képzeljétek hajt az ananászom! még a télen tettem le egy pálma cserepébe, és mostanra a régi része már félig elszáradt, épp rászántam volna magam a dihajítására - hiszen nem tegnap óta van ott - és akkor nézem, hogy az egyik levél mellől egy levélrózsácska kandikál ki...
A régi "88 színes oldal a déligyümölcsökről" megújított verziója. Bővítették, több citrus van benne, jobbak a képek(van új és régi kép is). Nekem tetszett.
Az oltások még zöldek, ez a meleg hátha jól megfogja őket.
Hogy viseled a meleget? Milyen az üvegház hőfoka?
A Meteo 25 fokokat mondott még tegnapelött jövő hétre. most kijavították csak néhány fokot fog hűlni, hét elején a 30 fok azért meglesz. Hét közepétől viszont egyes előrejelzések ismét 35 fokot irnak! Majd meglátjuk...
Ok,az még messze van,nem tudom még mi van akkor,majd irok.
Közben ma megjöttek a hybik és csak egy rohadt be ut közben:((((Meg egy gumos növényke is,de még beültettem öket,hátha van valami rejtett rügy valahol...
ok,szerintem lehet az is jo lesz(mostani állás szerint).
sikerült mindent ledugdosnom,bár a mango kicsit kiszáradt tegnapra,hiába volt vizben:(((
Hibiscusbol 3 akváriumnyi és 2 ládányi dugvány lett(ez kb.156-157 dugvány.)
De az amerikaiaknak se hire se hamva:(((szerintem kidobtam 20 ezret az ablakon:(((Még ha meg is jön,már biztos kiszáradt,de szerintem a magyar "postások"voltak olyan kedvesek,hogy kidobták értesités nélkül:((
Nos a válasz nagyon egyszerü,mégsem tudom mit fogsz vele kezdeni.A Vriesa nemzetségröl tudni kell,hogy ahány faj(fajta)annyiféle sarjhozási technikája van.Vannak amelyik oldat fognak sarjakat hozni a tövük mellett,vannak amelyek(pl. a V.fenestralis vagy a V.tessalata),amelyek a virágzásig egyetlen sarjat nem hoznak,majd a virágszár elindulásával egyidöben a legkülsö leveleik belsö felén hoznak nem sok,csak 2-3 sarjat.És vannak fajok(pl.a leggakrabban árult V.speldends),melyek virágzás után csak egyetlen sarjat hoznak,azt viszont a levélrozsa közepén,igy végeredményben az anyanövény gyökerét is felhasználva fog uj tölcsért nevelni,miközben a régi tölcsér elszárad 1-2 év alatt.
Igen,nem kell return,visszafele majd megveszem magam.Egyébként is amilyen változo az egészségem,sosem tudom mikor mivel kell utaznom éppen.
Egyébként is jobb ha felszállsz,mert ha esetleg valami baj van a metropotloval és tul lassan menne,akkor lehet inkább Kelenföldre rohanok,és ott szállok fel.Tehát vagy a Déliben vagy a Kelenföldiben,ahova hamarabb ki tudok érni.
Te szerintem hamarabb odaérsz 1 vagy 2 átszállással reggel,mint én aki 4x száll át,mig odaérek.
De akkor tudjam,hogy megvetted valahogy,,nehogy jegy nélkül maradjak,mire odaérek.szerintem fel is szállhatsz a vonatra,keress valami jo,ablak melletti helyet:))nem dohányzo fülkében.
Akkor beszéljük meg azt hogy amivel megyünk annak a vonatnak az utolsó kocsija elött a peronon várlak. De hozz mobilt és azért indulás elötte egy 20 perccel( ha még nem vagy ott) felcsöröglek azért. A jegyet megvegyem mielőtt odaérsz ( esetleg neked is)? egyenlőre ennyi.
Hát mivel ez a metromizéria van nem tudom mikor érek oda,lehet csak az utolso pillanatban,ki tudja.
Simán Szekszárdig kell kérni,ilyenkor az átszállás nem számit a kalauznak,mivel tudják,hogy nincs közvetlen vonat.Ugyanugy egy jegyet fogsz csak kapni.
beírod a böngésződbe a ftp://ftp.fw.hu/ címet. ekkor egy általános webhelyet nyit meg. Ekkor rákattintasz a jobboldali egérgombbal a baloldali részére a lapnak (ahol pl. az van hogy: felhasználonév anonymous). Az előugró ablaknál a bejelentkezés más néven parancsra mész. Beírod a regisztrációnál használt felhasználónevet és jelszót. és bejelentkezés... Ha oké akkor üres lesz az ablak és a te felhasználóneved jelenik meg az ablakban. ide töltheted fel a könyvtárakat, és html oldalakat. Én úgy szoktam hogy Total commanderből kijelőlve a feltöltendő fájlokat áthuzzom erre az üres lapra.
utána a tárhelyet úgy használhatod mint a sajátgépet megnyitáskor.
A www.felhasználóneved + fw.hu lesz a weboldal címe. A kezdőoldalt mindíg index.html -nek nevezd el.
mindez a leírás IE 6.0 nál müködik így, másnál nem próbáltam.