Én ettől a PECSÉT dologtól rosszúl vagyok, más csapatok kaptak haladékot, nállunk minden egyes papaír rendben van, minden időben be lett adva, be lett fizetve, DE az a dárgalástos PECSÉT hiányzik amire pár napot kellene várni, DE MI nem kapunk haladékot???
Szerintem nincsenek félős magyar csapatok. Nem úgy ismerem egyiket sem. Ők inkább örülnének, ha egyel több gárda népszerűsítené a sportot és ezzel őket is.
De szavazniuk kell és erről jegyzőkönyv is kell, hogy készüljön. Én kértem a jegyzőkönyvet a mi ügyünkkel kapcsolatban,de a szövetség elnöke azt mondta, hogy nincs és hozzátette azt a kérdést is : ÉS ? ......... ha így működik a szövetség, akkor .... Különben én is mondhattam volna : Nincs pecsét ! ÉS ?!
Hát ez az!!Még a béka segge alatt sincs ez a sport itthon, de már kezd hasonlítani a jó öreg magyar focihoz.Pedig milyen hamar felvirágozhatna, de úgy tűnik a magyar mentalítás nem válogat, és sajnos ez egyre több sportágra érvényes, természetesen ezt én gondolom így.
Amugy én úgy tudom és a labdarugásból hozom a példát hogy ha valakinek nincs meg időre egy papirja de az rövid időn belül pótolja akkor pénzbüntetés melett engedik hogy induljon a bajnokságban(magyar labdarugásban nagyon sok ilyen volt már).
És mellékesen miért jó annak az egy embernek hogy kizár egy csapatot ahelyett hogy lenne még 1 csapat aki népszerüsíti ezt a sportot Magyarországon???
A fontosabb döntésekbe nem szavaznia kéne az elnökségnek ? Vagy nem a szövetségi tagoknak kéne szavazni az ilyen kérdésekbe ? Aszittem nem diktatura modjára működik a szövetség ( több ember,társaság szövetkezete) .