Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Sj Creative Commons License 2003.09.21 0 0 960
Nekem a mérleg két rugótörés (abból egy főlap sajna)+egy kardánkereszt pénteken, a reggeli megszerelés után pedig a szinterkuplungot sikerült szétszakítani szombaton. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy 1-ben önindítózva beindult és kuplung nélkül váltogatva még haza is lehetett gurulni vele! Gondolkozom rajta, hogy a versenyeket ezentúl csak mint néző kellene csak látogatni az autóval+ jókat túrázgatni vele!
A motorfelújítás most aktuális (+terepváltó kihajtásai is lógnak),ha már kuplunghoz amúgy is szét kell szedni. Egyébiránt mikori a motor, te próbáltad is, miből áll a tuning rajta, mi van rajta (porlasztó-injektor, önindító stb.)???
Az eredményhírdetést fölöslegesen vártam volna a semmilyen második napi szereplésemre, bár mondták, hogy valami buli is lesz, de nekem semmi kedvem nem volt ottaludni. De a speciálokon elnézelődtem 1-2 órát, bár a igazi látványosságokról lemaradtam, amikor fejreált összesen talán 4-5 autó (a defendert még láttam míg húzzák-vonják).
Hidadnak mi baja???
Előzmény: HJ61 (955)
HJ61 Creative Commons License 2003.09.21 0 0 959
Hiába írok nem megy el...Talán most.
A Toyota az utcai autóm meg a varsenyekre azzal húzom a suzukit.A patrol meg a nejemé.
A motorról lehet papírt intézni ha kell.
Képzeljétek mit vezettem?:HUMMER-t H1 es civilizált változatát 6.7 es benzines fullos automata.A Toyotám eltörpült mellette!
HJ61 Creative Commons License 2003.09.21 0 0 958
A toyota az utcai autóm,azzal húzom a suzukit a
versenyekre.A patrol meg a nejem autója.
A motorról ha kell tudok papírt adni!
Képzeljétek mit vezettem?:HUMMER-tH1 polgárosított változatát 6.7 es benzinest full extra automata .Nagy élmény volt!!!!!!!!!
A toyotám eltörpült mellette.
Előzmény: MEB (956)
joeeye Creative Commons License 2003.09.21 0 0 957
Sajna az autóm nem lett kész, így az ózdi kalandból kimaradtam. Milyen volt?
SJ: Köszi a telszámot.
MEB Creative Commons License 2003.09.21 0 0 956
A motor hivatalosan is beépíthető vagy csak amolyan "hobbi" célra?
Amúgy átadom Sj-nek az elővásárlás jogát,csak kíváncsiskodom! :)

Van Suzukid is? Eddig még csak a Toyotáról meg a Patrolról írtál.

HJ61 Creative Commons License 2003.09.21 0 0 955
Helló!
Na lezajlott az ózdi menet,sajnos a hátsóhidam nem szerette befejezni a versenyt.
Sj a motort 90 ért adom garanciával.Nem kell vesződnöd a tied felújításával.De szivesen számítok be suzi alkatrészeket.Megvártad az eredményhirdetést?
Előzmény: Sj (949)
MEB Creative Commons License 2003.09.19 0 0 954
Itt van egy kép az enyémről is:
http://kep.tar.hu/meb/index.phtml?aid=27588204&pid=3115263

Igy néz ki most.Pár dolog már rajta van az általad felsoroltakból.A zárat annyira nem is erőltetném,többen mondták már,hogy igazából a kihasználhatósága nincs arányban az árával.A csörlőhöz át kell alakítani a löklapot is,nem? Ahogyan a használt árakat elnéztem ez sem olcsó mulatság.
A külső légbeömlő pedig egyszerűen tetszik. :) A Zsolték 40e-t mondtak rá.Ja,viszont szinterkupplungot veszek tőlük,a mostani már nincs a legjobb állapotban,meg maga a kupplung-váltó sem.

