Keresés

Részletes keresés

by-169 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4681

Érdekes.

http://www.haon.hu/buszmegallo-az-ablak-alatt-debrecenben/2068136

A lakásban nem laknak állitólag a város megvette az ingatlant.

picurka33 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4680

Üres pénztárcával nem lehet ugrálni, meg jótékonykodni!

Miféle üres pénztárca? A havi dolgozó bérlet ára a minimálbér 10%-a! Arról nem az utazóközönség tehet, hogy a céged dolgozói, vezetői, valamint az önkormányzat illetékesei kifele talicskázzák a lóvét a cégből! Tudod mennyi járművezető lopta/lopja/lopni fogja a gázolajat?

Arról van szó, hogy a dkv szolgáltatásának ár/érték aránya a béka s*gge alatt van zsúfolt járművekkel, bunkó járművezetőkkel, akik abban lelik örömüket, hogy szórakoznak az utasokkal (lásd lentebbi bejegyzéseim) - tisztelet a kivételnek - és én ezt kifogásolom.

Azért ezt a gyanusítgatást, meg a bunkózást kikérem a kollégák nevében! Bizonyísd be hogy lopnak, akkor írj ilyet! Szerintem most léptél át egy határt, úgyhogy fejezd be! Ez már kimeríti a rágalmazás fogalmát, ami ugye büntetendő! Én leálltam a sértő hangnemmel, elvárom másoktól is! Ezen gondolkodj el!

Előzmény: atty707 (4675)
by-169 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4679

Ilyen van Nyíregyházán is hogy bemondja hol kelhetnek át.

Előzmény: DBvonatinfó (4666)
by-169 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4678

Mekkora hülyeség volt bekapcsolni a lámpákat a Széchenyi utcán. 1 autó miatt álltunk 1 percet. Röhej az egész.

marky-511 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4677

Totál egyetértek.

A Csapó - Hatvan utcához annyit, hogy én már a tér építésekor felvetettem, hogy kéne egy aluljáró a két utca között, hogy legalább ott megmaradhasson az átmenő forgalom. Letettem róla, számolva a horribilis költségekkel. Aztán azt látom Siófokon, hogy ott meg tudták oldani a főutca alatt átvezető alagutat.

Itt bőven elég lett volna, ha a főutca első szakasza épül meg. Ehelyett még a Csapó utcát is lezárták a Fórum előtt, és tovább is akarják folytatni a Liszt Ferenc utcától a Dósa Nádor térig. Ha jól emlékszem, úgy 12-13 évvel ezelőtt beszéltek arról, hogy mélygarázs épül a Dósa Nádor téren. Hol van? Amíg nem rendezik a parkolást, hogy gondolják az autók kiszorítását bizonyos forgalmas belvárosi utcákból? Van jó példa is, pl. a Bajcsy, vagy az Arany János utcák. Mindkét helyen van parkoló, amit kedvező árban igénybe lehet venni.

Ha már a parkolásnál tartunk... Picurka hivatkozott az anyagi helyzetre, meg a ki nem használtságra. Nos, a DKV minden péntek déltől hétfő 6 óráig ingyen engedi a parkolást. Ráadásul nem kis bevételhez jutnak a többi parkolóból. A közlekedés terén miért nincs kedvezmény? Már sokszor említettem a hétvégi jegyet. 150-200 forintért sokkal többen ülnének buszra. A bevétel szempontjából pedig szinte mindegy, hogy a 350 forintos jegyár mellett üresen megy egy busz, vagy van rajta 8-10 utas, akik alacsonyabb összegért veszik igénybe a tömegközlekedést.

Csak akarni kéne, de a DKV már csak másodállásban foglalkozik a tömegközlekedéssel, a fő iparág a parkolás. Hiszen abból egy fillér veszteségük sem lehet.

