Háth arra kell rájöjek h a szent videóim között találtam 1 nagyszerű elkapó játékost a Cadets-ba. Hosszú végtagokkal rendelkezik és igen váratlan kiszámíthatatlan mozgásokra képes. Lenyűgöz a tehetsége... ma csak 5x néztem a felvétel. Ámulok és bámlok h másra pazarolja tehetségét. Tutti mindenki látta mert alapmű..... http://www.youtube.com/watch?v=BgoOihBb78w
En Nike-ba talaltam egyet a Westendes Nike boltba. Allitolag mar nem gyart Nike, szerintem ez meg hulyeseg :) szal egy probat meger. Szerintem egyszerubb lenne neki netrol rendelni. Majd beszelek vele!
:D:D:D:D:D::D:D Ez 1 Fake :D Be ne vedd már h a frissen műtött cérnabéla beszilikonoztatta a kezét és izompacsirta lett!!!! :D:D:D::D:D:D ziTi nem csalódtam benned :D pfujjj de kamu vagy :D:D:D:D
Két óvodás beszélget: - Én egy villanyvonatot kérek a szülinapomra. És te mit kérsz? - Tampont. - Az mi? - Nem tudom, de lehet vele síelni, teniszezni és úszni is.
Tanító néni: Tomi, látod a fát odakint? Tomi: Látom. Tomi, látod a füvet is ott kint? Igen. Most nézz ki az ablakon, és nézz fel, hogy látod-e az eget. Jó. (Feláll, odamegy az ablakhoz, kinéz, majd visszaül.) Igen, látom az eget. Láttad Istent? Nem. Látod, mi azért nem látjuk Istent, mert ő nincs ott. Ő nem is létezik. Ekkor egy kislány jelentkezett, hogy szeretne ő is beszélni Tomival. Hasonló kérdéseket akart neki feltenni. A tanító néni beleegyezett. Kislány: Tomi, láttad a fát odakint? Tomi: Igen, láttam. És a füvet? Igeeen. (Már kezdett kifáradni ezektől a kérdésektől.) Láttad az eget? Láááttam. Tomi, látod a tanító nénit? Igen. Látod az agyát? Nem... Akkor aszerint, amit az előbb tanultunk, neki nincs is agya!
+15 °C. Spanyolországban az emberek téli kabátot és kesztyűt húznak. A finnek kifekszenek napozni.
+10 °C. A franciák hiábavalóan próbálják bekapcsolni a központi fűtést. A finnek virágokat ültetnek a kertben.
+5 °C. Az olasz kocsik nem indulnak. A finnek még kabriókat használnak.
0 °C. Megfagy a desztillált víz. A Vantaa folyó vize kicsit sűrűbbé válik.
-5 °C. A kaliforniaiak a fagyhalál küszöbén állnak. A finnek még egy utolsó rostonsütést rendeznek a szabadban az ősz beállta előtt.
-10 °C. A britek fűteni kezdenek. A finnek hosszú ujjú pólót vesznek.
-20 °C. Az ausztrálok elmenekülnek Mallorcáról. A finnek Szent Iván éjét ünneplik. Beköszönt az ősz.
-30 °C. A görögök halálra fagynak és eltűnnek a Földről. A finnek elkezdenek házon belül mosni.
-40 °C. Párizs összeroppan a hideg súlya alatt. A finnek sorban állnak a hotdogos standok előtt.
-50 °C. A jegesmedvéket kimenekítik az Északi Sarkról. A Finn Hadsereg elhalasztja a téli túlélő gyakorlatát a gyenge időjárásra hivatkozva.
-60 °C. Korvatunturi (A Télapó otthona) befagy. A finnek kivesznek egy filmet és otthon maradnak.
-70 °C. A pót-Télapó délre költözik. A Finnek kicsit idegesek lesznek, mert a Koskenkorva vodkájukat már nem tárolhatják a szabadban. A Finn Hadsereg megkezdi a túlélő gyakorlatot.
-183 °C. Az ételben található mikrobák elpusztulnak. A finn tehenek a gazdájuk hideg kezeire panaszkodnak.
-273 °C. Minden atomalapú molekula mozgása leáll. A finnek csak ennyit mondanak ''B***, de hideg van ma odakint''
-300 °C. Befagy a Pokol. A finnek megnyerik az Eurovíziós Táncdalfesztivált.
úgy néz ki hogy betudok menni holnap gyakorlatra, beszéltem a tanárral és akkor szombaton nem kell suliban maradni szóval valszeg tudok menni a péntekire is, ha a kezem is úgy akarja :)
Lecsendesülni látszik az elmúlt hónap fejtelensége és ha a sors is úgy akarja a hétvégi edzésen részt tudok venni (feltéve ha van). A játékot még nem garantálom (a combizmom még nem forrott össze teljesen), inkább csak mentálisan tölteném fel magam. Mivel mostanában képtelen voltam mással foglalkozni, érdekelne, mostanában mikor vannak edzések és mire lehet még az évben számítani?