Keresés

Részletes keresés

mmBálint Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4484

Helósztök!

Én egy Öreg vagyok, nálam a 80-as években ment a Beast, a Powerslave-ig.

két kérdésem van:

- Mi a fenének kell már megint egy koncertlemez? Illetve mi van rajta, ami miatt (a többi 10 mellett) mindenképpen meg kellett jelentetni?

- Olvasok itt mindenféle korai DVD-k megjelenéséről, de semmilyen honlaon nem találtam róluk infót. Vicces, hogy a hivatalos Iron Maiden oldalon SEMMILYEN videóról vagy DVD-ről nincs semmilyen infó. Vagy nagyon el lehet dugva, mert negyedóra keresgélés után se lett meg. Írnátok 6-8 szót a - jelek szerint - jópár DVD-hez, ami elérhető?

Rokko_ Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4483
Újdonság a Hammer Zenebarlangban (XI. ker. Villányi út 10)

IRON MAIDEN - Death On The Road dupla cd 5600.-

A hasoncímű dvd picit csúszik, az még nincs sajnos

Metal,
The Evil Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4482
Apád barátja viszont büszke lehet magára, ekkora taplót, már elnézést.
Előzmény: Adamwarlock (4481)
Adamwarlock Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4481

,,Gondolom jövô nyáron-ôsszel azt fogják megturnéztatni. Talán nyáron kijön belôle egy maxi."

Jövőre egész biztosan nem lesz maiden turné. Bruce mondta egy interjúban, hogy emiatt lesz valszeg Tyranny tour Európában.

Az új lemez szerintem jövő nyár végén jön ki.

A tőrös sztori:

Apám már a nyolcvanas évek végén abbahagyta a vívást(lesérült), és eddző volt. Az egyik legjobb barátja éppen valami nemzetközi versenyen szerepelt itthon(Apám bíró volt). Ott volt Bruce Dickinson is. Az első körben Apám barátjával küzdött, és jól kikapott. Nem keseredett el, mert tudta, hogy a magyar skacok sokkal jobbak.

Este a vívók mindíg a Fregatt nevű helyen gyűltek össze egy pofa sörre. Bejött Dickinson, autógrammot osztott pár vihorászó csajnak, majd Apámhoz meg a barátjához ment, kezetfogott velük, és le akart ülni dumálni. De Apám barátja tapintatosan elküldte a p*csába, hogy ne égesse itt őket, mivel Dickinson kb. az utolsó lett az asztalnál ülök meg mind elődöntősök minimum. Nem volt durva, de Bruce értette a célzást és inkább leült az angolokhoz.

A legszebb az egészben, hogy egyáltalán nem sértődött meg, sőt rohadt büszke volt, hogy egyáltalán kezett foghatott a magyarokkal, meg hogy szóba álltak vele.

Nem mutatta, hogy ő rocksztár, hanem tudta, hogy ő itt csak egy vívó, igen szar eredménnyel. NEm jött testőrgárdával, meg csajokkal. Ezért a viselkedéséért nagyon szimpatikus volt mindenkinek. Látszott, hogy nem valami kiskirály, hanem alázattal van a sport iránt. És ez hiányzik egy csomó hírességnél...(khm..khm)

Artension Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4480

megvan, hogy mit akatam még! 7végén leszedtem adrian asap lemezét - hát az nagyon jó! és milyen jó a srác hangja - igazán csinálhatna ő is még egy szólóalbumot!