Előzmény: atty707 (4676)
atty707 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4676

Ez nem jó ötlet. A polgármesterünk legnagyobb bűne az volt ebben a városban (közlekedés szempontjából), hogy megcsináltatta a kósa-sétányt! 2*3sávos utat zárt le ezzel, valamint elvesztette a jelentőségét a Hatvan u./Csapó u. szintén forgalmas útszakasz! Azért, hogy évente 5-10 alkalommal rendezvényeket szervezzenek az ottlakók legnagyobb bánatára! Azért ne zárjunk már le mindent, mire való a Nagyerdő? A "büdös" kommunizmusban minden rendezvény ott volt! Stadion, szabadtéri színpad, "Békás-tó", csónakázó tó, vidámpark, állatkert. Ki is volt építve hozzá egy sűrűn közlekedő (3percenként!) villamosjárat. Ideális megoldás arra, hogy egy-egy nagyszabású rendezvény után a tömeget pillanatok alatt elszállítsák! Ja, hogy hagyták tönkremenni??? Most minden rendezvény a belvárosban van, semmilyen tömegközlekedési lehetőség nincs a rendezvény körül! Villamos ugyebár nem jár, a többi "km"-ekre van.

A körút jelen pillanatban sz*rt se ér, mert a nagy semmiben végződik, nem tudja helyettesíteni a Piac utcát.

Előzmény: ckg471 (4673)
atty707 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4675

Üres pénztárcával nem lehet ugrálni, meg jótékonykodni!

Miféle üres pénztárca? A havi dolgozó bérlet ára a minimálbér 10%-a! Arról nem az utazóközönség tehet, hogy a céged dolgozói, vezetői, valamint az önkormányzat illetékesei kifele talicskázzák a lóvét a cégből! Tudod mennyi járművezető lopta/lopja/lopni fogja a gázolajat? Hány felsővezető furikázik felső kategóriás autókkal naponta több 10, 100km-t? Mégis mit vársz? Ezért a nulla szolgáltatásért pofátlanság elkérni a 6400Ft-ot! A HV idejében jóval sűrűbb járatok mellett is "csak" 4800Ft körül volt a havi bérlet. Miért kötelező nekem kifizetni a kombinált bérletet, ha a trolibuszok helyett is ezek a csörgő, zörgő vacak volvó "csodák" járnak?

Arról van szó, hogy a dkv szolgáltatásának ár/érték aránya a béka s*gge alatt van zsúfolt járművekkel, bunkó járművezetőkkel, akik abban lelik örömüket, hogy szórakoznak az utasokkal (lásd lentebbi bejegyzéseim) - tisztelet a kivételnek - és én ezt kifogásolom. Hidd el, nem csak 3-4-10 ember nyűglődéséről van szó, mert lassan több tízezer ember fejezte ki a véleményét azzal, hogy nem veszi igénybe ezt a "nagyszerű" szolgáltatást. Csak ők csendben teszik ezt. Hasonlítsd össze a debreceni tömegközlekedést más magyarországi városokéval. pl. Budapest, Miskolc.

Sehol nincs Debrecen ezekhez a városokhoz képest! És ez a dkv, és a városvezetés bűne!

Előzmény: picurka33 (4670)
marky-511 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4674

Persze, és aki a Kossuth túloldalán lakik, az menjen a Nagyállomásig feleslegesen?

Támogatom én a belváros autómentesítését, de a helyi viszonyokkal legyünk tisztában! Debrecen utcaszerkezete nem olyan, hogy csak úgy át lehetne terelni a forgalmat. Ahol ez megoldható, megtették. Arra meg mérget veszek, hogy előbb-utóbb a Kistemplomtól a Miklós utcáig is le lesz zárva a Piac utca. Valahogy el kell vezetni a forgalmat.

Előzmény: ckg471 (4673)
ckg471 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4673

Szerintem meg ki kéne tiltani az átmenő forgalmat innen a körútig.

Előzmény: marky-511 (4671)
marky-511 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4672

Nem mi élünk a szocializmusban.

Nézd meg a nyugati országokat, szinte mindenhol 33%-ban támogatja az állam, az önkormányzat, és az utasok a tömegközlekedést. Mi maradtunk a régi rendszernél, és 45% körül támogat az utas, az állam meg tojik rá. Ezért nem kellett volna száműzni egy állami céget.

Előzmény: picurka33 (4670)
marky-511 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4671

Én sem ezt mondtam. Egyszer egy helyett lesz 2*1, ami mindenképpen előrelépés. És ne feledjük el a plusz megállót a Kistemplom irányába!

jelenlegi helyzet:

jővőbeni:

Akárhogy nézzük, remek megoldás. Egy megálló miatt nem kell kihagyni egy ilyen lehetőséget.

