Keresés

Részletes keresés

Bookshie Creative Commons License 2000.05.04 0 0 509
Megin én. Eddig bírtam elviselni lelkiösmeretem rettenetes, gyötrő kínjait.
Ím, vegyétek vallomásom arról, aminek tegnap alkonyatkor szemtanuja voltam:

Macskasétáltatni indultam. Dzsaltam, kalibráltam bele a nagy világvégébe, mígnem váratlanul ismerős ablak alá toppanék. Bekémleltem s a szmogszutykon keresztül elképesztő rémség bontakoza elém. Lubbunk üdvöskéje, PPríma MMaca, ippeg egy 3 lábú asztalkán balanszíroz és egy ronggyá olvasott Kreténnel szúnyogokat hajkurász szobaszerte. Ehh! Mellé!... Dögölj meg, szittya vérszopója!, lihegi dúvad orcával, miközben csapdos egyre hevesebben. Egyszer csak hopp!!! A másfélkegyelmű magazin tévedésből a sarokban kuporgó, sírós szemű Sally kobakján csattan! PPompás MMelly felsikkant a pániktól, Sunshine hangtalan összeomlik s lelkét leheli. További történések zanzája: Perfekt Martinez asztalról zutty, ágyneműtartó kitár, Sally tetem begyömickél. De be ám. És még mostan is ott kovászolódik szeginy. Hát ezér nem ír. Persze majd fog helyette a tettes, gyanúmat altatván, de mi már tudjuk az i-gazságot.
A döbbenettől ott darvadoztam még kicsinyég - s nem eredménytelen. Libertine, ez kegyetlen lesz, légy macsó!
Léptek surrannak, kattan a zár s mit látok? Pm elhaló sóhajjal laokoónizálja össze magát élete egyetlen valódi szerelmével: a ferde orrsövényű, potrohos, szőrplüssvíziló Verebessel!
Szorri, pm, dehát ez történt! Csak merd tagadni, szembesítelek egy bizonyos topikkal, melyben szerelmet vallottál neki! Azt írtad, leveted magad a Retúrzeller utcai zsömlemunnyasztó üzem széncsúszdáján, ha nem lehetsz az 5. számú neje s nem költözhetsz vele Zombára!

Bicsbocs, grafomán nap. Fölös energia levezet - nincs öngyi. Ice, szívem, elhalok nélküled... A Bélák meg utál... Elfelejti, hogy miatta tiltódtam ki egy életre a PeCsából... Na szépen vagyunk.

Bookshie Creative Commons License 2000.05.04 0 0 508
Mondtam vagy nem mondtam? Most aztán fény derült a setétre! Rozzant, nyikorgó gömbcsuklós, fogatlan nyögdíjasok lubbja!

Huh, Ice, én valami eccerűbbre gondoltam, nem kell villámokat vagy monszunt fakasztanod a mennyboltozatból! Dehát lásd be, mégiscsak én vagyok a nőszirom s te a délceg lovag! E modern kor úgyis kiöli a romantika legnyomoroncabb csíráit is szegény mibelőlünk. Légy férfi, drágám és kűldj mongyuk... mongyuk reszelmes verset. Vagy tudom is én... Elég egy szó. (Verset mégse küldjél, nem szeretem a csöpögős, limonádé dógokat...)
A gyurgyalag nem madár? Magam alá roskadtam... Azt a két számot meg kell fjordítani? Akkor nekem végem! Eláshatom magam a magmába... Hjaj, de mik történnek itt... A bogár aranyosabb volt, mint a krumplicukor. De azér jólesett... Én miféle planétán lakom???

Valaki segíccsen, mer nem értem a bélákat! De most télleg! Mér kell nekem szidnom magam és önvizsgálnom? Mivel bántottam meg már megin? Mivel? Bele kell ebbe őszülni... Direkt csinálod, nehogy legyen egy nyugodt iccakám. Mindenesetre, ha valaki kideríti, miért kell önhátostoroznom, az jelezze. Köszöngetem.

Mi törptént Sally-vel? Odáig vagyok, amiért ide nem ír. Pedig tudom, hogy otthon lappang, elvégre más fórumokon naponta randizunk. Hát nem látja, hogy itten vetekednek érte?

