Szia bobo ha esetleg a tetőablakot meg akarod szüntetni van egy komplett tetőm.Vagy behegeszteted?Küszöbdiszlécem is van.Engem meg érdekelne körbe diszléc (sárvédők ajtok).
multheten hazalatogattam a geppel Erdelybe. oda-vissza 1600Km az ut.ezert sem jelentkeztem be a forumra...
megfigyeleseim az ut soran:
- eros hegymenetben 85-90 fokra melegszik a motor, de aztan visszaall az uzemire az ora szerint.
- 7.4es fogyasztasa van
- ora 109km/h nal, valojaban 100at mutat
- uzemanyagszintmero kicsit csal, feljelzesnel a tankbol csak 20 liter hianyzik
- intenziv fekezeskor jobbra huz a gep, fekezes nelkul egyenes a futasa
- tele tankal + csomagok picit ul
- parkolasnal apro olajfolt, de motor olajszint, adagolo oljaszint nem valtozik, legalabbis nem szignifikansan.
amugy a termosztat ami benne volt az ki volt herelve, nem e azert mert nyaron tulmelegszik, vagy regen tulmelegedett, general utan nem, de nem csereltek...kiderul.
amugy az uj termo segitett a dologban, gyorsan uzemin van, karton eltavolitodott.
osszessegeben hogy a kerdesedre valaszoljak, a muszerek mukodnek, kisebb nagyobb pontossaggal.
3 izzitogyertya jo a 4bol, es indul szepen, membran csere tervbe van veve, alkatreszeseknel rakerdezek a dolgra idovel.
220as allomelegitom (teafozo) is mukodik, csak 3-4 ora mire 30-40 fokra izzitja a motort. mostanaban hasznalom, nagyon hasznos. poccre indul, minimalis izzitassal is, hangja egybol szep.
ja
az ut soran minden rendben volt, bar 1x kilazult a lampak kapcsoloja, es miutan ujra rahuztam a rogzitot, mar nem ment a parkolaskapcsolo jobbra 2 allas belole. tovabba kiegett a jobb elso tompitott, nem is neztem meg, honnan lehet cserelni, elolrol (buralevetel), vagy belulrol is hozza lehet ferni? eleinte biztositekra gyanakodtam, de hiaba, ott a matatas nem segitett.
na -roviden- ennyi
ui: a hataron egy uj opelt megkertek hogy vontassak at, minden hataror mosolygott ahogy a 35 eves gep osont at magautan vonszolva egy 2005os vasat:)
amennyire en beleastam magam a dologba ugy tunik 90% eredeti a gepem. az ablakmoso az ami mar utangyartott. meg az a vacak tetoablak ami nem az en muvem.
fenyezes rajta szep de az sem eredeti.
bal oldal kuszobdiszlec hianyzik rola, illetve az oldallecek legelol nem simulnak a kasztnihoz, ez nallad is igy van?
aztan a muszerfal sebmero oraja egy benzinese jelenleg, 180ig mer...
merre laksz?
hol tudnank osszefutni, komolyan kivancsi vagyok hogy egy szinte ugyanolyan gep mint az enyim hogy all a laban.
Van pár eladó alkatrész állólámpához. Új utángyártott BH sárvédőív 6 ezer, jobb küszöb 12 ezer. Új gyári pótkerék tartó lemez az emelő tartójával (csomagtartó javító ív) 12 ezer és egy használt de polírozott szelepfedél 8 ezer. Nagy benzineshez való levegőrács alu polírozott kis hibával ami beépítve nem látható használt 5 ezer. Egy tételben az egész 35 ezer. 70/948-5024
Hali! Emilben már értekeztünk, én küldtem el Neked az állólámpás katalógus szkenelt anyagait. Ha elég jó a felbontása, azokat is dobd fel az oldalra, ha meg nagyobb felbontású kell, sikíccs és elküldöm azokat is.
Nem akarom futtatni az oldalunkat, de ha érdekel Titeket, méltó helyet tudunk biztosítani az autóitok fényképeinek. Igaz, youngtimer néven futunk, de van pár veterán tagunk is.
Hali, a feherperemes gumikrol nehany megjegyzes...
A karikaszeru felrakhato frizbiknek nincs ervenyes forgalombahelyezesi engedelye
Nemetorszagban, mivel nagyobb sebessegnel (60 km/h-tol !!!!) erosebb fekezeskor illetve elesebb kanyarban kiszakithatja az illeszteseknel a gumi oldalfalat, allitolag nem is egyszer megtortent mar, hogy elszallt fekezeskor a szep gumi, autostol egyutt persze.. :-)
Ugyhogy vagy fessunk vagy rendeljunk meregdraga eredeti feherfalut...
(A link egyebkent irja is, hogy csak kiallitasi celokra ajanlottak a gyuruk.)
Ezen azért erősen meglepődnék! Ha esetleg részleteznéd kicsit honnan is az "infó" megköszönném. Magyarországról beszélünk? Mert itt a betöltött 30 a feltétel és nincs kivétel.
1.Létezik, összeépítésnek híjják. Kell tulajdonjog igazolása, hogy miből van, oszt hadd menjen. 2. A betöltött 30. az kell. Azaz idén az 1975-ös a jó. Az ha ritka a Te bajod, várj türelmesen. Én is azt teszem :-)
Következő klubra ha tudsz gyere. Új helyszín Budaörs.
A 6/1990-es KöHém rendelet hatályos módosítása szerint lehet alvázcsere (karosszériacsere), vagyis átépítés, de engedélyt kell rá kérni a területileg illetékes közlekedésfelügyeletnél. Kisszériás gépek, sportkocsik esetében a határ a betöltött 25 év.