A Pásti utcával más a helyzet, ott egyetértek a DERKE-vel.

Előzmény: ZotyaJ (4668)
picurka33 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4670

Az a baj, hogy Ti még mindíg azt hiszitek hogy a szocializmusban éltek. Szinte ingyen tömegközlekedünk, a buszok egymást érik, stb. Vegyétek már észre, hogy változott a világ! Itt minden a pénz körül forog! Üres pénztárcával nem lehet ugrálni, meg jótékonykodni!

ZotyaJ Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4669

"Távolról sem akarom Picurka véleményét osztani, de az a 60 méter édesmindegy."

Az a 60 méter 100 méter. Ne a megálló végét vegyük alapul.

Másrészt, ha a 9. kilóméterkő megállót helyezik át 100 méterrel senki nem teszi szóvá. De utasok ezreiről van szó... Azért gondold át mégegyszer.

Előzmény: marky-511 (4655)
ZotyaJ Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4668

"Ahhoz, hogy kétszer két sáv lehessen a kétszer egy helyett, fel kellett áldozni a régi megállót, ennyi."

Nincs kétszer két sáv, nem is volt és nem is lesz. hacsak nem bontjuk le a Kistemplomot vagy a patikát.

Előzmény: marky-511 (4655)
marky-511 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4667

Akinek nem tetszik, az költözzön tanyára

Laci Bácsi megint alakított.

DBvonatinfó Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4666

Ma jártam a belvárosban és volt egy-két érdekesség. A Hunyadi utcán burkolatjeleket festettek, a tegnap megnyílt nyugati kiskörúton pedig a gyalogoslámpáknál szabad jelzéskor egy hangosbemondó is megszólal, - nyilván a vakokat segítve -, hogy pl.: "Szabad jelzést kaptak, átkelhetnek a Simonffy utcán!", illetve "Szabad jelzést kaptak, átkelhetnek a Tisza István utcán!". Ezen kívül jó zajos a hangja a gyalogoslámpának. A forgalom amúgy a kiskörúton elég gyér volt, de majd hétfőtől lesz érdekes. A belváros más pontjain nagyobb forgalom volt. Érdekesség még az is, hogy a 41-esre visszatértek hétvégére is a csuklós buszok, ami nem tudom, hogy most így lesz-e a nyár elmúltával vagy csak vhogy így alakult most... Mert ugye július közepe óta szólók jártak rajta hétvégén. Trolipótlózásról nem is szólok, megy ezerrel...

marky-511 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4665

A Te érdekedben is!

Így van, ezt kellene végre Picurkának megérteni. Ő sajnos úgy érzi, hogy ha a DKV-t "szapuljuk", azáltal őt is. Pedig ez marhára nem így van.

Csak vissza kellene emlékezni, mi volt a legnagyobb botrány a Hajdú Volán idejében. 2007 szeptember. Az önkormányzat akkor nagy lelkesen kiállt a lakosok felháborodása mellett, és visszavonatta a legtöbb módosítást, ami ezekből állt:

26-os ritkítása, 24-es új útvonala a Doberdó és a Főnix Csarnok között, 27-es lehetetlen útvonala a Vincellér utca és a Burgundia utca között, 20-as elterelése a Bethlen utcáról a Pesti utcára, 33-as bekanyarítása Kismacsra (ezzel együtt a 20-as kiritkítása), 25/25Y meghosszabbítása a Vincellérig (mindenki panaszkodott, mekkorák a késések), 5-ös Attila téri kitérőjének megszüntetése, 14-es levágva a Vezér utcáig a Trafóállomás helyett, a józsai buszok csúcsidőn kívül csak a Doberdóig közlekedtek.

Mindössze két hétig éltek ezek a változások.

Mi is történt a hatalomátvételkor? A 27-es alapból megszűnt, a 25/25Y pedig nem pótolta, főleg, hogy jóval ritkábban közlekedik. A 40-es megszűnt, a 23-ast elvették a Kassai úton élőktől. 28-as megszűnt, a józsai buszoknak lehetetlen útvonalat adtak. Később megszűnt a 26-os is, a 10-es vonalcsoport indulása külső végállomásoktól kiszámíthatatlan, ezért nem egységes a követés a Nagyállomás felé.