Shalina... szóval bizalmas infóid vannak bélákról, hm? Bár ő most azt hiszi, hogy én utálom valamiért (DE MIÉRT???), azért engem érdekel ám, hogy miféle szerzet... Részvényem roppantul nincsen, de szívest neked ajándékozom a létezetlen műköröm és műszempilla gyűjteményemet. Valamint a létezetlen csótányszaggató cipőimet, a festett cérnaszemöldök-kollekciómat és Marx összes műveit. Ha bármelyik köll, szójjál!

Libertine Creative Commons License 2000.05.04 0 0 507
Ice, ne hülyéskedj, tényleg 62 éves vagy? :-)

lib

Előzmény: iceride (505)
iceride Creative Commons License 2000.05.04 0 0 506
Paulina!

Szóval jeles? Gratulálok!

És a közgáz?

Ice

Előzmény: paulinamartinez (500)
iceride Creative Commons License 2000.05.04 0 0 505
Bookshie, édes krumplicukrom!

1) El ne sírjad magad néhány esetlen bók hallatán, mer' akkor azt fogom gondolni, hogy nekem má' asse sikerül...(Ilyen lovagok egyébiránt léteznek még, bár azt nem állíthatom, hogy azon a planétán, ahol TE lakol.)

2) Aztán meg kell, hogy nyugtassalak, a háziplebejus nem általam alapított család tagja. Vétkéül is pusztán azt róhatom föl, hogy egyéb hasznos funkciói ellensúlyozására a gépidőnek kb. 20-30%-át lefoglalja.

3) Begyöpösödött papucsférj? Hát ilyennek ismersz?
Az 50 körüli se stimmel, életkoromat a számisztikusok egy hatos és egy kettes számjegy egymás mellé helyezésével fejezik ki.(Ne feledd: öreg az, aki annak érzi magát!) És bár fiatalabb koromban valóban úgy terveztem, hogy négy poronty előtt meg sem pihenek, mostanában már csak emlékek az efféle gondolatok.

4) Ne rinyálj, átejtés egy szál se! Az égi jel ügyében megpróbálok intézkedni (bár ha arról van szó, hogy a világon valami szép történjen egy emberrel, akkor én valahol utolsóként szereplek az Úr listáján), csak a formáján gondolkozom még - az égi jelről először egy villám jutott eszembe, de nem tűnt jó ötletnek.:)

5) A gyurgyalag, az nem egy növény véletlenül? Mert ebben az esetben röppenni csak egy fűnyíró hathatós közreműködésével tud. Az ezek után adott gyurgyalag egészségi állapotában bekövetkező változást pedig VELED semmilyen formában nem szeretném összefüggésbe hozni...

6) KITART, KITART

ÁJSZRÁJD

Ui: Akkor ezentúl arra törekszem, hogy reggel, délben és este legyek a gép előtt!

Előzmény: Bookshie (488)
Shalina Creative Commons License 2000.05.03 0 0 504
Bookshie!
Megnyugtat. Megnyugtat. Persze én sem tudhatok mindent...
Nézzük csak, mennyit is ér meg neked némi info? Ha mondjuk, nekem adod a részvényeid felét, vagy becsempészel valahogy az árvaházba, hogy némi kutakodást végezhessek mondjuk Béla után, esetleg tárgyalhatunk...
Shalina Creative Commons License 2000.05.03 0 0 503
Béla már le is mondott Sallyről. Új/régi célpont: Paulina. Vajon ez a háttérben munkálkodó Shalina bomlasztó tevékenységének eredménye? (Talán) kiderül a következő epizódokból...
Libertine Creative Commons License 2000.05.03 0 0 502
Ezt a ma esti (sex)party-t nem hagyhatom ki drága PMB-m, úgyhogy már indulok is...ja, és gratulálok az 5-öshöz!

gróf libertine

Előzmény: paulinamartinez (501)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.03 0 0 501
Libling!
megkaptam az üzeneteket, köszönöm tisztelettel...remélem azért nem hancúroztatok túl sokat sallyvel......
csókmilliók,
paulina
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.03 0 0 500
hát ez az előző hozzászólás nem túl értelmesre sikeredett (ez se nagyon fog) de annyira felizgattatok hogy csak na :)
épp most tértem vissza egy sikertelen szúnyoghajtó vadászatról...az életemet kockáztatva próbáltam sally éccakáját megszépíteni a dög kiírtásával...az asztal tetejéről ugrándoztam, de nem sikerült a befogás...szóval szegényt jól megcsípi, plussssssssszzz zümmögni fog a fücsijébe.
mindegy

