Ugye jól látom, hogy jelenleg nem működik a hétvégén való bankon belüli azonnali számlák közötti átvezetés? ha jól emlékszem valahol azt láttam, hogy az ígérték ez működni fog valamikortól?
Az én történetem: kötöttem egy Egyszámlát az Ersténél a Camponában, az ügyintéző hölgy azt állította hogy havi 35.000 Forint számlára utalás esetén jár a havidíj kedvezmény (990 helyett 200 Ft), utólag meg kiderült, hogy nincs is ilyen kedvezmény. Panaszt tettem, érdemi válasz nem jött, tehát minden oké. Számla megszüntetése? Ja igen, azt lehet, 5000 Ft -ért :) Korrekt bank!
köszönöm, még egy utolsó kérdés ez ügyben. Ha most átrakom, hogy szépség, eü. legyen, akkor az már mondjuk egy esti patikában vásárlásnál aktuális, vagy több napig tart?
Zártak 12-én, viszont még ma sem volt kivonatom - nekem is elektronikus volt a citinél, itt viszont papír volt default beállítva - még zárás előtt áttettem elektronikusra - a telefonos ügyfélszolgálat zárás +1 hetet mondott.
Idonkent leprobalom a kartyakat kivancsisagbol vmi kisebb osszegu netes vasarlasoknal lehetoleg egy napon, es szamolok egy arfolyamot. Anno a Citi nem volt jo.
Mondjuk Eurozonara van euros kartyam, igy nincs atvíltasi veszteseg, es az egesz union belul a kp felvet is ingyenes.
A citinel volt meg olyan lehetoseg, hogy a kartya mogotti szamla allithato volt, igy tobb devizaban atvaltasi veszteseg nelkul lehetett kolteni, ha az embert itthon befizetett ra.
nekem ma lesz (elvileg) számlazárásom, kaptatok már számlakivonatot elektronikus úton? mert a beállításnál az van, hogy hónap végén jön a kivonat, de nem akarom elhinni, hogy tényleg csak jövő héten lesz kivonat a költésekről - a citinél ez már a következő nap elérhető volt
úgy tűnik kezd helyreállni a béke az ersténél, ma megjelent a raiff. számlámon várakozóként március 2-i esedékességgel a cititől átvett max kártya teljes tartozásának csoportos beszedése.
én évek óta váltok a városban különböző helyeken,mikor hol a legolcsóbb,de soha nem számoltak fel kezelési költséget
amúgy csak azért fezsegetem a témát,mert volt olyan még a citis időkben kellett külföldön használni a life-ot és amikor beterhelték,akkor egész kedvező volt az árfolyam,viszont a számlakivonat készítésekor már totál más és nem túl kedvező árfolyammal könyvelték el az ügyletet