A cimborám autóján -Sj410- maga a rugóköteg is meg van tuningolva plusz a himbák.Szvsz. igy már azért magasan van.Közúton nem tudom milyen lehet.

Előzmény: Sj (953)
Sj Creative Commons License 2003.09.19 0 0 953
Külső légbeömlőt boltban én még nem láttam itthon, de attól még lehet hogy van.
Difizár egy vagyon, ezresben vannak gyárik, de ha rám halgatsz a sorrend: jó gumi (olasz felújított tökéletes), emelés, csörlő (min. kézi) és ezután difizár! Ha jó az autód elég nagyot lép hozzá, hogy ne érezd égető szükségét még versenyen sem a zárnak.Mondjuk az enyém most ilyen, pont multkor próbáltam:
http://members.chello.hu/toscana/Kocsi/Lepes
Suzukim
Előzmény: MEB (952)
MEB Creative Commons License 2003.09.19 0 0 952
Most nem hiszem,de jövő héten elnéznék Kecelre.
Habár ugyanekorra be van tervezve egy érettségi találkozó is,csak nem tudom,hogy lesz-e belőle valami.Szóval bizonytalan.

Árak: felnik darabja mondjuk 5eFt. Vagy sok?
A ponyvák árát viszont nem tudom.

Szeretnék egy külső légbeömlőt venni.Itthon mit ér egy ilyen? Ha drága,akkor inkább hozatok egyet Németből.

Diffizárra mit mondasz? Anno hirdetett valaki a 4*4-ben,150-ért levegőset. Vajon mit érhet mondjuk egy záras hátsó híd pl.? A klub honlapján,a vendégkönyvben hirdetnek,csak az 410-é.
Egy kész vagyont rá lehetne költeni a gépre. :)
Amit lentebb írtam a beázásról,neked nem voltak ilyen gondjaid?Mondjuk,a te járgányod zárt.

Előzmény: Sj (951)
Sj Creative Commons License 2003.09.19 0 0 951
Helló!

Ma még jó az autóm, de a verseny után nem tudom mi lessz! Te nem jösz? Borsodnádasd ózd mellet, nagyon szép helyek, akár egy kirándulást is megér,ha nem indulsz kijössz a specekre nézelődni!
Irányárat írj a cuccokra, hátha valakit érdekel!

Előzmény: MEB (950)
MEB Creative Commons License 2003.09.19 0 0 950
Szia Sj!!! :)

Jó már az autód?

++++++++++++++++++++++++++++++

Négy felnim nekem is lenne eladó,a gumi,ami rajta van,már nem sokat ér.
Illetve lenne ötödik felni is,csak kellene találnom egy megfelelő méretű pótot.
Van még bikinitop,sima ponyvatető is...

Előzmény: Sj (949)
Sj Creative Commons License 2003.09.19 0 0 949
Na végre beindult a fórum.
atompyka: szerintem a 10-es et a nagyobb, az áll kijjebb, de lemértem a sami felni csavar felfekvő (külső) felülettől széléig kb 7.5 cm. Mérd meg, és nézd meg szétszedi-e az autód, ha felraknád!
HJ61: mi pénz a motor (komplett?)?? Te is jössz délután Ózdra??
joeeye: megkérdeztem neked, haveroknak nincs keret, de Tiszaújvárosban van egy fószer, aki gyárt műanyagból (keménytetőt is), állítólag 25e (sajnos nem a keménytető). A tel száma: 20-9432-046
Előzmény: atompyka (946)
MEB Creative Commons License 2003.09.18 0 0 948
El is felejtettem: hogy áll a jövő hét vége? Lesz valami a túrából? Emailemet,gondolom megkaptad.
Előzmény: MEB (947)
MEB Creative Commons License 2003.09.18 0 0 947
Mi a motorkódja?

Ma levizsgázott a gép,hurrá! Holnap meg megyek a rendszámért.