JELESRE VIZSGÁZTAM SZÁMÍTÁSTECHNIKÁBÓL!!!!
csodáljátok? miután itt ülök naphosszakat...igaz nem szövegszerkesztek meg nem nyomatom az elméletet, ezért igenis nagy érdem ez!!!!

na jó ennyit mára az önajnározásról...

na a nagy örömre, hogy elértük a félszázat ma este szexpartit rendezek, úgyhogy gyertek! igaz holnap reggel 8-kor prezentálnom kell, de tök mindegy, kit érdekel!
szóval gyertek kedveseim, jó lesz!!!! :) (lehetne egyáltalán szó rosszról az én esetemben?)

na akkor mindenkit szeretettel, izgalommal várok...
csókok ölelések stb ma személyesen átvehetők...

k. paulina...

paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.03 0 0 499
Boldog 500adikat mindenkinek!!!!!
ez nem semmi.......köszönöm nektek ezt mérhetetlen szeretetet, szerelmet, szexet, amit irányomba sugároztok, már ha van ennek bármi értelem is. mármint a mondatnak.
imádlak benneteket, ti vagytok az életeim.
és most olyan meghatottság lett urrá rajtam, hogy megyek kisírni magam, mert ha itt maradok elátik a billentyűzet, és akkor min üzenem nektek a sok puszikat csókokat, öleléseket, stb....

na szerbusztok drágáim!!!
még visszatérek a krokodilkönnyiem elhullajtása után...
csók,
paulina istennő

Libertine Creative Commons License 2000.05.03 0 0 498
Drága PMB-m, paulinalibertine-em, virágszálam, itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy bepötyögd hű rajongóidnak az 500.(!) hozzászólást! Hajrá!!!

gróf libertine

Libertine Creative Commons License 2000.05.03 0 0 497
..én meg akkor a Béla sógora szeretnék lenni! Egyébként Sally is jó fej ám!!!

a libertine

Előzmény: különböző béla (494)
Libertine Creative Commons License 2000.05.03 0 0 496
...és ilyen előélet után hogy tudjátok elviselni a földi halandókat, minden hibájukkal együtt?

a libertine

Előzmény: Bookshie (492)
Libertine Creative Commons License 2000.05.03 0 0 495
Emberek, Béla azt írta:

"hozzászózatában, hogy "mert vannak nekem IGAZI (vagy VALÓDI?) barátaim is, akik meglocsoltak...", nahát ez nekem személy szerint nagyon rosszul esett, azóta is böki a bögyöm, szóval TUGGYA MEG MOST MINDENKI, hogy lehetek bár virtuális szerető, csókkirály, casabéla, stb., de VIRTUÁLIS BARÁT az biztosan nem vagyok, mer nekem pmb és Bookshie is IGAZI barátom, igazándiból megdobban a szívem, ha írnak nekem, és igazándiból elszomorodom, ha leszúrnak vagy eltűnnek, úgyhogy nem is kell annyira megerőltetnem magam, hogy TÉLLEG rajongjam értük, és ne adja az isten, de ha netalántán valaha segíccségre szorulnának, remélem eszt az ún. valóságban is bebizonyíthatom."

Hát én most mélységesen egyetértek Bélával. Igaza van.

a libertine

Előzmény: különböző béla (493)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.03 0 0 494
Édes paulinám. Flipper Öcsi óta te vagy a legnagyobb, de most a sötétben bujkáló Sunshine Sallyvel lenne beszédem.

Sallykém! Lenne számodra egy kölcsönös előnyökkel kecsegtető ajánlatom. Lécci, add nekem húgocskádat! Te mexabadulsz ellenfeledtől, tiéd az örökség, én meg mindég is egy belevaló kishúgról álmodoztam. Fenébe is a szexszel, csak szeretnék vele néha mozizni meg flipperezni meg málnázni meg hallgatni a hülyeségeit meg néha egy kicsit megnyannyogtatni. Tudod mit? Nem is kell az idealizált, jó lesz nekem a sikongatós-karmolászós igazi is! Esetleg ráfizetek...De nagyon.

Előzmény: paulinamartinez (484)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.03 0 0 493
Bookshie, a magam részéről én is megnyugtathatlak. Bombasztikus, ámde szerény modorú 30-as vagyok, mint azt má vót szerencsétek kilocsizni, na jó 33-as (ez nem a születési év!), sivalkodó porontyok sehol. Lehet, hogy paulinának ez már a nyugdíjkorhatár, de nekem (még) megfelel. A sörhason és a begyöpösödésen még dolgozom, egyelőre kevés (?) eredménnyel.

