Nekem a "kisebb testvére" a 733-as volt meg. (Sőt még most is megvan, de eléggé hiányos állapotban.) Persze a 744-es sokkal jobb! A tiéd pedig különösen szép állapotú!
Az építési útmutató itt is megnézhető, le is tölthető.
2011-es újdonság, és úgy látom, már sajnos egyre kevesebb helyen kapható.
Személyes átvétel Budapesten lehetséges. Érdeklődni kizárólag a publikus e-mail címemen kérem! (Az Indexes nevemre kattintasz, majd az "E-mail" mező melletti "küld" feliratra bal/középső egérgomb kattintás, de a legegyszerűbb a jobb kattintás és "e-mail cím másolása", ezután pedig "Beillesztés" a levél címzettjéhez).
Néhány eddigi vasútmodelles eladásomról a pozitív visszajelzések megtekinthetők adatlapomon. Köszönöm!
Szerintem Vaterán, Zsibvásáro, Tesz-Vesz-en, Jófogáson hamar el tudod adni, de előtte tájékozódj, hogy milyen áron adják azokat amiket Te is eladnál, és kicsit menj alá, ha van rá módod, akkor hamar elviszik.
Nem reklám, hanem közérdekű információ: a TESCO-ban játékvásár van. A karácsonyról megmaradt Lego készleteket féláron adják. (Az újakat sajnos nem.) A webshopos árakhoz képest is legalább 25-30%-kal olcsóbban lehet készletekhez jutni. Szóval aki szereti a Legot és a TESCO környékén jár, feltétlenül nézzen be!
Már árulnak új, öt számjeggyel ellátott City-s készleteket is, de ezek még elég drágák.
Legjobb tudomásom szerint vannak lego tankok, mielőtt megvettem azért utánanéztem:)
Vettem valakitől egy nagy adag legot,és ő is mondta, ill. a halomra nézve is egyértelmű hogy egy tank részei lapulnak benne- és még más is, de a tank a lényeg.Doboz, útmutató már rég nincs meg (ha lett volna akkor rákerestem volna) ezért fordultam ide segítségért.
(A kisfiam végül mást kap Karácsonyra, ezért már nem sürget az idő, és ezért is ajánlottam hogy ha valakit komolyabban érdekel akkor meg is válhatunk tőle akár.)
Igazán nagyon kedvesek vagytok hogy segíteni próbáltok, ezek szerint valóban nagyon különleges darab került a kezembe, csak boldogulnék vele:o azt hiszem ebből nem lesz karácsonyi ajándék, de azért lesz más...egyenlőre rá kellene jönnöm mi a típusszáma, próbálkozom, de a kicsi mellett nem sok időm van a neten kutakodni.
Ha esetleg valakit érdekel megvételre akinek a gyűjteményből hiányozna akkor arra is nyitott vagyok;)van itt még benne más különleges régi lego is, az biztos. Elpotomolni nem szeretném (megnéztem kb milyen áron mennek ezek),de alkudozásban mindig benne vagyok.Szóval ha vkit érdekel, akkor írjon privit!
Eredetileg is nyomtatva vettem. (Ugyanattól, aki most is árulja. Nagyon rendes, segítőkész csóka.) Nekem nincs meg elektronikusan. Szkennelgetni meg rengeteg.