Keresés

Részletes keresés

gáborke Creative Commons License 2005.07.25 0 0 704

Okés. De remélem azért eléred a vonatot. :)

Na jó készülök a holnapra. 33 fok lesz, hozz magadnak hűs vizet.

Előzmény: cucurbia (703)
cucurbia Creative Commons License 2005.07.25 0 0 703
ok,csörögj,mert én nem találom a telefonszámod:(((
Előzmény: gáborke (701)
cucurbia Creative Commons License 2005.07.25 0 0 702

Igen,nem kell return,visszafele majd megveszem magam.Egyébként is amilyen változo az egészségem,sosem tudom mikor mivel kell utaznom éppen.

Egyébként is jobb ha felszállsz,mert ha esetleg valami baj van a metropotloval és tul lassan menne,akkor lehet inkább Kelenföldre rohanok,és ott szállok fel.Tehát vagy a Déliben vagy a Kelenföldiben,ahova hamarabb ki tudok érni.

Előzmény: gáborke (701)
gáborke Creative Commons License 2005.07.25 0 0 701
Akkor megveszem a jegyedet( csak oda kérjek, ne returt, ugye?), és felszállok nemdohányzóba, foglalok neked helyet. De azért csörgök ha már késő van.
Előzmény: cucurbia (700)
cucurbia Creative Commons License 2005.07.25 0 0 700

Jaj,ha megvennéd,megköszönném,diákjegyet vegyél.(van diákom)

Te szerintem hamarabb odaérsz 1 vagy 2 átszállással reggel,mint én aki 4x száll át,mig odaérek.

De akkor tudjam,hogy megvetted valahogy,,nehogy jegy nélkül maradjak,mire odaérek.szerintem fel is szállhatsz a vonatra,keress valami jo,ablak melletti helyet:))nem dohányzo fülkében.

Majd a vonaton megkereslek,ha odaérek.

Előzmény: gáborke (699)
gáborke Creative Commons License 2005.07.25 0 0 699
Akkor beszéljük meg azt hogy amivel megyünk annak a vonatnak az utolsó kocsija elött a peronon várlak. De hozz mobilt és azért indulás elötte egy 20 perccel( ha még nem vagy ott) felcsöröglek azért. A jegyet megvegyem mielőtt odaérsz ( esetleg neked is)?
egyenlőre ennyi.
Előzmény: cucurbia (698)
cucurbia Creative Commons License 2005.07.25 0 0 698

Hát mivel ez a metromizéria van nem tudom mikor érek oda,lehet csak az utolso pillanatban,ki tudja.

Simán Szekszárdig kell kérni,ilyenkor az átszállás nem számit a kalauznak,mivel tudják,hogy nincs közvetlen vonat.Ugyanugy egy jegyet fogsz csak kapni.

Előzmény: gáborke (697)
gáborke Creative Commons License 2005.07.24 0 0 697

Szép a kávévirág. az elsők le szoktak hullani.

Szóval kedden. Mikor és hol találkozzunk a Délin belül?

vagy a vonatnál ahogy kérdezted, nekem mindegy. hogy kell kérni a jegyet, mert ilyen átszálásossal még nem mentem. De még lehet hogy felhívlak.

Előzmény: cucurbia (696)
cucurbia Creative Commons License 2005.07.24 0 0 696

Ime a kávévirág,de termés nem maradt:((

Akkor gondolom reggel a vonatnál(on) találkozunk,ugye?

cucurbia Creative Commons License 2005.07.22 0 0 695

ok,sikerült.Igaz még egyenlőre a honlapomat sem sem kezdtem csinálni,de legalább a helye meg a cime megvan:))

