A Cseh gyuriban tényleg van fantázia mert jo magas és ahogy láttam elég jol is dob csak kb annyi kilo lehet mint én csak az a helyzet hogy én vagy 25 cmvel kisebb vagyok nála:)
Kösz.
Asszem időszerű lenne már nem a feldobásra való csarnokba érkezést kitűzni célul (bár ez sem sikerült már évek óta), hanem egy nagy ugrással kinézni ifire.
Holnap találkozunk,viszem a sálak árát.Öt órától focimeccsem van odaát az Olajcsarnokban,ami miatt (csúszás esetén) előfordulhat,hogy nem érek be kezdésre,de mindenképp megyek!
Szerintem nem hasonlítható össze a két gyerek. Rezák hozzáállása, habitusa, hihetetlen akarása csodálatra méltó, bizony elkelne emiatt a mosatni csapatba. Védekezésben bárkit kikészít, ám nem tudja még produkálni az A csoportos szintet. Van viszont egy nagy hiányossága, az a koncentráltság. Hajlamos ugyanis elfelejtkezni az edzői utasításokról, elvállal fölösleges dolgokat. Vannak olyan emccsei, amikor több kárt csinál a párperces kihagyásaival, mint ami hasznos hozott korábban. De talán mindezeknél nagyobb baja az alacsonysága. Nincs olyan jó egy-egye és dobáskészsége, hogy ezt kompenzálni tudná. De mondom, a szíve az valami hatalmas.
Tóth Viktor más tészta. Neki jó a keze, szerintem az adottságai is jobbak Rezákénál, viszont nem tud úgy égni a meccseken. Egészen jó védőjátékos, ha kicsit tökösebb lenne, akkor Cziczás-féle karakterű játékos válhatna belőle. Mivel Viktor jól tud dobni, még talán többre is vihetné Lacinál. De ehhez elsősorban mentálisan kellene erősödnie, de nagyon sokat.
Mind a két gyereknél abszolút pozitívum, hogy tisztességesek, dolgoznak az edzéseken, tisztelettudóak és normálisak. Nincsenek kilengéseik, egyszóval nem problémásak.
A juniorból náluk lényegesen többre viheti Cseh Gyuri meg Gaál Robi, na meg persze korosztályos válogatottunk, Kenyeres Sanyi. Ha így fejlődnek, belőlük lehet a jövő nagy szolnoki generációja.
Ezt most komolyan mondod? Én nem soxor láttam, de másoktól is hallottam, hogy ügyes gyerek. Többen mondták, hogy Tóth Viktornál jóval tehetségesebb. Nos, mennyire?
Én Davist és Harazint mindenképpen megtartanám, Fülöp sem rossz. A visszahozandók listáját azért lehetne variálni. Csináljuk úgy, hogy kipróbálunk egy-két új embert és ha nem olyan jók, akkor akkor visszahozunk valakit a listából. Hja, mert ez így megy:)