Én ápr. 29-én sajnos nem tudok menni. Aznap veszek búcsút Bécstől. Utána majd nagyobb rendszerességgel bukkanok föl Pécs környékén, úgyhogy remélem később majd összejön a közös fotózás.
Na, végre csak összejövünk. Majd c.hu előtte leírja, hogy vigyünk-e tutajt, ha közben esik az eső, vagy elég lesz a strandpapucs. A 80-400-at azért hozd el, de remélem, hogy addigra elkészül a géped.
Ismerem, használtam egy jóbarátom jóvoltából. Nem fostömlő az. Sztem az egyik leghasználhatóbb obi, meg a vr-es is. Nekem pont mefelene minden téren, élességbe monnyuk 8-on kicsit élessebb vót (400-on), de 5,6-on is gyárottam vele éles képeket...
Remélem, mert okosíthatnátok kicsit engem. Az a baj, hogy fogalmuk sincs róla mikor kapnak hozzá alkatrészt:-(( A vicc az, hogy ez kb fél órás meló lenne.
Pillanatnyilag még mindíg a fassz@p@ Nikonnál van a gépem a fóti úton, mert csak két hét alatt voltak képesek egyeltalán megnézni, hogy mi a baja:-(( Azóta meg nem kapnak expógombot!! Már több mint 3 hete ott figyel. Amúgy lenne kedvem, ha ilyesmi idő lesz, mert elhoznám a csajomat(ha szabad), és Ő még nem volt 20foknál hidegebbe. Kicsít fázós:-))
Meg a d80 topicból, egy srác pestről. Eddig. Sztem még jön lánycsóki haverom, lehet 2ő is. Schramjanora is számítok, talán jön. Pécsről volt sztechtanárom is tuti sztem.