Artension Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4479

ez az early days-dolog szvsz azt jelenti, hogy lesz part 3 is, a 7th son-no prayer-fear korszakkal - zseniális üzleti húzás

Artension Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4478
mi ez a tőrözés sztori??? faterod dickinsonnal vívott?? mikor? hol?
murray Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4477
nekem van Live after death és 12 wasted years, kalóz VHS rip dvdm szerintem tök jó 5.1es hagja van menüvel mindennel
Előzmény: Trooperoby (4473)
The Evil Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4476
Azért van.... pl. a kedvenc szólóm (Stranger in a Strange Land). A többit lehet h Harris keményítette be :)
Előzmény: Levike (4475)
Levike Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4475
Ha jol emlekszem a Somewhere tetemes reszet Adrian irta, sot jatszotta is fol, pedig az nem mondhatni hogy almodozos temakkal lenne tele... :)
Előzmény: Anonymus.007 (4431)
RedRiot Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4474

"Valaki tud infót arról, hogy mikorra tervezik ennek az "Early Days II"-nek a kiadását?? Szerény angol (nem)tudásommal sehonnan sem tudtam eddig kihámozni!"

Ebben a cikkben nem sokat írnak a megjelenési dátumról, de szerintem majd csak 2007-ben jön ki. Ugye most jelenik meg a Death On The Road, aztán jövô szeptemberre ígérik az új lemezt. Gondolom jövô nyáron-ôsszel azt fogják megturnéztatni. Talán nyáron kijön belôle egy maxi.

Az Bruce az alábbi interjúban viszont azt nyilatkozta, hogy már elkezdtek dolgozni rajta (mikor? turné közben?), ez ad némi reménykedésre okot, hogy esetleg jövô tavasszal kijön. Bár az is két külön dolog, hogy mikorra készül el, és hogy Rod szerint mikor érdemes megjelentetni.

Előzmény: Trooperoby (4473)
Trooperoby Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4473

Én elképzelhetőnek tartom a teljes Live after death-t a DVD-n ( persze ami VHS-en jelent meg anno, Sanctuary-vel a végén, 90 p körüli ).

Tudomásom szerint csak Dél-Amerikában jelent meg DVD-n, ráadásul szerintem elég gyenge hang- és képminőséggel. Mindenesetre én nagyon reménykedem benne!

Valaki tud infót arról, hogy mikorra tervezik ennek az "Early Days II"-nek a kiadását?? Szerény angol (nem)tudásommal sehonnan sem tudtam eddig kihámozni!

Listák: ( csak sorlemezek )

ZENE:

1.            Power

1.1          Number

1.2          Piece-Somewhere-Seventh

2.            Killers-Dance

3.            Többi

Nálam mindegyik dobogós:))

Borítók:

1.            Killers-Somewhere

2.            Number-Seventh-Power

3.            Iron-Piece-Fear-BNW-X

Gyenge   No Prayer-Virtual

Rémsz.r   Dance

Zenekarok:

1.            talán egyértelmű

2.            Manowar

3-4-5.      Strato-Hammerfall-Bodom

6-7-8.      Whitesnake-Deep-Led Zep

9-10-11.  Judas-Nightwish-Iced

Elvis  ( bocsi, ez van!) :)

Elég nehéz sorrendet pakolni, nem is tudtam, hogy ilyen határozatlan vagyok, vagy igen? :)

No, elvileg már töltik a polcokra a várt DVD-DCD-inket!!

Ha esetleg valakit érdekel, a Kvízpart.hu-n van egy Iron Maiden kvíz, én már belemerültem, tetszik, egy-két dologról bizony pukkantásom sem volt, korrepetálásnak is király!!

Nemrég hallottam a TV-ben:

Nőgyógyász ( lehet, hogy Luk-ács Laci haha, ez saját :)  ) bemegy a kocsmába, körbenéz és mosolyogva így szól:

Ó, végre, arcok!!

Szerintem bugi:)))

Én fordítva játszanám el:))

Adamwarlock Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4472

Ja-ja!

Valami külföldi kiadású nemtommi, de karaj

Előzmény: The Evil (4470)
seabeast Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4471
úgy legyen.mondjuk kalózverziót már láttam belőle.