Előzmény: gáborke (694)
gáborke Creative Commons License 2005.07.22 0 0 694
Jelezz hogy sikerül e.
gáborke Creative Commons License 2005.07.22 0 0 693

beírod a böngésződbe a ftp://ftp.fw.hu/ címet. ekkor egy általános webhelyet nyit meg. Ekkor rákattintasz a jobboldali egérgombbal a baloldali részére a lapnak (ahol pl. az van hogy: felhasználonév anonymous). Az előugró ablaknál a bejelentkezés más néven parancsra mész. Beírod a regisztrációnál használt felhasználónevet és jelszót. és bejelentkezés...  Ha oké akkor üres lesz az ablak és a te felhasználóneved jelenik meg az ablakban. ide töltheted fel a könyvtárakat, és html oldalakat. Én úgy szoktam hogy Total commanderből kijelőlve a feltöltendő fájlokat áthuzzom erre az üres lapra.

utána a tárhelyet úgy használhatod mint a sajátgépet megnyitáskor.

A www.felhasználóneved  + fw.hu lesz a weboldal címe. A kezdőoldalt mindíg index.html -nek nevezd el.

mindez a leírás IE 6.0 nál müködik így, másnál nem próbáltam.

Előzmény: cucurbia (692)
cucurbia Creative Commons License 2005.07.22 0 0 692

Technikai jellegü kérdés.

Regisztráltam magam a freeweben.Igen ám,de ha készitek magamnak egy html oldalt,azt hogy fogom tudni ide feltölteni?

te ebben okosabb vagy.

Előzmény: gáborke (691)
gáborke Creative Commons License 2005.07.22 0 0 691
Szinte természetes hogy keddre mondja a legmelegebb időt --- 35 C.Ez van.
gáborke Creative Commons License 2005.07.21 0 0 690

Mivel nekem új lesz azért eltémferget ottan. Ja viszek "fényképkészítő mechanizmust" 2 garnitúra akkumulátorral. lehet villogtatni.

Előzmény: cucurbia (689)
cucurbia Creative Commons License 2005.07.21 0 0 689
Igen arra a vonatra gondoltam én is.ezért mondtam,hogy két-két és félorát ottlenni elég unalmas lesz,de ez van:((Én elleszek,te meg majd beszélgetsz vagy szemlélődsz,majd meglátjuk.
gáborke Creative Commons License 2005.07.21 0 0 688
Nézet itt az elvirát. 14:10es vonatot én nem látok szekszárdról csak 14:31-eset. azt viszont a 13:48as busszal el lehet érni. Ez nem lenne jó?
Előzmény: cucurbia (687)
cucurbia Creative Commons License 2005.07.21 0 0 687

Igen kinéztem.sajna visszafele csak olyan van,ahol egy orát kell elötte szekszárdon pihengetni(multkor jot sétáltam),mert csak ugy ér el az ember gyorsat,ha a Rappaival 15 perc alatt végezne(kétlem),ha viszont a 12 utáni buszokkal jön az ember,akkor csak a 14,10 es vonatot lehet elérni.Sajna jo másfél oráig ugyanis egyetlen busz sem jön visszafele,utána meg amikor jön,pont 3 perccel késöbb ér be,mint ahogy a gyorsvonat elmegy.Sajna a busz sem jobb az is ugyanakkor indul mint a gyorsvonat és csak negyed orával ér fel hamarabb(és kényelmetlenebb nekem,még ugy is hogy nem kéne átszállni)szoval jo kis tura mondhatom,de nekem megéri évente egyszer vagy kétszer megtenni.

Tehát kb kettö-kettö és fél orád van arra hogy szétnézz és kérdezősködj,vagy esetleg vásárolj,ha megtetszik valami.Hidd el ez rengeteg idö még sok is:(((

Ez van.Sajna kocsim nincs.

