Hát nagyon szomorúan hallom , ha ez a hír télleg igaz .
A csapatba nagyon sokan nagyon sok áldozatot hoztunk az elmult hónapok kemény készüléséért , hanyagolták a szeretteiket , kevesebbet szorakoztak stb. ..
Azt nem lehet mondani hiába mert természetesen továbbra is teljes erővel készülünk de nagyon szerettünk volna részt venni ebben a bajnokságban .
Ezért edzettünk hónapokig keményen, mindenki odatette magát, sérülések tömkelege...mindezt azért, hogy kis MAFSZ zászlókat lobogtassunk majd a lelátón??
Ne beszélj többes számban, mert egy ember döntése miatt jutottunk ide. A csapatok és a szövetség vezetői az elnök kivételével támogatták az indulásunkat. Tehát mindenki akarta, hogy játszunk,csak az nem, akin még soha sem volt sisak, csak vaskalap !
A 91 játékoshoz 182 szülő, 90 barátnő és egy boyfriend / Api /, több száz testvér, barát, gyerek és unoka / ez rám vonatkozik /tartozik. 20 cowgirl, akik látványos koreográfiákkal készülnek ,valamint sok - sok cowboys szurkoló nem jöhet el a mérkőzéseinkre a bajnokságban.
Ez a sport nagyon "gyerekcipőben" van itthon, és most egy ilyen apróság akadályt jelenthet? pár nap ide vagy oda szerintem nem oszt nem szoroz! Sztem inkább támogatni kéne a csapatokat hogy induljanak!!!
Micsoda??? Várjunk már egy kicsit, a legutolsó információ amit ebben az ügyben hallottam, hogy mi voltunk az elsők között, akik befizettük a jelentkezésre szánt pénzt.....vagy nem???
Április 29. - július 1., 500 játékos, 8 csapat, 7 város, 19 mérkõzés, több ezer szurkoló, 1 BAJNOK! ÉS EGY 91 FŐVEL NEVEZŐ CSAPAT, AKIKET NEM ENGEDÜNK INDULNI! Ezt kifelejtették.