Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Amiatt nem mentünk sose állami ünnepek rendezvényeire, az én nagyszüleimben is mély nyomot hagyott. Max. nagymamám ment el a május elsejére, ha muszáj volt, máskülönben otthon kuksoltunk, mert hátha forradalom lesz.
Te miben reménykedsz? A maffiaállam neked is dob koncot, s az neked elég, vagy azért te is aggódsz, hogy a vége vagy csőd, vagy forradalom lesz, ami a lehető legrosszabb megoldás.
Főldiekkel játszó Égi tűnemény, Istenségnek látszó Csalfa, vak Remény! Kit teremt magának A boldogtalan, S mint védangyalának, Bókol úntalan. Síma száddal mit kecsegtetsz? Mért nevetsz felém? Kétes kedvet mért csepegtetsz Még most is belém? Csak maradj magadnak! Biztatóm valál; Hittem szép szavadnak: Mégis megcsalál.
Kertem nárcisokkal Végig űltetéd; Csörgő patakokkal Fáim éltetéd; Rám ezer virággal Szórtad a tavaszt S égi boldogsággal Fűszerezted azt. Gondolatim minden reggel, Mint a fürge méh, Repkedtek a friss meleggel Rózsáim felé. Egy híjját esmértem Örömimnek még: Lilla szívét kértem; S megadá az ég.
Jaj, de friss rózsáim Elhervadtanak; Forrásim, zőld fáim Kiszáradtanak; Tavaszom, vígságom Téli búra vált; Régi jó világom Méltatlanra szállt. Óh! csak Lillát hagytad volna Csak magát nekem: Most panaszra nem hajolna Gyászos énekem. Karja közt a búkat Elfelejteném, S a gyöngykoszorúkat Nem irígyleném.
Hagyj el, óh Reménység! Hagyj el engemet; Mert ez a keménység Úgyis eltemet. Érzem: e kétségbe Volt erőm elhágy, Fáradt lelkem égbe, Testem főldbe vágy. Nékem már a rét hímetlen, A mező kisűlt, A zengő liget kietlen, A nap éjre dűlt. Bájoló lágy trillák! Tarka képzetek! Kedv! Remények! Lillák! Isten véletek!
Simicska valszeg nem is akarta, ill. csak annyit akart, hgy hagyják békében elmenni, de ő emlékeim szerrint csak annyit mondott, hogy O1G, nem ragozta tovább :)
Talán a 2/3-tól, ha sikerül 1-2 mandátumot átbillentenie néhány buta prolin keresztül.
De tudod van egy apróság, hogy már kb. 5 éve tudják, hogy ez manifeszt elmebeteg. Lubickolt a pénzben, amikor még a belső kör tagja volt. Csakhogy pár év alatt még az is megtörténhetett, hogy "véletlenül" olyan üzletekből lett pénze, ami letöltendőt ér ha borul a bili. Ugye emlékezni fogsz erre a beírásra, amikor tömlöcbe megy eme pénzek miatt?
Putyin 5-7 lépéssel előre gondolkodik, Orbán 3-5-tel. Debil Joe azt sem tudja, hogy most hol áll, az EU górék meg a tegnap kapott baksis miatt aggódnak.
Ez a barom úgy rohan bele tátott szájjal a faszerdőbe, hogy a végén egy termetesebb darab a seggén fog kikandikálni és akkor sem fogja megérteni, hogy ezt a jelenetet sok évvel azelőtt döntötték el.
Ugyanolyan múló állapot ez a fasz, mint az összes balos messiás, a trágárkától kezdve a kockásinges tanáron át a fekete nővérig, mindegyikkel kitörölte a seggét a baloldal és eldobta. Mert mindegyiknek ez a sorsa, nincs a kezében, erő, pénz, hatalom, csak néhány kétes információ, amit 5 perc hírnévért cserébe felhasználnak a ájrópúnó- és demokratacseléd komcsik.
Gondol csak bele, ha Simicskának sem sikerült... akkor majd pont ennek a nőverő pojácának fog?
hülyék vagytok, legjobb trambulinozni a Duna-parton, szemben a Margit-szigettel, közben jönek-mennek a hajók, csodás panoráma a Várra, a Citadellára, az összes ilyen MP-s, VJ-s, O1G-s fasság csillagévnyire van, jelentéktelen semmiség :)
Egyébként Varga szerintem az interjú 60 %-ban igazat mond. Ezt lehet revideálni,de ettől még ez a valóság. Nézni kell élőben a dolgokat, és kiderül. Vagyis Magyar sajnos nárcisztikus pata, ez van, ő lesz a megmentőnk. Ez egy csodálatos ország, itt nincsen semmi komoly választás, vagy ha van, akkor rendkívül veszélyes.
El fog menni a történet a Gyurika hülyesége miatt erről. 1200 nőt teljesen megvakítottak. ezt józan emberi ésszel nem lehet felfogni vagy interpretálni.