Előzmény: HJ61 (945)
atompyka Creative Commons License 2003.09.18 0 0 946
Ez jó, csak felnigondjaim lesznek sajna.
Az enyém:
5×139.7×108.4 ET: 5
A Samuraié:
5.5X15
5×139.7×108.5 ET: 10
:-(
(Akkor most kijjebb áll az enyémhez képest, vagy beljebb?)
Előzmény: HJ61 (945)
HJ61 Creative Commons License 2003.09.18 0 0 945
Na beindul ez!
joeeye te sem jössz Ózdra?Atom a garniturát 70 körül adom.A motor karburátoros kb 90LE.Tökéletes állapot,garanciával.
atompyka Creative Commons License 2003.09.18 0 0 944
Szia HJ!

A gumi/felni garnitúrát hogyé' adod? Bár asszem, a felni nem jó az enyémre...

ATom

Előzmény: HJ61 (941)
MEB Creative Commons License 2003.09.18 0 0 943
Köszönöm,mostmár sokkal jobban érzem magamat! :)
Megkérdem,hátha kell valakinek ilyesmi.

Injektoros v. karbis a motor?

joe: üveget újat tudtam venni 14e-ért,számla nélkül nettóban.Kédergumi,szintén új 4e volt.

joeeye Creative Commons License 2003.09.18 0 0 942
Hali, Nekem egy első szélvédő keret kellene + esetleg üveg is. Ilyet nem tud valaki?
HJ61 Creative Commons License 2003.09.17 0 0 941
Szia MEB!
Csak azért írok hogy ne legyél egyedül.Ja de azért eszembe jutott egy két eladó dolog hátha valakinek szüksége van rá:suzuki 1.3 as tuningolt motor tökéletes állapotban ,egy garnitura suzi felnin lévő pneus sárgumi 80%os
Hétvégén valaki Ózdra?
MEB Creative Commons License 2003.09.12 0 0 940

Üdv!

Tekintettel a gyakorlatilag egyfolytában eső
esőre, megtörtént a tömítések átvizsgálása,ugyanis az autó belsejében uszodát lehetne nyitni. :)
A keménytető felfogatásainál szivárog a víz,az utas és a vezető feje fölöttinél,illetve a jobb oldali üvegnél levőnél.
Most szét lett szedve,kikenve sziloplaszttal,aztán majd látjuk,ha kiszárad.
Illetve,amit észrevettem: a kuplungpedálra és a kesztyűtartó alatti műanyag tálcába is -utóbbiba igen intenzíven- csöpög a víz.Ez valami típusgond lehet,mert akit kérdeztem,annak mind csöpögött ugyanitt.Aztán beszéltem Zsolttal is,ismerte a problémát.A szélvédőt előrebuktatva van egy gumis-szivacsos védőakármi,itt jön be.Kapott ide is sziloplasztot,remélem megoldja ezt a kellemetlenséget.

Azért tegnap autóztunk egyet,igaz csak a cimborám járgányával,de így is jó volt! :) Végre egy kis sár a nagy nyári por után.

joeeye Creative Commons License 2003.09.05 0 0 939
Íme: http://www.landcruiser.hu/nyikom/01.bmp
Ha igaz a jövőhéten már matt fekete lesz + csörlő. A Warn egyébként 200 e volt. Sajna... Az ebay.de-n most van egy 300 EUR-ért, de "csak" 8000-es, és öreg is.
Előzmény: MEB (936)
MEB Creative Commons License 2003.09.05 0 0 938
Az alufelni is gyári? Szépen mutat vele az autó.
Az upgrade nem olcsó dolog,de felesleges is,ha csak úgymond aszfalton lesz használva.Viszont a jó gumin nagyon sok múlik.
Bár a széria is nagyon sok mindenre képes,ha muszáj neki.Belegondolva,hogy néha olyan helyeken is elmentünk utcai gumival,hogy...