Sajnálom, hogy tejjesen lecsúsztam a népszerűségi listádról, szívből remélem, hogy Iceszal jobban kijössz majd, de hogy átverést sejtesz mögöttem, az fáj.

Virtualitás tárgykörében má úgyis régóta fenem a fogam egy közhírre. Főleg mióta pmb is aszt találta írni húsvéti hozzászózatában, hogy "mert vannak nekem IGAZI (vagy VALÓDI?) barátaim is, akik meglocsoltak...", nahát ez nekem személy szerint nagyon rosszul esett, azóta is böki a bögyöm, szóval TUGGYA MEG MOST MINDENKI, hogy lehetek bár virtuális szerető, csókkirály, casabéla, stb., de VIRTUÁLIS BARÁT az biztosan nem vagyok, mer nekem pmb és Bookshie is IGAZI barátom, igazándiból megdobban a szívem, ha írnak nekem, és igazándiból elszomorodom, ha leszúrnak vagy eltűnnek, úgyhogy nem is kell annyira megerőltetnem magam, hogy TÉLLEG rajongjam értük, és ne adja az isten, de ha netalántán valaha segíccségre szorulnának, remélem eszt az ún. valóságban is bebizonyíthatom.

(Béla monológja má annyira csöpögős jelenet volt, hogy az előző részből is kivágták...)

Szóval Bookshie, tarts mélységes önvizsgálatot, szidd meg magad jó alaposan a nevemben is, oszt szedd össze önbizalmad szertehullajtott dirib-darabkáit, ne tipródj, ne búbánatoskodj és főképp ne várd az égi jelet.

És most engem se várjatok 3 napig, mer kubikolni megyek, de ne szidjatok, vért fogok verejtékezni, közbe meg a testem-lelkem csakis titeket kíván...
Vasárnap viszont megpihen az Úr és béla, úgyhogy -legalábbis béla- jelentkezni fog.

Bookshie Creative Commons License 2000.05.03 0 0 492
Csak nem képzeled, hogy nyomorult áruló leszek?! Mindössze annyit, hogy Sally-t és engem meglehetősen régóta összeköt egy reménytelen, plátói érzelem - no nem egymás iránt érzett hevület ez, hanem egy bizonyos 3. személy iránt, akit bélák nem átallott anno a lepcses ajakára venni... Biz rajongói vagyunk egy úrnak s előfordult, hogy rajongásunkban odáig jutottunk, hogy egy setét filmvetítő terem egyik eldugott ficakjában egymás mellett gubbasztva, vállvetve nyálcsorgattunk órákon át... De ti ne gondoljátok, hogy eme úr vetélytársatok tán. Ő elérhetetlen vágyálom számunkra. Szóval csak rajta, lehet nyomulni kitartásiziglen!
Libertine Creative Commons License 2000.05.03 0 0 491
Akkor kérlek tájékoztass minket is arról, hogy honnan és mit tudsz Sally-ről!? :-)))

a libertine

Előzmény: Bookshie (490)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.03 0 0 490
Látod, Libikém, ez az, ami felett elméldezem! Ti itt mindenféle titkokat tudtok egymásról, én pedig senkiről semmit! (Na jó, Sally-t leszámítva, dehát iránta nem viseltetetek gyengélkedő érzelmekkel!)
Libertine Creative Commons License 2000.05.03 0 0 489
Bookshie, hadd nyugtassalak meg, az általad kevéssé favorizált 3-4 visitó gyerekes, 50 éves papucsférjek életkorának én még a felét sem érem el! Persze ez rajtad nem segít, ha Ice-ról kiderül, hogy minden hónap elején a postást várja (gy.k. aki a nyugdíjat hozza:-)). Béla sem túl öreg még, bár az agyműködésével néha már akadnak problémák.

