Én tiszteletben tartom a véleményed, de Gundi tipikus okostojás kategória. Már az első félidő hajrája megy, de csak sorolja az ökör statisztikát. Azt, hogy kinél a labda ziccerben, mellékes.
Na most hallom, hogy a kis Knézy a közvetítő! Iszom is egy sört, hogy ne kapjam fel a vizet. :):)
Én beválogatnám oda Hegyi Ivánt. Még olyat nem tudott szólni, amivel nem értettem volna egyet, pedig a Népszabadság nem az én lapom. Nagyon szeretem, mert nem dumál mellé, sem ökörséget.
Sajnos a magyar bajnokin meccseken is ő a szagértő, egyszerűbb volt meghosszabbítani a szerződését, mint új embert keresni. Ferenczi Attilát szívesebben hallgatnám.
Na végre! Az M4-en lecserélték a stúdió agyalóit. Még azt a kutyaütő Vilit is elküldhetik a francba. Focistának is egy nehéz felfogású ember volt még a magyar mezőnyben is. Miért kell itt bevetni, mert hogy szavazatokat nem szerez a FIDESZ-nek az tuti.
Kíváncsi lennék, hogy az ilyen maskarákba el lehet-e dugni ezt-azt. Pl. ilyen viking ruhák fejrészébe, a viking szarvba rejtett petárda vagy ilyesmi. A megdöbbentő, hogy micsoda biztonságról beszéltek, hát igen, a stadionok környékén lehet, hogy az van, de Marseille elég nagy város.
Így van. Még nálunk, az alapból fociutáló melóhelyen is sokan megjegyzik, hogy ha az angolok jönnek (angol cég vagyunk), akkor ezek mindig isznak, buliznak, káosz van. A fejlett nyugat, ahová Széchenyi óta tartozni akarunk... ezért volt jó a 6:3.
Azért az ellenfél táborába átlőtt rakéta nagyon durva. Milyen ellenőrzés folyik ott a beléptetésnél? Egy kis petárda az más kérdés, de ez sok volt.
A francia rendőrök helyében úgy állnék a kérdéshez, hogy törött kézzel nem fognak a következői meccsen balhézni. Ilyen terrorveszélyes helyzetben nem kell a biztonságiaknak hülye szurkolók balhézása.
Az orosz balhék mögött akár egyéb indítékot is sejthetünk ( erről a végrehajtó előemberek bizonyára nem is tudnak )
Az angolok simán hozzák a szokásos kőbunkó formát, ilyet látni lehet bármelyik nyaraló helyen, ahol nagyobb számban megjelenik ez a csőcselék.
Elkezdtem lenyesegetni a 8 "felesleges" csapatot selejtezős eredmény alapján, de úgy is simán kint lennének a kemény brigádok. Max. török, ukrán, magyar esne ki. Sok a békés csapat, akik elsőként jutottak ki (csehek, osztrákok), még talán Izland is kijutott volna "pótselejtezős" úton. Az ukránok is harcedzett kemények, mint az oroszok, este ők is bemutatkoznak.