Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Mindegyikből sok van,ezért szeretnék cserélni olyan növényre(évelő virág,különleges tulipánhagyma,egzotikus-ill mediterrán növény),ami nekem még nincs!
Én Pécsett lakom..de a posta eddig nagyon bevált nekem!-bár tudom, hogy nem szívesen postázol : ) Ha megfelel mégis, kérlek küldj egy címet, és a jövő héten postázom a növényeket!
Nem tudom, hova vagy valósi, de ha nem kell Maracujákat befogadnom, nagyon szívesen adok szobai begoniát. nagy termetü növény lesz, vastag, bambusszerü szárakkal, és óriási ferde ezüstpöttyös levelekkel. Budapesten lehet értejönni.
Én szeretnék kérni a marachujából 2 db-ot. Sajnos nem tudok küldeni begóniát, én soha nem tudom átteleltetni. Cserébe van vörös áfonyám, ha érdekel, vagy kifizetném az árát a marachujának.
Sziasztok! Tavaly vetettem egy tálba marachuja magokat- Passiflora Edulis- ( a golgotavirág egyik fajtája). Ahogy elnézem, szinte mind kikelt! Már nagyon kikívánkoznának. Ha valakit érdekelne, szívesen küldenék belőle többet is! : )
most kb 20 cm-esek!
Cserébe bármilyen szobai begónia hajtást (vagy Begonia REX levelet) szívesen fogadnék!
Rendben! 2 db is van a dióból, igaz a termését nem tudom milyen, még nem termettek, csak pont a kerítés tövébe nőttek és az ott nagyon nem jó. :) A császárfát megköszönném. Gesztenyém nekem is van, köszönöm :)
a részleteket, majd mailben, ha gondolod küldök fotót, meg a pontos méretet.
Lehet, hogy én kerestem málnát. A diót mindneképp elhoznám ezesetben. Talán császárfából van itt sarj a környékemen, de ezt még meg kéne nézzem. Vadgesztenyém viszont van.
Valahol olvastam, hogy vki málnát szeretne, csak nem találom a hozzászólást. :D Szóval van málna tövem (jó strapabíró, az itteni meszes talajon is jól fejlődik, szinte kiirthatatlan :) ). De tudok még adni birsalma vagy meggyfácskát (kisebb, nagyobb) ill, nagyobb méretű diófát is (ami nem tudom mennyire bírná a kiásást, átültetést, de ha senkinek nem kell, akkor mindenképp kivágom).
Keresek: szivarfa, császárfa, gránátalmafa, dugványt vagy csemetét, vagy bármi egzotikus növénykét vagy gyümölcstermőket (pl sárkánygyümi), vagy félve kérdem, hogy esetleg Libanoni cédrus-ban tud vki segíteni (mag vagy cserje)?
Szia köszönöm a vigaszt,de ezeknek a pariknak kapufa,lecsót csináltak belőle,de van másik....a fóliának semmi baja "hál istennek...bár az is lenne másik,csak a geotextilt húzták össze ami a tarack elleni védelemre szolgál.ezzel takartam le kísérletképpen az egész földet a fóliában....de megoldom,csak a bosszúság..... de ma nem hiszem hogy lesz rá időm.. az éjjel elkezdtek kelni a csirkéim,és folyamatosan kelnek ,kb 200 pipi érkezését várom ma és holnap úgy hogy ez ma lefoglal...és még főznöm is kéne,lehet ámbár ezt is kihagyom....