PMB-m, tegnap Sally vette át szerelmetes üzeneteimet, mivel valami sorozatot lestél a TV-ben és nem voltál netközelben! Mármint a NEKED címzett rajongásaimat pl. hogy hiányzol meg ilyesmi...

a libertine

Bookshie Creative Commons License 2000.05.03 0 0 488
Ice bébi!
Én még soha, senkinek nem voltam az édes, drága arany bogara! Mingyár rínom kell... Hát léteznek még ily lovagok e planétán???
Homlokomra hökkenetredők telepedtek, amint ama titokzatos gépromboló háziplebejusról írtál... Nem először támadnak fel bennem olyféle sandaságok, miszerint pm-et, Sallyt és szeginy engemet valójában 50 körüli, begyöpösödött papucsférjek ajnároznak, nyakukon 3-4 visító kölökkel... Ha nem így van, nyugtassatok meg!!!
Azt a számot meg küldeném vadul, ha nem rinyálnék attól, hogy valami oltári nagy átejtés rejlik a dolog megett... (Ebből is látszik: önbizalmam kb. ott tart, ahol a magyar futball...) Igazán bebizonyíthatnád nekem, hogy nem az ájerbe beszélsz összevissza, hanem epedésileg vagy irántam! Félre ne érts: nem benned kételkedem - sokkal inkább magamban. Hiába, a vég nélküli tipródások, bánatoskodások idáig juttattak...
Szóval küldj egy jelet az égből s én röppenek, mint megkergült gyurgyalag!

Bélák, ti már megin hadováltok zöldeket! Eccer üvegpalota és dolbi szterenyó szisztem péemnek, másszor meg lépjünk túl a virtuálkodó smacikon... Ez nálam nem dzsanáz, szivi! Látod, bezzeg Ájsz mily monogám lesz lassacskán? Ha egy kicsit még kitart, jutalma is lészen... Már ha számára jutalom lesz az, hogy kegyeimben részesül, hm-hm...

Kedves pm, látod, nagy elmék találkozása! Nincs is jobb egy kis kreténkedésnél! Az a telefonkönyv görcsbe rántotta az összes nevetőizmomat és órákba telt, mire a szájvégeim közti távolság kisebbre húzódott, mint Steven Tylernél...

Pák és (egyelőre) virtuális csóklászkodás!

Bookshie-tok

U.i.: Dear Ice, sosem tudom, mikor kavaroghatok gépközelbe, ez munkahely, szívem! Áltajjában reggel - de néha délben és délután. Na, segítettem?

iceride Creative Commons License 2000.05.03 0 0 487
Béla!

Kikérem magamnak, a hűtőszekrénybe NEM véletlen záródtam be!
De amikor itt megláttam Bookshie írását, úgy felhevültem, hogy még a nevem is olvadozni kezdett: a névjegykártyámon már csak Poolride-ként szerepelt.
Éppen ezért úgy döntöttem, regenerálódás céljából befagyasztom magam.(Bár ha megint ír, úgyis biztosan elolvadok a boldogságtól.)

Poolride

Előzmény: különböző béla (481)
iceride Creative Commons License 2000.05.03 0 0 486
Tudod, kedves Bookshie, van itt nekem egy saját, különbejáratú házi gép(idő)romboló proletárom, aki középkori tyrannosz vagy burzsoá elnyomó módjára kirekeszt a napi rajongás lehetőségéből, még azt sem engedi, hogy utolsó filléreimből megvásárolt computerem segítségével legalább néhány percet veled lehessek...

De ha meg tudod nekem mondani, hogy legközelebb mikor pillanthatom meg kacsóid várva-várt keze nyomát, ezer veszéllyel dacolva is beverekszem magam a gép elé!!!

Ice Kavarancs

Előzmény: Bookshie (479)
iceride Creative Commons License 2000.05.03 0 0 485
Édes, drága arany bogaram!

1) A számod jöhet. Az, hogy komolyan küldöd, vagy viccesen, nekem mindegy. (Bár legjobban annak örülök, ha jókedvűen küldöd.)

2) Ébresztés alatt természetesen azt értem, hogy puha csókokkal hintem be minden porcikádat, különös figyelmet fordítva nyakincád összes négyzetcentiméterére, valamint gyengéden megcirógatom angyali arcodat és bársonyos bőrödet...
Aztán meg az jutott eszembe, hogy amit ezért kapok, azt semmminemű lábbelibe el nem raktározom, mer' a forró csókokat és heves öleléseket azonnal a legteljesebb mértékben ki akarom élvezni!