Sokkal nagyobb csapások érték a tömegközlekedőket, de az önkormányzat tojik a tömegközlekedők véleményére, nem úgy, mint 2007-ben. Most, hogy az ő kezükben van a buszközlekedés is, az utasnak kuss van. V.L. azt is az utasok pofájába vágta, hogy az önkormányzatnak nem kötelessége a tömegközlekedés biztosítása, sőt, vegyék tudomásul, hogy a Tócóskertből majd villamosra kell szállni annak, aki a Klinikákig akar utazni.

Remélem érthető ezek után Picurkának is, hogy amikor a DKV-t szidjuk, akkor az ilyen kijelentések, és intézkedések miatt vagyunk zabosak, és nem a DKV alkalmazottak miatt.

Előzmény: atty707 (4664)
atty707 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4664

Ti meg arra tettétek fel az életeteket, hogy szapuljátok az önkormányzatot, meg a DKV-t! Gyerekes amit műveltek!

Hidd el, szerintem itt mindenki dícsérni szeretné hőn szeretett vállalatodat, de sajnos nem tudjuk miért! Azért is "szapuljuk" rendszeresen, hogy hátha valami pozitív változás lenne már. A Te érdekedben is!

Ugyanis: Ha még kevesebb utas lesz, akkor jó eséllyel járatritkítás -> felesleges járművezetők -> elbocsátások.

Nos, véleményem szerint a dkv alkalmazottai közül a járművezetők azok, akik a legkomolyabb, legfelelősségteljesebb munkát végzik nagyon alacsony bérezésért. Ezért nem szeretném, ha egyetlen egy járművezető állása is veszélybe kerülne a felelőtlen vezetőség, önkormányzat hibái miatt. Ellenben a nem utasbarát vezetőknek nincs helyük ilyen felelősségteljes munkakörben, mert a "bunkóságuk", nemtörődömségük a többi járművezető állását is veszélyezteti, a Tiedet is! (Az emberek előbb-utóbb megunják ezt a hangnemet, és más közlekedési módra váltanak) Ezen lehet el kellene gondolkoznod!

Több hiányosságot, balesetveszélyes helyzetet is jeleztem már mind a buszvezetőnek, mind az ügyfélszolgálatnak. Legtöbb esetben a járművezető ellenséges hangnemben reagált, pedig nem őt akartam szapulni, hanem megelőzni egy esetleges balesetet. pl. motorburkolat fedelét egy csavar tartja, kisgyerek lazán bedugja a résen a kezét, az ékszíj/tárcsa garantáltan komoly sérüléseket okozott volna!

Szerencsére volt pár olyan járművezető is, aki velem együtt megszemlélte a kialakult helyzetet, és ha nem tudta ott helyben javítani, azonnal bevéste a "nagykönyvbe", és jelezte rádión a kialakult helyzetet. És természetesen megköszönte azt, hogy jeleztem felé a problémát. 

Ügyfélszolgálat meg "természetesen" le se sz*rta...

Előzmény: picurka33 (4660)
marky-511 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4663

Vannak városok, ahol ezt meg lehet oldani, mert a belváros olyan, hogy ott főleg boltok vannak. Debrecenben kevesebb ilyen hely van, de ahol mégis (Kálvin tér, Batthyány utca, Piac utca, Kossuth tér, stb.) már ki is alakították a sétálóövezetet, és a járműforgalom is korlátozva van.

No de a legforgalmasabb keresztirányú utcákat miért kellene elkúrni csak azért, mert belváros? A Kossuth, a Széchenyi utcák tele vannak lakóházakkal. A Kossuth utca folytatásában tízemeletesek sorakoznak. Az ott élőknek miért kell kellemetlenséget okozni, miért kellene több perces kerülőkkel haza jutni? Van miért kellene arra kényszeríteni őket, hogy busszal járjanak, és ne kocsival?

Oké, hogy európai gondolkodás, meg minden, de ne legyünk demagógok! A személygépkocsik számát az életben nem fogod tudni jelentősen csökkenteni, a tömegközlekedést pedig csak akkor lehet kihasználtabbá tanni, ha emberi árakon lehet igénybe venni, és a normális követés, normális menetrend, normális útvonal is adott. A DKV-ra egyik se stimmel. Vagy maradt a Volán-féle hálózat, ami V.L. szerint elavult (szerintem nem), és jól kiritkították, vagy értelmetlen módon lett megváltoztatva / megszűntetve.