Előzmény: The Evil (4468)
The Evil Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4470
Children of the Devil?
Előzmény: Adamwarlock (4469)
Adamwarlock Creative Commons License 2005.08.28 0 0 4469

Szerintem, a DvD-n most nem 4 kis koncert lesz, hanem kettő nagy: Egy Powerslave-es, meg egy Somewhwere-es.Elképzelhetőnek tartom a Live after Death-et, de szerintem más lesz. Esetleg videórészlet, vagy kulisszatitkok lesznek arról a koncertről. Az már kijött amúgy is DvD-n. A köv DvD szerintem SSotSS és No Prayerről lesz( Van mit beszélni erről az időszakról: Maiden sikerek, Adrian elhúz, Bruce szólókarrier.), míg szerintem a negyedik DvD-n egybenyomják a Fear-t és a Blaze korszakot. Az utolsó darabja a sorozatnak, meg BNW, DoD, új album.

Ha már nyomtunk top 10-eket, akkor jöjjön egy borító top 10-is:

1.Brave New World

2.Fear of the Dark

3.Children of the Devil

4.SSotSS

5.Live after Death

6.Powerslave

7.Kilers

8.Piece of Mind

9.Virtual XI

10.Number of theBeast

Bruce-nál:

1.Skunkworks

2.Chemical Wedding

3.Best of

4.Accident of Birth

5.Sream for me Brazil(A remasterd verzióé)

6.Balls to Picasso

7.Tattoed Millionaire

8.Tyranny of Souls

Összzenei

1.Dire Straits, Love over Gold

2.Santana, Supernatural

3.Black Sabbath, Black Sabbath

4.Deep Purple, Abandon

5.Iron MAaiden, BNW

6.Motörhead Ace of Spades

7.Best of Török Ádám és a Mini

8.Bruce Dickinson, Skunkworks

9.BB King with Eric Clapton

10.Guns n' Roses, Use your Illusion

Amúgy király az új dizájnö a www.ironmaiden.com -on

The Evil Creative Commons License 2005.08.28 0 0 4468
majd kiadják.
Előzmény: seabeast (4467)
seabeast Creative Commons License 2005.08.28 0 0 4467
Kapható dévédén is a koncert?Mert én nem tudok róla.
Előzmény: The Evil (4466)
The Evil Creative Commons License 2005.08.28 0 0 4466
szerintem kizárt h a live after death rajta legyen, az egy külön album, ami kapható, látható.
a behind the iron curtain viszont reméljük felkerül, az csak kb. 30 perces.
Előzmény: seabeast (4465)
seabeast Creative Commons License 2005.08.28 0 0 4465
Nehezen tudom elképzelni, hogy nincs megfelelő anyag arról a turnéról. DVD-n meg remélem rajta lesz a Live After Death,a kelet-európai turnéról még egy részlet,egy Somewhere-s koncert,másfélóra csevegés a korszakról meg a klippek és még egyéb apróságok.
Előzmény: RedRiot (4462)
Alexrose72 Creative Commons License 2005.08.28 0 0 4464
Nekem pl. van egy somewheres  birminghami video koncertfelvételem, ami nagyon jó.
The Evil Creative Commons License 2005.08.28 0 0 4463
A 7th Son gondolom a No Prayer - Fear of the Dark korszakot lesz hivatott "elvinni a hátán". Ami igazán izgat, h a Blaze-es évekről adnak-e ki bármit is, vagy Rod inkább nem kockáztat anyagilag.

SiT-turné filmanyag: azért a Stranger in a Strange World klipje ott van, ráadásul az a leghangulatosabb koncertrészlet, amit valaha láttam a Maidenről. Ha a hang is rendben van, akkor nem lehet probléma.
RedRiot Creative Commons License 2005.08.28 0 0 4462

"Az interjút, amit fölnyomtam olvastátok?"