Nonpejoratív Ice

Előzmény: Bookshie (477)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.02 0 0 484
hát nem is tudom mit mondjak. ez volt ám a szellemi felfrissülés! szerintem mi együtt nagyon sok pénzt kereshetnénk....komolyan, a 3 napja flipperezésbe száradt agyam teljesen megélénkült, ennek örömére megyek és megnézem a sunset beach mai epizódját!!! merítek pár jó ötletet, hogy mégcsak véletlenül se fogyjunk ki belőle soha!
hajrá fiúk előre a történet rögös útján, legyetek továbbra is nagyon kreatívak!!!
a ti egyetlen imádott szerlmetes paulinátok

bookshie!
kretén telefonkönyv rulez!!!! :))))
sally kb egy órán keresztül vinnyogott...ez előtti hozzászólásomban az ő kedvencei jelenítődtek meg...

na millió csók ölelés, csábos pillantás és forró .......(mindenkinek)
paulina
Zselé Ludovika kiverőlány kopaszalkusz utca, esetleg Monica Lukinszki fuvolaművész Pagátultimó u.

bélának meg ajánlom felvételre:
Sörszag Béla Tikitaka tó :)
estleg Week Endre Puki utca

Libertine Creative Commons License 2000.05.02 0 0 483
...és rájön, hogy semmi esélye, mert PMB suttogó hangon az ő liblingjét követeli, aki nem talál ki hamis meséket a kamcsatkai kurvázásokról (illetve annak leplezésére). Ekkor érkezik meg gróf libertine a fehér lován, felkapja az ő drága PMB-jét, és elvágtatnak a gróf birtoka felé, ahol frissen vetett ágy várja az ifjú szerelmeseket. Éppen kezdődne a romantikus akció, amikor pár gyógyszer- és óvszerreklám szakítja félbe a szappanoperát.
Közben Bélát először Rózsi, majd a jégeső kínozza, így menekülőre kell fognia a dolgot. Persze a zivatar elől nincs menekvés, így Béla csurig ázva, reszketve kopog be Sally-hez egy kis sunshine-ért. Sally befogadja Bélát és összefognak a fiatalok ellen. Ám hiába minden fondorlat és ármánykodás, mivel időközben Bookshie tudomást szerzett Béla kicsapongásairól, és megelégelvén ezt a csúnya viselkedést bosszút esküszik! Kideríti, hogy Béla Sally-nél tölti az éjszakát, majd riasztja hű trubadúrját, Iceride-ot, aki füstjelekkel (felgyújtván Alföldi házát) hozza PMB tudomására a történteket. Paulina most már átlát a szitán, és végképp meggyőződik arról, hogy egyes-egyedül leghűségesebb, legodaadóbb, legesleglovagiasabb rajongójában, Libertine-ben bízhat, ezért halálosan szerelmes lesz belé és soha többé nem hagyja el/csalja meg.
Miután már senkinek sincs energiája bosszút állni a többieken, ráadásul lusták vagyunk, a topik szereplői félreteszik korábbi ellenségeskedéseiket, és egy hármas esküvőt szerveznek, ahol szépen sorban Bookshie és Iceride, majd Sally és Béla, végül pedig a tömeg hangos ovációja mellett PMB és Libertine mondják ki a boldogító igen-t. Kialakultak tehát a párok, mindenki él, amíg meg nem hal és ilyesmi. Nade Shalinát persze bosszantja az események ilyenkénti alakulása, hiszen egy unalmas családregényre senki sem kíváncsi, ezért megpróbálja szétválasztani a szerelmeseket, ha már neki itt a lubban senki sem jutott. A történet tehát folytatódik.....:-)

a libertine

Előzmény: különböző béla (481)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.02 0 0 482
Hello pmb, megjöttem a lupanárból, ahol egy forró núbiai vadmacskával és egy kamcsatkai eszkimóval töltöttem a lassan pergő hétvégét.

Legalábbis eszt érdemelted volna! Méghogy qrváknál...Ha tunni akarod, hűségem és ártatlanságom Torgyán doktornál is ékesebben beszél önmagáért, dehát paulina, úgy láccik, má te is megindultál az elsárkányosodás egyre meredekebbé váló lejtőjén.
A házastársi viszonyatra való kellő előkészület céljából ajánlatos még a következő mondatok rutinszinten történő elsajátítása:
(Igaz, Mendel már a XIX. század közepén ékesen bizonyította, hogy ezen mondatok genetikusan öröklődnek a nők X-kromoszómájával és megfelelő pillanatban szinte automatikusan reaktivizálódnak, azé sosem árt az időnkénti ismétlés.)