Előbb a körülmények legyenek adottak, addig nem kell erőltetni semmilyen "európai" elvet.

A mellékutcák forgalmát lehet (és kell is) csökkenteni, de a Kossuth / Széchenyi utcák nem csupán belvárosi utcák, hanem nagyon fontos kelet-nyugat irányú utak. A legjobb, amit tenni lehet vele, az a szélesítés. Mégis, mi az alternatíva? A kétsávosított Hunyadi utca? Vagy menjen mindenki az állomás fele?

A Hal köz problémájára van egy roppant egyszerű, megvalósítható, szintén DERKE által javasolt terv: megálló a Gambrinusz köznél.

Akár öböl is kialakítható, mert hely van; és a megállók közötti táv is csökken.

Előzmény: LoLkA (4659)
marky-511 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4662

Majd egyszer valaki a DKV-nál meglátja, milyen hangnemben beszélsz itt másokkal, és hogy véded a szabálytalankodó (pl. járművön cigiző) kollégáidat. Nagyon remélem, hogy nem lesz következménye, de én nem kockáztatnék az ilyen sárdobálással. Furcsamód egy kollégád sem jött ide, hogy a pártodat fogja, magadnak kellett három fikanicket készíteni.

Járművezetőként Kumming szokott még írni, de ő távolról sem ennyire DERKE és utasgyűlölő. Vele lehet emberi módon tárgyalni, és a DKV hibáit is látja.

Mellesleg, ahány DKV-st ismerek személyesen (úgy 70 fő), egyik sem menti fel a céget a bűnei alól, mert pontosan látja, hogy már az első DKV-s nap óta el van cseszve minden.

Az, hogy erről a DERKE tehet, erősen megkérdőjelezhető. Majd egyszer kérdezd meg elsőajtózás közben az utasoktól, hogy hallott-e a DERKE-ről! A nyakamat rá, hogy 10 utasból 9 azt se tudja, hogy mi az. Az utasok elégedetlenségéről egyedül a rossz követés, a rossz menetrendek, a kihasznált járatok megszüntetése, és az irreális összevonások tehetnek.

Előzmény: picurka33 (4657)
LoLkA Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4661

Erről van szó!

Mi még mégis autóban gondolkozunk.

Előzmény: picurka33 (4660)
picurka33 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4660

Egyedül az északi irányból érkező buszokkal érheted el európaibb módon a belvárost.

Más, nem csak európai, de magyar (igaz,az is európai) városokban a belvárosból ki is vannak tíltva az autók!

Előzmény: LoLkA (4659)
LoLkA Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4659

Elsősorban nem is a fél perc sétáról meg a 60 méterről van szó. Ha csak ez lenne a legnagyobb probléma...

A probléma inkább a szemlélettel van. Az utasban az fog lejönni, hogy már megint őket húzza az ág, hiszen a belváros megközelíthetősége romlott. Egyedül az északi irányból érkező buszokkal érheted el európaibb módon a belvárost.

Más városokban a belváros autóforgalom áteresztő képességét nem hogy növelik, hanem csökkentik a közösségi közlekedés javítása érdekében.

De azt tudjuk, hiszen ki lett mondva városházi vezető által, hogy a közösségi közlekedés tulajdonképpen a szükséges rossz, ebből következik, hogy sosem az autó lesz útban, hanem a közösségi közlekedés.

Aki az egész közleményben csak a 60 métert látja, annak nem igazán jött le a mondandó.

LMG-003 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4658

"Egyébből se álltok ki, mint a fenyegetőzésből."

Fordítva van ez így.Nem tudom miért van olyasmi állítva,hogy engem megakarnak verni(azért mert én elvileg lesem a sofőröknek a menetidejüket,meg feljelentem őket) Ami aljas rágalom mert soha nem jelentettem fel még senkit se pedig voltak okok amiért megtehetettem volna.A menetidő meg nagyon hidegen hagy.... nem érdekel ki tartja be meg ki nem,de nem tartozom magyarázattal és mindenki azt gondol rólam amit akar(MERT EZ CSAK PLETYKA,DE AZ ILYEN EMBERNEK AZT TUDOM AJÁNLANI AKI ILYESMIT TERJESZT,HOGY HA NAGYON UNATKOZIK MENJEN KI A FÖLDRE ÉS KAPÁLJON).És még is vissza hallom "ismerősöktől" ,hogy engem így meg úgy megakarnak verni(amit azért tényleg szégyelve hallok vissza mert totál hazugság).Hogyan van ez? Kik is fenyegetőznek?? Annyira érdekel... El lehetne rajta gondolkozni,hogy kik is fenyegetőznek.Ja és mi előtt vita lenne belőle."Csak elmondtam a véleményemet. Ha jól tudom demokrácia van.Semmi rosszat, sértőt nem írtam." Szép napot!

