World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Csoffadt... Megmondom én mi a csoffadt. Na az csoffadt. :DD
uncas.
u.i. Amugy ha valakinek fordítási gondja van, ajánlom a sztaki szótárt, annak is az angol-magyar verzióját. Tesztelés céljából próbáljátok ki a "please me" kifejezést. :D
Persze hoyg tudom. Úgy látom, az irónia nemjött át megfelelően. ^^
Grrr de idegesített mikor a druida cicaformában gúnyolódik a pchaten wipe után "Not a single heal have arrived"... Nembaj, a priest staff kárpótolt valamennyire:-)
Ha nem bírod a hílt egyedül: Szívtárs párkapcsolati magazin - elváltaknak. :D (Amúgy ez a reklámozás borzalmas.)
Khes: Reroll Tauren! Választhatsz, hogy Ice Cold Milk seller akarsz lenni, vagy olyan batár állat, amelyiknek a szarva beakad az ajtófélfába... (Tényleg, Orgrimmarban nagyobbra vannak vágva az ajtók, mint Stormwindben? A hordások valahogy nagyobbak... Meg a gnómok minek csinálnak 2,5 méteres ajtókat, ahova befér egy dranei? :S)
5 fős pugba hív egy druida hílelni. (pappal voltan). Whispel: a shadowformot felejtsd el. Kabbe. Nos 5 fős parti, 2 wari druid hunti én a 67 priesttel. Druid leszögezi, hogy ő tankol, a 2 warrior damagel. Nagy nehezen a protos wari meggyőzte, hadd tankoljon már ő... Felragyogott a druid arca, tolhatja az imba cicadps-t. Én meg híleltem, keservesen, full shadow talenttel, el is jutottunk a mortalos mobig... Mondom a droidnak, hogy nem leszek elég. Azt mondja nem hílel, mert a dps fontosabb, mint a heal, mert a mob így elöbb meghal. Rendben, okostojás. Négyet wipeoltunk, mert a láma shadowpap egyedül nem bírta a mortalos mobot, amely 6k-t baszott a prot wariba. Egyik try-nál a greater heal nem ért be, ugy meghalt a wari. Kezdett elborulni az agyam, de szerencsére jött egy mage pluszban, és a druid kénytelen kelletlen beáldozta mind a 4k manáját a gyógyítás érdekében. soha-soha többet pug.
Nagrand Ring of Bloodra emlékeztet a dolog... Ott állt akár 50 ember is, ez ugye vagy 10 group és versenyt klikkeltek a questadó NPCn a következő csatáért. Volt aki pvp flaggel ráállt az NPCre aztán aki véletlen rákattintott azt legankolták és megköpködték. Kicsit kultúra :)
Jó öreg egymással kib*szós idők. :-SSS Mindenkinek van egy-két hasonló sztorija régről. Ha már egy fakcióban voltatok, be tudsz szólni neki és ha normális később odaadja a cuccot. Bár nem valószínű, hogy normális volt, ha ilyet csinált...
Badlands-ban farmolgatom az Ogrekat szép békésen. Az egyik tábornál chest is volt meg 5 orge. Vettem egy nagy levegőt és a 45-ös Palámmal (full retribution) nekiállok levágni őket. De sok volt az 5 (kevés a hp-m) igy az egyik gyorsan kapott repetence-t.
Mi ad isten azonnal kijött belőle -én hozzá sem nyúltam - na mondom újra kap egyet. Most is kijött belöle azonnal. Közbe meg ment a püfölés. Ekkor veszem észre, hogy egy rugó ott ólálkodik (ally-s volt ő is) és folyamatosan kihozza a repetnce-ből az ogrékat és vár mikor döglök meg. Meghalok.....visszamegyek....chest már sehol..rugó sehol.....
Ehhez tedd hozzá, hogy a 70es alatti 5fősök átkerültek abba a halmazba, amiben BC előtt ST, Mara, BRD stb volt - a 70esek 95%-át abszolút nem érdeklik ezek az insták normál módban és nincs kedvük/idejük a kisebbeket átsegíteni. Úgyhogy a feltörekvő népség elégedetlen. A Karából kimaradó szintén elégedetlen.
FFA = free for all azaz mindenki mindenkit megtámadhat. És beszélhet is vele. Ezzel a fajta játékkal az a bajom, hogy a kisebbségi komplexusos vértapló tizenévesek tömegeit vonzza akik azt élvezik ha valakit szivathatnak :( Lineage tipikus scenárió: kinyírok egy mobot, loot leesik a földre (micsoda fasz rendszer eleve), arra jön taplóPistike, felkapkodja, meg közben én is amit bírok, mert hát az enyém... Erre kurvaanyáz, hogy húzzak el a lootjától és megöl. Kultúra ugye? Na ezért mondom hogy FFA pvp = részemről kizárt.