Előbb a vízilabdások most a kosarasok szenvedtek balesetet, szerencsére komolyabb sérülés nem lett ebből látva a totálkáros autót. Mielőbbi jobbulást és gyógyulást kívánok Joshnak és Somának!
Nem semmi eltelt két forduló és nem elég a vereségeket megélni, most baleset és sérülések ráadásul most Kiss Kori arccsonttörés miatt nem játszik és Fonai Ricsi Achilles-ín sérüléssel bajlódik. Jobbulást nekik is!
Nem egyszerű és könnyű a KKK helyzete és idénykezdete az biztos...
Az utóbbi évek legnagyobb szégyenébe sikerült belefutni. Egyetértek tényleg szégyen-gyalázat amit mutattunk. Se küzdés, se akarat, se játék, feladtuk fejben és lélekben is.
Borzasztó rossz érzés kijelenteni, hogy ezzel a vereséggel sikerült minden reményünket szertefoszlatni már októberben nem vártuk meg a januárt ahogy a korábbi években. Egyértelműen felelősöket kell keresni és találni, változtatni kell. Ha kell akkor edzőt váltani és játékost cserélni. De történjen valami, mert 0-7 után már semmit nem lehet tenni. Mert ez így nem mehet tovább. Így megint a 12. hely környékén fogunk végezni, az pedig semmit ér az égvilágon. Változás kell!
Tudatom mindenkivel, hogy él a szurkolói honlap, és ott várakozás és lényegében cenzúra nélkül hozzá lehet szólni regisztráció nélkül is. De ha ragaszkodtok a delfinekhez, ám legyen, várjatok a megjelenésre.
Hát gondolom lehet dolga rendesen, SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT volt ez ma... Nulla elképzelés, nulla játék, ahogy az az előkészületieken is jól látszott. Nagyjából annyi a szezonnak is, ilyen gyorsan még senkinek sem sikerült, hát mi megmutattuk, hogy lehet... :( Egyértelmű, hogy edzőváltásért ordít a szitu.
Látom a delfineken a szokásos maradt a módi. Ami kellemetlen arról nem veszünk tudomást.
Lassan másfél órája vége a meccsnek, de még semmi hír róla... Gondolom először még gyomlálni kell a cenzornak, hogy mit enged át a hozzászólások közül. Nevetséges az egész.
Én is megnéztem a Körmend elleni meccset, de azt el kell felejteni, mert katasztrófa volt
Teljesen mindegy, hogy kivel áll fel legyen a Berény mindenképp csak a győzelem elfogadható,otthon főleg az újonc ellen, ha komolyabb terveink vannak. Jones és Hodges ki kell kapcsolni, jobb a magyar magunk és Wilson-Raivio duó meg fogja oldani és Keister is megmutathatja mennyire sikerült beépülnie és érdemben hozzátenni a játékhoz.
Megnéztétek a tv-ben a meccset? Én sajnos igen, elég lett volna a rádiós közvetítés még a meccs alatt.
Én azzal tisztában vagyok, hogy ezekhez a csapatokhoz közünk nem lesz idén, de megint akkora 0 volt a játék, hogy az hihetetlen. Brutális tanácstalanság látszott minden támadásban. Wilson vagy Raivio pattogtatta 20 másodpercig, aztán valamelyikük rákúrta a végén. Lekli meg Keister meg a végén dobott tényleg amikor már tökmindegy volt.
Abban én is biztos voltam, hogy nem nyerünk. Egyrészt mert a Körmend jobb lett mint tavaly, másrészt egy kalap szar a csapat idegenbeli teljesítménye régóta. De azt gondoltam talán kihúzzuk egy "tisztességes" 16-20 (...) pontos zakóval, de hogy már most 40 legyen néha közte...
Raivio és Wilson, gondolom... De lényegtelen, nyilván mindenki értette... :) Igazából Bell és Townes végezhetett ki minket, de hát ezt tudtuk is előre, nem volt meglepetés.
Hát elkezdődött ez a szezon is megint idegenben megint vasi ellenféllel és megint sima zakó lett.
Egyetértek veled, nekünk nem a végső győzelemre is esélyes Körmend ellen kell nyerni, viszont a tisztes vereség és motiváció is hiányozhatott, mert a félidőben már eldőlt a meccs.
Súlyos vereség lett..
Sajnos csak 2 játékos Josh és Wilson volt képes pontokra és játékra. Józsi is csak a 2. félidőben tudott hozzátenni, amkor már mindegy volt, mert Bell és Townes is pihent.
Az új srác gondolom még kis túlzással azt se tudta hol van a pályán, mit kéne mutatni.
Többet vártam az első meccsen, szorosabb meccset.
Sok munka és nagyon nagy javulás kell mindenkitől!
Persze a Berény ellen csak a győzelem elfogadható és javítani kell!!
103-68 a vége, tartásunk megint nem lehetett. Stat alapján Nik és Lekli rendben voltak, a többiek meg nagyon nem. Keister valószínű még kómás volt, remélem lesz jobb is tőle!
Felejtsük el, egy hét múlva meg kell verni a Jászberényt, ennyi!
Vajon 40 ponton belül maradunk? Bár igazából ennek a meccsnek semmi jelentősége nem lesz, ha hozzuk a jövő szombatit. A mai nappal kapcsolatban nagyjából csak Nikre és Keisterre vagyok kiváncsi, hogy mit mutatnak.
Eddig csak olvastam a hozzászólásokat és nem írtam. De idén megpróbálok néha hozzászólni a dolgokhoz.
Többen ismertek személyesen is őket külön is üdvözlöm és köszöntöm, de aki nem ismerne annak bemutatkozom Mike21 (ez már foglalt volt) néven szoktam írni különböző oldalakra, fórumokra.
Két kedvenc csapatom: a Kaposvári KK és a New England Patriots!!
Először tippeltem és ha lehet a csapatjátékba csatalkoznék hozzátok is.
Remélem az MTE ellen sikerül a tisztes helytállás és nem szaladunk bele abba a bizonyos késbe, ahogy a korábbi években az idegenbeli meccseken.
Józsi bácsit megkérdi a kocsmában egy riporter: -Mondja Józsi bá, mit szól hozzá, hogy egy néger lett az USA elnöke? -Hát, biztos büszke rá a gazdája...