Előzmény: picurka33 (4657)
picurka33 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4657

Ismerős stílus, ismerős "érvek". Még véletlen sem az önkormányzat kúrja el az útvonalakat, a menetrendet. Csakis a DERKE tehet róla. Ugya tudjuk, ki írt itt ilyesmit? Csakhogy a HAON-on még a nevét is nyilvánosságra hozta. Elég kockázatos, ezek után a DKV előtt is felfedte magát.

LoLkA válasz | megnéz 2012.08.31 12:48:08 (52451)

Igen, ő Picurka33. :)

Úgy látszik Ő erre tette fel az életét...

Miért kockázatos? Én vállalom magam, nem úgy mint egyesek. Semmi rosszat, sértőt nem írtam. Csak elmondtam a véleményemet. Ha jól tudom demokrácia van. Egyébből se álltok ki, mint a fenyegetőzésből. Ti meg arra tettétek fel az életeteket, hogy szapuljátok az önkormányzatot, meg a DKV-t! Gyerekes amit műveltek!

atty707 Creative Commons License 2012.08.31 0 0 4656

Sajnos tudhatnád már, hogy az utas le van tojva ebben a tömegközlekedési rendszerben:

"Örüjjé paraszt, hogy légkondici busszal utazhatsz, még ha bele döglünk is." 

Az a gáz, hogy ezzel megint egy csomó vidékit is buknak, akik a belvárosból érkezvén itt szálltak fel egy megállóra a trolira/buszra, hogy elmenjenek a buszvégre. Most, hogy a buszmegálló jóval közelebb került a buszvéghez, minek vegyen jegyet? Nekem is közkedvelt átszálló helyem volt ez a villamosról, mostantól másfele, vagy más módon oldom meg a közlekedésem. Mindegy, a lényeg hogy parasztvakításnak elkészült a szökőkutakkal tele tűzdelt körút, ami a büdös nagy semmibe végződik... Hurrá, örvendjen a nép!

Előzmény: ZotyaJ (4652)
marky-511 Creative Commons License 2012.08.31 0 0 4655

Ami azt illeti, a Hal köz üzletház átadása előtt is a bíróság előtt volt a megálló. Távolról sem akarom Picurka véleményét osztani, de az a 60 méter édesmindegy. Okozott már 10 perces késéseket a Kistemplom előtti szűkület, éppen ideje volt, hogy kezdjenek vele valamit. Ami az autósoknak segít, az a tömegközlekedésnek is.

Ahhoz, hogy kétszer két sáv lehessen a kétszer egy helyett, fel kellett áldozni a régi megállót, ennyi. Ettől (meg a fél perces sétától) nem hiszem, hogy elpártolnak a tömegközlekedéstől. Annak sokkal komolyabb okai vannak...

Előzmény: ZotyaJ (4652)
DBvonatinfó Creative Commons License 2012.08.31 0 0 4654

Értem és köszi.

Előzmény: LMG-003 (4653)
LMG-003 Creative Commons License 2012.08.31 0 0 4653

Az a buszokra szokott vigyázni hétköznaponként este a Segneren illetve a Doberdón mikor ott alszanak.

Előzmény: DBvonatinfó (4650)
ZotyaJ Creative Commons License 2012.08.31 0 0 4652

Nem értek egyet az érveddel. Sokkal több utast érint hátrányosan, mint amennyit jelent az az egy nyomorult sáv az utósoknak. Igazából csak kényelmetlen sávolt váltan, de fennakadást nem okoz. Sőt egy rövid reggeli csúcsidőszakot leszámítva nem indokolt, hogy ott két sáv legyen. Ilyen áron nem.

Előzmény: marky-511 (4649)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!