Fazott a Bugyim nagyon - kellett a kicsi takaro az esti uldogeleshez, mert nem vettem feljebb a kazant, es tuzet gyujtani nem volt erdemes. . .neha kell egy jo kis takaro, egy macskaval a tetejen. . .atmelegiti az ember lanyat :)) Hidegedik. . .
Hallo Tozatu, látom, hogy statisztikai alapon itt fordulsz elö leggyakrabban. Láttam, hogy egy régi hozzászólásodban írtál a Midinilla Magnificaról. Nekem van egy elég nyomorúságos példányom, a "növényvédelem"-re föltettem. Kérlek nézd meg, van-e valami ötleted!
Hát azért én aggódom, mert ha kijönnek januárban a növények, februárban meg odareccsent neki -10 fok, akkor nem nagyon lesz gond semmiféle termés betakarítással. Én még ilyen bolond telet nem láttam, tegnap este még besötédetés után is +8 fokot jelzett az autó külső hőmérője.
Meg most már aggódom picit a nyár miatt is, mert ha az is ennyivel melegebb lesz mint a tél, akkor már régen rossz.
Mindkettőben abszolut fokokat váltottak át, csak az elsőnél a víz fagypontja alatt van, és ott amíg a Celsius negatív, addig a Fahrenheit még pozitív, mert az -17 °C-nál lesz nulla.
A 71 °F az meg már a víz fagyáspontja felett van, ezért pozitív a Celsius.