Szerintem Dávid dobásban tavalyhoz képest fejlődött,illetve pozíció fogásban, csak sokszor elkapkodja a dobásait!De ettől függetlenül, sokat kell még fejlődnie!És szerintem képes is rá!
Pependre, azt nem tod h Szabó Peti marad-e köv szezonban junioroknál?Mer egyesek azt mondják hogy visszamegy saját korosztályába!
Nem szeretem a következetlenséget és eléggé idegesit sok hangado hozzáállása bár lehet most egyedül maradok ezzel a véleményemmel!
Az a lényeg hogy a multkori meccsen mindenki fejeket követelt most meg 5 percen keresztül skandálták pl igor nevét!Örülök a győzelemnek de nincs kedvem éltetni vkit egy olyan tipikus kit nem verünk meg hanem a zte-t meccs után!Még egyszer mondom örülök a győzelemnek de ugy érzem ezeknek a léhűtőknek már az is megtiszteltetés hogy még most is ennyien voltunk meccsen.Ugy érzem ennél még kicsit többet kell letenni az asztalra hogy skandáljam a nevüket!
Amikor az Alba ellen játszottuk a kupa első meccsét, akkor beszéltem az itteni menedzserével. Azt mondta, hogy ismét szabad, s szeretett volna Magyarországon csapatot találni. De végül nem sikerült neki. Most otthon nyomja valamelyik ligában.
Hát, az én vagyok. Kovács Dávid aranyos, harcos gyerek, de belőle nem lesz meghatározó játékos szerintem. Bárcsak rám cáfolna, de centernek alacsony, 4-esként nincs jó keze. De ha a szorgalma megmarad, akkor lehet belőle cserejátékos A-csoportban. Ha csak azt veszed, hogy Dávid posztján egy nála jobb Harazinnak sincs könnyű dolga, akkor talán látszik, milyenek a valós esélyei. Szabó Petit azért nem említettem, mert ő még fiatal, az ő valós esélyeit két-három év múlva láthatjuk igazán. Szerintem is tehetségesebb Rezák Tominál, higgadtabb, sokkal inkább irányító.
Azért mertem esetleg neveket emlegetni a jobbak közül, mert folyamatosan én írom a statisztikájukat a meccseken (bár néha nem tudok ott lenni), láttam őket játszani mindenki ellen, így elég jó a képem arról, hogy a hazai összevetésben milyenek lehetnek az esélyeik.
Persze, hogy arra a meccsre nem megyek ki, amit simán nyerünk, és a tv nem ad le :( Valahonnan meg kellene szerezni...
Marci! Én bírtam Vukit, a kedvencem: http://evilangel.midway.hu/olaj/vuki.avi a bíró a pálya tartozéka, ezek szerint ha nem tetszik, rendezzük át a pályát :)
Tavaly kaptunk abbol izelitőt hogy elég egy szimpatikus csapat és hamar visszatérnek az emeberek.Ha ezt tudnánk állandositani akkor ujra régi fényében pompázna a szolnoki kosárlabda!
"A Tiszaligetben pedig nem kaphat ki az Olaj. Abban a hangorkánban, fesztiválban, ahol bokáig konfettiben áll a lelátó, ahol egy tűt sem lehet leejteni, ahol a melletted álló szavát sem hallod, csak a dob dübörög és a Hajrá Olaj zúg, ott más eredmény egyszerűen nem születhet. Nem hiába mondta nem egyszer Rezák edző, hogy a B-közép biztatása legalább 10-15 pont előnyt jelent számukra."
"Jót és rosszat, esőt és napsütést együtt kell megélni, osztozva a sikerben és kudarcban egyaránt. Most pedig a jó, a siker, a napsütés következett. Meglett férfiak sírtak a játéktérre borulva, mások eufórikus állapotban táncoltak, énekeltek. Egyetlen szó dübörgött az agyakban, a szívekben; Bajnokcsapat!"
Tény hogy Peti joban dob, viszont a fiatalsága még néha junior meccseken is kijön, szóval ő rá a felnőtt csapatban olyan 2-3 év múlva lehet igazán számítani!
Szasztok, ki az a pependre??? valaki válaszoljon már erre!!!! Sztem, több tehetséges gyerek is van a juniorban!!! A kezdő ből még Kovácsot is ide sorolnám, mert sztem nagyon tud küzdeni a srác!!!! A többiek közül pedig sztem a Szabó Petike is nagyon ügyes irányító!!!! Sztem már most jobb, mint Rezák!!!!!!!