Említettél valami OFC drótot is hangszóró kábelnek. Hozhatnál belőle egy darabot tesztelni. Hátha még gazdája is akadna. (Minden szentnek maga felé hajlik a keze, én is keresek valami olcsó és jó alternatívát a CAT7 helyett).
Szerencsére én külföldön voltam, igy nem tudtam beleszólni, de annyit azért megjegyeznék, hogy nem volt minden tanulság nélküli a dolog és már remélem a doktor ur is túl tette magát rajta, mindazokkal együtt, akik még érintettek voltak az ügyben.
Ha öntünk hozzá villányit, olyan lesz, mintha málnaszőr' lenne rajta. Spaccot nem kell a kondér közelébe engedni, tequilával nem szeretem a tejbepapit. :-)
Mivel volt olyan, aki már jelezte, hogy kellene MAM 24k és normál CD-R neki, ha már úgyis találkozunk, akkor kérem, hogy akit még ilyesmi apróságok érdekelnek, küldjön nekem mailt. Ilyesmiket tudok levinni, valami topiktalis spec áron, mint:
MAM 24k Gold (1x sebességgel is írható!, ugyanaz., mint a Mobile Fidelity) és Golden Dye CD-R, MAM 16x DVD-R (75 év élettartam), mindenféle CAIG kontaktusjavító kencék és készletek törlőruhákkal, pálcikákkal együtt, Pirelli hálózati kábel, Memera megszakító 16A és 32A, Memera fi-relé, esetleg belső kábelezéshez Audience hook-up kábel, szóval ilyen apróságokat. Csak annyit viszek, amit előzetesen kértek, nem akarok ott üzletelni.
Figyelemre méltó elképzelés, hajlandó vagyok energiát áldozni a megvalósítására. Mivel HDTV-s kamerát viszek ezért még a mozi filmes disztribúció sem kizárt :-)
Közben jutott eszembe: ha valakinek kell az előző találkozó filmecskéje DVD-n, jó minőségben és lent lesz, akkor ha hétfőig jelzi, tudok csinálni belőle egy kópiát és leviszem magammal.
Sajnálom, hogy közben fogyatkoztunk is. Drnyulas a Goldring lemezjátszó ügyében kipattant affér miatt lemondta a találkozót. Sajnálom, hogy így történt. Túl hamar szabadultak neki az indulatok ebben az ügyben.
Nem tagadom, hogy ezek az események is késztetnek arra, hogy egy kéréssel forduljak a társaság minden tagjához.
Megkérnék mindenkit, hogy a topiktalin tegye félre esetleges ellenérzéseit más topiktárssal, annak rokonával, barátjával, üzlettársával, üzletfelével, ismerősével, üzleteivel, üzletmenetével stb kapcsolatban. Az ezt érintő témákat vegyük le napirendről. Véleményem szerint mindenki jobban fogja érezni magát ha nem szúr, vagy kap tüskéket. Ne fordulhasson elő, hogy egy év műlva topiktársak várjanak mások jelentkezésére, távolmaradására, hogy ha ő igen, akkor én inkább nem...
Nem arról van szó, hogy szeressük egymást gyerekek, csak tartsuk tiszteletben egymást, és egymás értékrendjét, kapcsolatrendszerét.
Nem mintha az előző talin felmerült volna ilyen probléma, de Audioland történetében elég sok, nem éppen jó szájízű virtuális csörtére került sor.