Egyébként hiányzik a sport,a csapat.Az ifik gyönyörű eredményeket értek el.Gratulálok!Óriási munka lehet mögötte.Dicséretes.Vajon a felnőtt csapat képes lesz erre?Mert tudjátok úgy érzem nagyon nagy bajok alakultak ki a csapat körül."Bár lehet,hogy csak én érzem így".Hiába volt az évadzárón elhangzott beszéd,nem nagyon használt semmit.Fel kéne rázni ezt a csapatot.Nem érezni azt az összetartást,azt a tüzet amit akkor mikor én elkezdtem ezt a sportot,talán kioltani sem lehetett volna.Büszke voltam mikor elöször megkaptam a Soldiers mezt,felvehettem és kifuthattam benne a pályára annyi ember,szurkoló,hozzátartozó szeme láttára.Akkor éreztem,hogy beérett munkánk gyümölcse,a játékosoké és vezetőké,edzőkké egyaránt.Na ez volt a Soldiers!Mert ezt a sportot nem azért kell űzni,mert imponál a csajoknak,keménynek érzem magam tőle,stb.Sok mindenkinek ez divattá vált.
Egyébként ezúton is csak a jót mondhatom el a csapatunk vezéreiről.Minden köszönetet és tiszteletet megérdemelnek.Részemről csak annyit,hogy annyi meg annyi végigküzdött erőpróba után KÖSZÖNÖM az eddigi bizalmat,törődést,tanítást.Ha ti nem tartottátok volna bennünk a lelket lehet már sehol sem lennénk.
És mivel most a Cadet-ok bebizonyították hogy még létezik az amerikai foci Szolnokon,a felnőttekre vár a feladat hogy öregbítsék ezt a hírnevet.Igen a felnőtt csapatra.És aki egy kicsit is részének érzi ezt a dolgot,kérem méltósággal álljon majd oda.Mindenki érti mire gondolok.
Egyébként lehet majd ezt a levelet cikizni,engem kikezdeni,de mindenki üljön le egy percre és gondoljon bele a dolgokba......
Köszönöm......
Kérek mindenkit,aki elolvassa ezt a levelet üzenjen a másiknak,ha úgy érzi érdemes másnak is megnézni.
Háth arra kell rájöjek h a szent videóim között találtam 1 nagyszerű elkapó játékost a Cadets-ba. Hosszú végtagokkal rendelkezik és igen váratlan kiszámíthatatlan mozgásokra képes. Lenyűgöz a tehetsége... ma csak 5x néztem a felvétel. Ámulok és bámlok h másra pazarolja tehetségét. Tutti mindenki látta mert alapmű..... http://www.youtube.com/watch?v=BgoOihBb78w
En Nike-ba talaltam egyet a Westendes Nike boltba. Allitolag mar nem gyart Nike, szerintem ez meg hulyeseg :) szal egy probat meger. Szerintem egyszerubb lenne neki netrol rendelni. Majd beszelek vele!
:D:D:D:D:D::D:D Ez 1 Fake :D Be ne vedd már h a frissen műtött cérnabéla beszilikonoztatta a kezét és izompacsirta lett!!!! :D:D:D::D:D:D ziTi nem csalódtam benned :D pfujjj de kamu vagy :D:D:D:D
Két óvodás beszélget: - Én egy villanyvonatot kérek a szülinapomra. És te mit kérsz? - Tampont. - Az mi? - Nem tudom, de lehet vele síelni, teniszezni és úszni is.
Tanító néni: Tomi, látod a fát odakint? Tomi: Látom. Tomi, látod a füvet is ott kint? Igen. Most nézz ki az ablakon, és nézz fel, hogy látod-e az eget. Jó. (Feláll, odamegy az ablakhoz, kinéz, majd visszaül.) Igen, látom az eget. Láttad Istent? Nem. Látod, mi azért nem látjuk Istent, mert ő nincs ott. Ő nem is létezik. Ekkor egy kislány jelentkezett, hogy szeretne ő is beszélni Tomival. Hasonló kérdéseket akart neki feltenni. A tanító néni beleegyezett. Kislány: Tomi, láttad a fát odakint? Tomi: Igen, láttam. És a füvet? Igeeen. (Már kezdett kifáradni ezektől a kérdésektől.) Láttad az eget? Láááttam. Tomi, látod a tanító nénit? Igen. Látod az agyát? Nem... Akkor aszerint, amit az előbb tanultunk, neki nincs is agya!