Emberek!
Repes a szívem az örömtől, hogy ilyen topic is van :)) Ha még aktuális a digitalizálás, én is szívesen segítenék a saját hardveremmel ! Nekem csak wavok vannak, (akkor nem volt még tunerkártyám) szóval nagyon érdekelne az összes rész. VHS-t tudnánk nálam digitalizálni asszem. Szóval írjatok emailt, ha bármi ötletetek van !!!
az en verziom secam! digi celra barmikor szivesen adom, de hatha van valaki mase jobb minosegu (sokat nezodtek).
mas: ha valakit esetleg erdekelne meg a hallo hallo....meg lehet rendelni angliabol az egesz sorozatot, legutobbi ertesuleseim szerint postakoltseggel egyutt kb 20ezer ft. mar ketten biztosan vagyunk innen, akik osszeallnank es rarepulnenk. ha valaki esetleg meg tarsulna...akkor megbeszelhetnenk, hogy hogyan is csinaljuk :).
A csengetett jo minosegben magyarul vagy angolul engem is erdekelne, nagyon. Digizve meginkabb. Alljunk ossze, es szerezzuk meg. Nem ez lesz az elso dolog, amihez igy, osszefogva jutok hozza, szoval en hiszek benne.
A legeccerubb lenne digizni, es akkor maris szabadon terjedhetne. Tudom, ez illegalis, meg minden, de ez a sorozat a Vilagorogseg resze, kozkincs, imho. :)
nekem megvan az egesz sorozat, pontosabban a magyarorszagon leadott reszek. a minoseg elso masolat, de a hasznalatban folyamatosan kopik :). nem hiszem, hogy kielegitene, ha masolni szeretned, es tenyleg nagyon tisztra gondolsz. ennek ellenere, ha erdekel, szivesen kolcsonadom.
az archivumos moka pedig egy ismerosomon keresztul tortent, sokat sajnos en sem tudok a mikentjerol. annyit csak, hogy igen sommas osszegekert kerul ki onnan minden, tizezres nagysagrandekben kell gondolkozni. persze ha tobben osszeall AZ EMBER... :) erdemes lenne szerintem egy hallo hallon elgondolkodni...vagy az csak nekem szemelyes perverziom? szazbol egy, ha erdekel, ezt is megerdeklodhetem.
az orokosok rendezoje a csengetett mylordnal is kozremukodott. en mar regota probalok beszerezni sorozatokat, amit a mylord szerzo/rendezoparosa keszitett, sikertelenul. a hallo hallohoz is koze van egyikuknek. es van valami kempinges is, bar tudom, hogy ez nem tul konkret :) abban gyakorlatilag a szinszgarda is megegyezik.
Tegnap az ATV-n láttam egy részt egy sorozatból ami hasonlított a Csengetett Mylordra. Öt öreg szert tett egy vidéki hotelre, és annak vezetéséval akarnak megbirkózni. Nem volt olyan jó mint a csengetett Mylord de sokkal jobban tetszett a brazil álomfilmáradattól. És ennek a sorozatnak a zenéjét is ugyanaz a két pasi írta mint a csengetett Mylord-ét.
Ez a topic 3. évfolyama, mégis életben van és nem tűnt el! No és mindig másvalaki hozza fel a feledés homályából.
Nagyon kedves Tőletek.
Lenne egy kérdésem, kinek van meg a sorozat _összes_ része emberi minőségben video-n, esetleg video CD-n? Ha ez nem jön össze, akkor honnan lehet megszerezni? (Ez a kérdés KLiNg0n-nak szól, mint a TV-s archivum nagy szakértőjének.) Nekem az összes relikviám a főcímzene mp3-ben.
Hmm, nekem Mrs. Lipton csodálatos meggyeslepénye a kedvenc szereplőm! Mindíg nagyon beleéltem magam, mikor elkezdtek enni. Mmmmm, nyam-nyam!!!
:)) KP
Azért a Napsugár cukrászdába szállított cuccok se voltak rosszak! Női szeszély és társai..... :)
hja, en is sajnalom, hogy igy lett vege. mert voltakeppen az osszes szereplot szeretem...meldrumot is, nagyszeru figura. azert megis megneznem :).
-ivy, es legyen szives hozzon nekunk meg egy tallal mrs. lipton csodalatos meggyeslepenyebol is!
-sajnalom, azt hiszem a meggyeslepeny elfogyott, angyalbogyoro van.
-azt inkabb ne hozzon.
Kosz KLINg0n!:-)))) Annyira szeretnem, ha Ti is latnatok a maradekot, kivancsi lennek ra, hogy kiben milyen szajizt hagy, mert bennem egy kicsit rosszat hagyott, hogy Meldrum tonre ment es Agatha ejtette, ez olyan szomoru volt, megis emelt fovel viselte.
szerintem stokes a legvadabb. ahogy on the fly kitalalja a kozmikus hazugsagait. nekem megvan az egesz sorozat, es mar fajosra neztem a szalagokat.
-nagy elkeseredesemben elmentem egy bananhajora kabinosfiunak.
-nem is tudtam, hogy a bananhajokon vannak kabinok.
-ezen voltak.
persze az utolso sorozat vegso reszeit itthon nem jatszottak. gondolom sokat nem lehet elerni e teren, mert amikor en a mar leadottakat kihozattam a magyar televizio archivumabol, ott sem volt tobb.
ami erdekelne, hogy nincs-e meg valakinek eredetiben a maradek par? ES a HALLO HALLO????? ha az megvan valakinek, azonnal tapadjon ram.
a stokes sutemenytarsasag az orokseged lehetett volna.
Én még új vagyok, és látom, hogy az utolsó beírás július végéi. Én is nagy rajongója vagyok a sorozatnak. A 4. sorozat 6 részével kapcsolatban azt tudtam elérni, hogy írtam az egyik tévétársaságnak, hogy nem tervezik-e a levetítést. Szerintem még az ATV-n is meg lehetne próbálni ezt a dolgot. Mert ugye a SzívTV, a TV3 megszűnt. Egyetlen esélyünk a Budapest TV, és az ATV. Na meg a kereskedelmi csatornák, bár nem hiszem, hogy ők leadnák.
Kedvenc szereplőm? George Meldrum. Nem tudom miért, de ő nagyon jó figura. De mindegyik szereplő nagyon közel áll hozzám.
Kedvenc beszólásom? szinte az egész 20 részt (3 sorozat) kívülről fújjuk az öcsémmel, de a legkedvesebb:
Levender: "Ó, pizsama-partyt rendezünk. Milyen izgalmas. Hol van a pia?"
De mint már mondtam, ez csak egy a millió közül.
Na remélem írni fogtok erről a szuper sorozatról. Vagy már lefutott, hogy senki sem kereste fel ezt a topic-ot?