-Fúj Béla, már megint sörszagod van!
-Foci! Mindig csak ez a foci!
-Hányszor mondtam Béla, ne fingj a takaró alá!
-Ezerszer megkértelek Béla, hogy ne középen nyomkodd a tubusból a fogkrémet!
-Drágám! Ugye emlékszel a bosszankodós topicra?...Bezzeg akkó még szerettél...Azóta az összes kolleganőmnek van má otthon házimozija...
-Esküszöm, soha életemben nem hallottam semmiféle Robiról/Libertinről/Colungáról!
-Hallgattam vóna inkább drága jó Sally tesómra! Mér nem mentem inkább a Hufnágel Pistihez feleségül?

Azé pmb, egy kicsikét még szeretlek, de aszt nagyon.

Előzmény: paulinamartinez (467)
különböző béla Creative Commons License 2000.05.02 0 0 481
Íme, a mese!

a 482.rész tartalmából:

Béla eltűnik. Pmb kurválkodásra gyanakszik, de hamarosan kiderül, hogy éppen ellenkezőleg, béla minden erejét megfeszítve, kevés szabadidejét feláldozva Kamcsatkában stikában paulinának épít üvegházat, melybe rengeteg málnabokrot és házimozit telepít. Mikó martinez megtuggya az igazságot, sírva fakad és térden állva esdekel Béla bocsánatáért. Közben kiderül, hogy Shalina hamisított nyelvvizsgabizonyítvánnyal merényletet követ el az angol nyelv ellen, a szálak Szombathelyre vezetnek. Béla felügyelő szagot fog, de asztán kiderül, hogy csak a zoknija. Shalinát, -egy hirtelenjében megkötött vádalku értelmében- ezúttal mégis futni engedi, viszont a zöld érzelmű ökonézők megkönnyebbülésére egy újabb faj menekül meg a kipusztulástól. (Gyengébbek kedvéért a Belapithecus kamcsatkusz, melyről az eddigi fosszíliák alapján annyi biztosan állítható, hogy a homo sapiensnél jóval nagyobb méretű aggyal, lélekkel és szívvel rendelkezett, épp ez utóbbi, az a drága jó aranyszíve sodorta a kihalás szélére...) Bookshie a pamlagon sóhajtozik és folyamatosan tárcsázza Iceride-ot, ő viszont pillanatnyilag nem elérhető, mert véletlenségből a hűtőszekrénybe zárta magát. Bélának, kinek szimpatikussága már-már Mágenheim doktoréval vetekszik, közben lejár az Internetje és barátjától beszerzett kölcsönpasswordjének eredeti tulajdonos által történt megváltoztatásának réme Damoklész kardjaként lebeg szerencsétlen feje felett minden pillanatban. Ez meglehetősen kikészíti idegrendszerét, olyannyira, hogy végső kétségbeesésében már az előfizetésen töpreng. Kimerült állapotban véletlenül a Roma Majálisra keveredik az Orczy-kertbe, ahol kisebbségi sorsra jutván heves szotyiköpködéssel próbál kétségbeesetten elvegyülni és asszimilálódni a klavalkádban, de felismerik és menekülnie kell a Tabán felé, ahol élvezhető zene nincs, csak sör és sissova. Demjén Rózsi koncertje alatt hirtelen felindulásában Paulina stage dive-ot követ el egy közeli nyárfa tetejéről, a tömeg szétugrik, de szerencsére Béla otterem, az utolsó pillanatban elkapja. A kamera és béla ráközelít pmb-re, kinek szempillái lehanyatlanak, ajkai csábosan megnyílnak, elővillantva hófehér fogsorát. Béla -megérezvén a műsoridő végének vészes közeledtét- gyorsan pmb fölé hajol...

Vége a 482. résznek. Folyt. köv. (Reméjjük!!!)

különböző béla Creative Commons License 2000.05.02 0 0 480
Bookshie, télleg kár lenne parlagon hagyni pamlagod. Vessük be inkább! (Magunkat.) El nem tom kézzelni, miféle gyártási hibával születhetté, gondolom a hardware lehet problémás, mer a software OK-nak tűnik. Aszt írod, virtuális smacikkal nem éred be. Nem világos, hogy elégedetlenséged tárgya a virtualitás, vagy peniglen a smaci, de mindegy is, bélák ahun tud segít, nem csak járassa a világba ujjacskáit, bármelyiken túlléphetünk, csak paulina meg ne tugggya, mer akkó nekem vége!
Előzmény: Bookshie (464)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!