Igen. A legérdekesebbek az Early Days folytatásáról szóló infók. Én arra tippeltem a Powerslave-7th Son korszakot elemzi majd a következô rész. Ehhez képest a 7th Son már nem lesz benne. Mi lesz a DVD-ken? Disc1: dokumentumfilm interjúkkal, az érintett albumok promó-klipjei. Disc2: Live After Death digitálisan felújítva?

Állítólag a Somewhere turné egyik bulijáról sem készült profi filmanyag. Remélem erre is rácáfol majd a következô DVD...

Előzmény: Adamwarlock (4457)
seabeast Creative Commons License 2005.08.28 0 0 4461
Hát jah,az eccerű kis lelkeknek ez már túl nagy probléma:)
Előzmény: The Evil (4460)
The Evil Creative Commons License 2005.08.28 0 0 4460
94-ben mentem gimibe, az osztálytársnőim megdöbbenve konstatálták, hogy én (a Maiden-pólós) is szeretem Bruce Dickinsont, ennél döbbentebbek csak akkor voltak, mikort közöltem velük, hogy hát hogyne, ő volt majdnem 12 évig a Maiden énekese. Tears of the Dragon-szindróma.
Előzmény: seabeast (4458)
The Evil Creative Commons License 2005.08.28 0 0 4459
azért kérdezd meg apádat, h biztosan a hetvenes években tőrözgetett-e Bruce-szal :)) lehet hogy tényleg az A.smith gitárosával nyomta :))

Az imidzs érdekes téma, én is úgy voltam vele nagyon régen, hogy ez biztos valami ultrabrutál banda, de sok olyan sztorit is hallottam, ahol vki épp Eddie miatt vette meg első maiden-lemezét.
seabeast Creative Commons License 2005.08.28 0 0 4458
Nekem is osztálytársaim meg ismerőseim mind azt hitték, hogy valami "hörgös szarság" amit a Maiden játszik.
Adamwarlock Creative Commons License 2005.08.28 0 0 4457

Nekem úgy kezdődött ez a metálosdi 2001-ben, hogy mikor bementem első nap a gimibe(Illyés Gyula Gimn. és KSZKI) nagyon sok FoD, meg trooper pólót láttam a népeken, de igazából Eddie miatt aszittem ez vmi hörgős zene(amit rühellek, legalább annyira mint a technót). Aztán kaptam Apámtól egy cédét, amin valami napszemüveges fazon áll egy Zikkurat előtt, és nagyon komoly fejet vág. Apám mondta, hogy a hetvenes évek végén 5:0-ra verte tőrben, de kiváncsi az ipsére, hogy zenében milyen, mert vívásban elég gyenge(még van vele egy vívós sztori, de azt majd később). Apámnak azt mondta valami fafej, hogy a csávó az Aerrosmith gitárosa. Egy haveromtól kellett megtudnom, hogy a Maiden énekese... Szóval meghalgattam és nagyon bejött. Amikor a kettes cédét halgattam Apám bejött a No way outnál, és mondta, hogy ez k*rva jó. Én meg gondolkodóba estem, hogy ilyen lenne a Maiden...és hopp letöltöttem a Wicker Man-t.

Szerintem a pólók is sokat rontanak a Maiden imidzsén, mert nagyon durvák, attól függetlenül nekem nagyon tetszenek, csak ezekről a mintákról egy sokkal durvább bandára asszociál az, aki először látja.

Az interjút, amit fölnyomtam olvastátok?

seabeast Creative Commons License 2005.08.28 0 0 4456
Mondjuk szerintem ehhez hozzájárul a Maiden esetében Eddie meg ez az állandó szörnyezés.
Előzmény: RedRiot (4452)
RedRiot Creative Commons License 2005.08.28 0 0 4455

Hmm, remélem hamar megjelenik a DVD is! Amíg az meg nem jelenik, nem akarom hallani az audiót. Úgy üt majd igazán a DVD! :) Paschendale-re nagyon kíváncsi vagyok...

Előzmény: The Evil (4453)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!