasfilm szóvivője megerősítette az internetes rajongói oldalakon napvilágot látott hírt, mely szerint az 'N Sync fiúcsapat tagjai szerepet kaptak a május közepén bemutatásra kerülő legújabb epizódban, a Klónok támadásában.

Mielőtt mindenki a szívéhez kapna: csupán néma epizódszerepekről van szó. Az öt fiú - Justin, Lance, Joey, JC és Chris - egy nagyobb csatajelenet során Jedi-lovagokként fognak feltűnni a háttérben.

A meglepő fejlemény előzményeként kétféle történet vált ismertté. A New York Post újságírója szerint a filmeket rendező George Lucas adoptált lányai, Amanda és Katie nagy rajongói az 'N Syncnek, és ők kérték meg a papát, tegye be valahogy a fiúkat a következő epizódba.

A Lucasfilm képviselője ezzel szemben úgy számolt be az eseményről, hogy a fiúk - akik egyébként rajongói a Csillagok háborúja-filmeknek - maguk keresték fel Rick McCallum producert avval a kéréssel, hogy nem kerülhetnének-e bele valamilyen módon a legújabb részbe. A szóvivő elismerte, hogy Lucas lányai valóban szeretik az 'N Syncet, de az együttes szerepeltetésének igazi oka természetesen nem ez volt.

Közben a film rajongói oldalán egyértelmű elutasítás fogadja a meglepő hírt. "Kérlek, ne. George, ne. Kérlek. Bármit, csak a fiúbandákat ne. Jar Jart még tudtam kezelni. De ezt már nem" - fakadt ki az egyik rajongó a TheForce.Net oldalán. Egy másik felhasználó avval nyugtatta kétségbeesett sorstársát, hogy az 'N Sync valószínűleg olyan kis ideig lesz csak látható a vásznon, hogy alig lehet majd észrevenni őket.

baszki, ezt nem hiszem el.

kazee Creative Commons License 2002.01.03 0 0 5084
Öhömmm....
Nezegettem az EPI DVD-t. Egyik nap a fomenu mas lett.... Mar nem a Naboo-n voltam, hanem a Coruscant-on. Kúl. Atvittem a haverhoz, nala meg a Tatooine jott be menunek. Kiiiraly. Viszont nalam a Tatooine meg eddig egyszer sem jott ossze. Van ennek valami titka, hogy hogyan lehet elocsalogatni a tobbi menut? (helyszint)
Allitolag nem csak a 2-es lemezen vannak extra cuccok, hanem az egyesen is eldugva. De hol?
b-man Creative Commons License 2002.01.02 0 0 5083
Köszi! :)

T-134 and counting ...

Előzmény: ambrozia (5082)
ambrozia Creative Commons License 2002.01.01 0 0 5082
Még 135 nap!
Előzmény: b-man (5081)
b-man Creative Commons License 2002.01.01 0 0 5081
Star Wars-ban Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! Új év, új Star Wars film, yeah baby, yeah! :) Öööö, mennyit is kell még aludni májusig? Valaki indíthatna egy visszaszámlálást...
O.tb Creative Commons License 2001.12.30 0 0 5080
Star Wars háttérképek:

http://freewallpapers.freeweb.hu/film/starwars.htm

Egyenl?re nem túl sok de majd igyekszem b?víteni a választékot.

Tibur55 Creative Commons License 2001.12.27 0 0 5079
Te Zombie! A hivatalos fanfilm oldalról nem tudsz pár "kihámozott" linket, mivel ezek is csak nézhetők, alapból nem lehet letölteni? Igaz, hogy már elmúlt a Karácsony, de azért hátha...

http://atomfilms.shockwave.com/af/spotlights/starwars/

ui.: A barátnőmtől többek között egy dupla pengélyű fénykardot kaptam ajándékba!!!

Előzmény: Zombie (5047)
Zombie Creative Commons License 2001.12.24 0 0 5078
Egyszeru, es nagyszeru megoldas! :)

Mindenkinek Boldog Karacsonyt!

Előzmény: Tibur55 (5076)
b-man Creative Commons License 2001.12.24 0 0 5077
Impressive... Most impressive! :)

Mellesleg nem tudom észrevettétek-e, időközben az első 7 Making-of videót is levédték. Csak azt nem értem minek erőltetik ezt a védelmesdit, ha ilyen könnyű kijátszani.

Na, én is leléptem, Boldog Karácsonyt mindenkinek és az Erő legyen veletek!

b-man

Előzmény: Tibur55 (5076)
Tibur55 Creative Commons License 2001.12.23 0 0 5076
A neten bóklászva találtam egy sokkal egyszerűbb módot a védett .mov-ok megtekintésére és elmentésére (R2D2 2. része, és a 8. making of). Szóval a következőket kell tenni:

Megnyitod a mappát az intézőbe, ahol a védett file van. Megnyitsz egy üres quicktime ablakot. A védett filét belehúzod a quicktime ablak azon részébe, ahol a reklámok vannak (középen). "Edit" menüben mindent delete-zel, kivéve a video1-et és a sound1-et. Ezután rögtön Enable-zed a video1-et és a sound1-et. Készen is vagyunk, save as-sal el lehet menteni, igy már mindig működni fog!

(Movie menü "Get movie properities"-ében még a felső szöveget is módosithatjátok). Kipróbáltam, működik rendesen...

Aztán irjátok ám ide a véleményeteket a modellekről és a makettekről!

ui.: Boldog Karácsonyt!!

b-man Creative Commons License 2001.12.23 0 0 5075
Na mégegyszer:

PA Wars eredeti verzió.

b-man Creative Commons License 2001.12.23 0 0 5074
Köszi O.tb! A "George Lucas in Love"-ot már régóta keresem.

Cserébe itt van még néhány link:

PA Wars Special Edition + bakik + eredeti verzió.

Duel of the Fakes Special Edition + bakik + eredeti verzió.

Duality (Ez nem az a verzió ami a TheForce.Net-en volt, ebben új zene van.)

Two-Ness (Ez pedig a Duality paródiája)

Előzmény: O.tb (5071)
Tibur55 Creative Commons License 2001.12.23 0 0 5073
Oké, már megoldódott a gondom. Kb 1 perces kattintgatás, és fut is a film...:) De azért nem ezt mégsem kellett volna, Mr. Lucas...:(
Előzmény: Tibur55 (5072)
Tibur55 Creative Commons License 2001.12.23 0 0 5072
Hi! Nektek megy a 8. making of? Nekem errorral mindig leáll, a kicsi is, és a nagy is.:(
O.tb Creative Commons License 2001.12.23 0 0 5071

Köszi a linkeket!

Cserébe én sem leszek hálátlan. (Elvégre hamarosan karácsony van) Akkor jöjjön is némi ajándék, ez pedig 3 videó. Bár nem a legfrissebbek, de annál igényesebbek.
Mindhárom megtalálható és letölthető a lelőhelyről.

Ha Le szeretnéd tölteni a három filmet akkor kattints erre a linkre !!!

b-man Creative Commons License 2001.12.22 0 0 5070
Én is tudok egyet, ez is viszonylag új:

Knightquest part 1
Knightquest part 2
Knightquest part 3

Összesen kb. 205 MB.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!