Előzmény: gáborke (686)
gáborke Creative Commons License 2005.07.21 0 0 686
Azt néztem én is pont. Utána pedig Szekszárdról a 11:00 es busz elérjük, ami 23 perc Zombáig, gondolom a 10:30-ast már nem érjük el.
Visszafele is kinéztél valamit?
Előzmény: cucurbia (685)
cucurbia Creative Commons License 2005.07.21 0 0 685
ok,7,55-kor megy a vonat a déliböl.
Előzmény: gáborke (684)
gáborke Creative Commons License 2005.07.21 0 0 684
A kedd jónak néz ki.
Előzmény: cucurbia (683)
cucurbia Creative Commons License 2005.07.21 0 0 683
Na gáborka,kedden lehetne menni a Rappaihoz,mert szerdátol már megy az Adriára nyaralni.
gáborke Creative Commons License 2005.07.20 0 0 682

Egész hamar elkezdett virágozni. Be kell porozni úgy biztosabb. hamar elnyílnak a virágok úgyhogy igyekezni kell, óvatosan kell porozni,a virág könnyen letörnek.

sok virág jött? mert az első nehény virág sokszor termékenyülés nélkül le szokott hullni.

Előzmény: cucurbia (681)
cucurbia Creative Commons License 2005.07.20 0 0 681

Na jo,de vittem nekik vagy 20 növényt:))

Igazábol egyetlen üvegházba nem volt idöm bemenni,majd legközelebb.

Ja virágzik a kávéd amit adtál:))Önporzó,vagy be kell poroznom?

Előzmény: gáborke (680)
gáborke Creative Commons License 2005.07.19 0 0 680

Szerencséd van. én már 2 éve nyúzom őket, de nem szaporítottak kakaót nekem.

láttál egyébbként valami érdekeset ott?

Előzmény: cucurbia (679)
cucurbia Creative Commons License 2005.07.19 0 0 679

Na,ma voltam a botkerbe.Adok nekik majd egy teát,és most szaporitanak nekem egy kakaot:))

A fene nem kinlodik a kakaomagokkal:))

Előzmény: gáborke (678)
gáborke Creative Commons License 2005.07.19 0 0 678
Hello Cucurbia.
Valamikor korábban írtad hogy a hibishus-ok oltása eredményesebb a citrusféléknél. Akkor viszont könnyen tudnánk oltani, mert a citrusok is igen jól olthatók.(Ja, a poncirus hibridből egy már hajt, a másik 2 oltás jónak néz ki de még nem hajt, csak az negyedik nem eredt meg az is amiatt hogy kint maradt abban a juniusi rossz időben(16 C volt)).

szóval, ha szerzel valamilyen nem gyökeresedő típust, akkor szólj és megpróbáljuk oltani. Azért utánanézek a neten hátha találok valami okosat az oltásukról.
üdv

Ja és Szia Twins (végre előkerültél)!
cucurbia Creative Commons License 2005.07.18 0 0 677

Köszönjük a jelentkezést:))

Természetesen fogok fotozni(hacsak nem akkor merül le pont,mert mostanában szokása).

És persze az kell,hogy fogadjon,és ne nyaraljon éppen valahol.

Előzmény: Twins (676)
Twins Creative Commons License 2005.07.18 0 0 676

Sziasztok!

Most olvastam, hogy meg akarjárok látogatni a Rappait! Sajnos én nem tudok elszabadúlni, mert elég sok dolgom van mostanság, de remélem Ti nagyon jól fogjátok érezni magatokat (Cucurbia , Gáborke) !! Ha tudtok csináljatok érdekes növényekről képeket, hátha itt a forumon többen is kiváncsiak rá milyen lehet a Rappai dzsingel!

Cucurbia, örülök neki, hogy tetszik a hibiscusamit adtam neked, nem is gondoltam volna, hogy nem volt még ilyen fajtád belőle..

Üdv mindenkinek!

gáborke Creative Commons License 2005.07.18 0 0 675
A jövőhét nagyjából jónak tünik, bár lesz munka a mhelyemen, de ugy próbálok időzíteni. Attól is függ nem lesz e sürgös munka, ami még most nem tudok.
Előzmény: cucurbia (674)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!