Én már csak a telet várom a méteres hóval,illetve most ősszel a Mátrát! :-)))

Előzmény: ingegnere (937)
ingegnere Creative Commons License 2003.09.04 0 0 937
Köszi MEB!

JLX verzió, ezen kívül semmi extrát nem kértünk bele. Klíma nincs benne, ennyire futotta a pályázatból. A gumi valami Bridgestone, de majd megnézem pontosabban.
Majd meglátjuk, mit bír a cég büdzséje fejlesztés terén (merthogy az autó céges, de ezt azt hiszem, említettem), de nem reménykedem sokmindenben.:)

Előzmény: MEB (936)
MEB Creative Commons License 2003.09.04 0 0 936
Halihó!

Szép a kis Vitara! Gondolom a JLX verzió,múltkor talán még a klímát is említetted.
Gumi milyen van rajta? Ha terepen is lesz használva,akkor nem ártana neki egy M+S-s.
Ősszel már jöhetsz is vele a klubtalálkozóra! :)) Ott ki lehet próbálni,hogy mit bír terepen.

Üdv.

joe: mennyibe fájt a csörlő? Van valahol kép az autódról?

Előzmény: ingegnere (935)
ingegnere Creative Commons License 2003.09.04 0 0 935
Sziasztok!

Pár hónapja érdeklődtem itt a Vitarákról egy beszerzés kapcsán. Aztán Transporter lett belőle egy darabig, de másnak adtam, és ma végül átvettem a Vitarát! :))

Jó kis autó, bár nekem teljesen szokatlan.
Saját autóm egy itt OFF-nak számító Alfa GTV6-os, beton futóművel, 90mm-es szabadmagassággal, alacsony fejtérrel, stb. szóval sportkocsi.
Ehhez képest a Vitara teljesen más világ, amit gondolom nem kell bemutatnom, ráadásul én még nem sokat vezettem terepjárót (picit Defendert, meg Hiluxot). Szóval egyelőre furcsa a magas üléshelyzet, a (nekem az Alfa után) bizonytalannak tűnő úttartás, a tágas első tér (értem itt a nagy szélvédőt és fejteret).

Ezek egy laikus, teljesen más területről érkezett figura észrevételei. De nagyon tetszik az autó!!! Igazán takaros, csendes, finom, puha, szóval tetszik.:)))) Terepre nem vittem még, csak kicsit a dombos szántóföldre.:) De 50km-rel a háta mögött még nem is akarom terhelni, meg utána majd úgyis megkapja a kiképzést. Kipróbáltam az öszkereket is, olyanvoltam, mint egy hülyegyerek. Sose volt se új autóm, pláne nem terepjáróm.

Úgyhogy meg tudlak érteni Benneteket OFF-roadosok, tényleg jó kis dolog, egy ilyen autót terelgetni.:))) Ti is leljétek sok örömötöket a sajátjaitokban, én is ismerkedem ezzel.:))

Bocs' a hosszért, és végezetül itt egy kép róla:

joeeye Creative Commons License 2003.09.04 0 0 934
Végre sikerült szereznem egy csörlőt. Warn XD9000. Remélem a jövőhéten felkerül a gépre...
MEB Creative Commons License 2003.08.28 0 0 933
Köszi szépen!
Akkor lehet,hogy elindulunk majd! :) Méterszámláló viszont nincs,de ennek majd utánajárok!
Most hétvégén utónyaralás-szerűség lett betervezve,szóval nem megyek offroad rendezvényre.
Előzmény: HJ61 (930)
joeeye Creative Commons License 2003.08.28 0 0 932
Ez túra? Részletesebb infó?
atompyka Creative Commons License 2003.08.27 0 0 931
'Stét!

Ez hányadik buli a 7VGre?
Kőtelek
Sóskút
Karancskeszi
?

:-)
ATom

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!