World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Warhammer amennyire tudom FFA pvp lesz, nem tudom elképzelni hogy élvezni tudjak egy olyat, lineage2 (meg sok apróbb online vacak amit játszottam) is ffa volt, olyan szinten fel tudott b*szni, hogy közelébe nem megyek ilyennek megint :)
emlékezz vissza, amikor átléptük a dark portalt....
csak ment a hűűűűű meg a áááááá
meg a dejóóóó
minden második sarkon szedegettem fel az államat a földről...
aztán ott álltunk kara előtt, és valami kezdett rossz lenni...
(pedig az is nagyon szép hely, kinézel a tetejéről és elgondolkozol, hogy mit keresnek ott a csontgriffek, ugye ott a Crypt is.... FSen lamentáltam kicsit azon, hogy annyi lehetőség, szép, érdekes hely van/lehetne még a játékban, hogy az nem igaz....)
Heroicok, Kara és Gruul, majd SSC. Elég lineárisan következik. És mégse...
Tegnap Karában kb. fizikai fájdalmat okozott jelenlenni... Egész raiden viaskodtam az önző gondolatokkal (=miszerint véletlen DC-zek egyet és megyek sírni a sarokba), a másik odlalt az összetartás és csapatszellem képviselte (nincs ki jöjjön helyettem, nem baszok ki a többiekkel)... Elég fos érzés volt. Végül persze maradtam. Attól félek, nem nagyon tudom kényszerből csinálni már azt, amihez nincs kedvem, bármennyire is szeretném. Szeretném?:-S De ez az állpot nem tartható fent huzamosabb idieg. /sóhaj.
Hm, monstereket irányítani?:-))) Ez LOL, Hoggerrel mekkora móka lenne pwnzolni a level 10-es hős-aspiránsokat:-)) Eléggé kell-valamit-írnom-unom-nincskedvem jellegű cikk lett. Hát, talán nem véletlen.
Na épp nálunk is megy a Karazhan-dráma. Amíg nincsenek farmon a bossok addig vannak preferált emberek, meg csapatátrendezés és ez sokaknak nem tetszik. Ügyes design, Blizzard.
Igen, valami a visszájára sült el, általános a motiválatlanság nálunk is. Én is nyugdíjba küldtem a sámánomat, abba is akartam hagyni, de vesztemre belekóstoltama lockba és az most nagyon tetszik - a sámánhoz képest egy álom szvsz. Viszont már csak hobbi szinten játszom.
Szerintem a Blizzard hamarosan változtatni kezd, ami majd kiderül hogy jó lesz v. rossz.
Pl. nem szerencsés, hogy Kharazan 10-es, sokan szembesülnek vele, hogy gőzerővel húzzák a karakterüket 70-re, aztán nem nagyon kerülnek be a Kara csapatba. Meg hiába mennek le a bosssok, 10 ember még nem reprezentálja a guildet rendesen.
Szerintem az sem jó, hogy olyan sok insta van, szétforgácsolódnak a játékosok, mindenki máshova menne. Azt sem értem, hogy az új LFG rendszer miért nem vált be, az elején 60-70 között csomószor használtam és sokszor jó csapatot hozott össze, nekem itt többekkel szemben kifejezetten pozitív élményeim vannak PUGokkal kapcsolatban. 70-en 1x sem jutottam le vele sehova.
Más. Most van az open beta a LOTR online-ban és kipróbáltam :))). (23-áig megy)
Nagyon sokat vettek át a wowból, az ui nagyon hasonló az irányítás egy az egyben ugyanaz, úgy látszik ebből szabvány lesz.
A grafikán látszik a 2 év különbség, tényleg nagyon szép lett. Ugyanolyan addiktív mint a wow, a kis lore masteremmel (remélem jól írtam) 4. szint után nagyon rosszul esett kilépni :)
Nálam ugyanez. Ha nem volna WoW, valszeg megpróbálnék saját lábra állva shareware értékesítésből megélni végre és nem itt punnyadni napi 8 órát baromságokat kalapálva :)
Bevallom töredelmesen hogy letöltöttem a Star Wars Empires at War-t meg a Warhammer Reign of Chaost vagy vmi hasonló. :DDDD Ha WoW-ot abbahagyom akkor az MMO-t is egy jó ideig.