Keresés

Részletes keresés

kopaszsas Creative Commons License 2001.06.25 0 0 212
< Ne nyaljon a piperkőcöknek James >

Sas!

GarneTT Creative Commons License 2001.06.24 0 0 211
igen :))))) erre én is emléxem, meg volt a hahotázó, ahol egy csávó elemi erővel röhögött ki az elején...
Előzmény: biocica (210)
biocica Creative Commons License 2001.06.24 0 0 210
Teddy egyik elmebeteg akciója után George frankón:
- Lökött, seggfej Teddy!!

azt észrevettétek, hogy a konzerv-röhögésekből volt kb 3: egy kuncogó, egy nevető, és egy hahotázó verzió, és a nevetőből - term. ezt adták legtöbbet- a végén mindig kiröhögött egy nő, akinek csak később esett le a poén.

FcS Creative Commons License 2001.06.23 0 0 209
Sziasztok!

Én is csak most találtam eme remek topic-ra! Amennyiben összejön a digizős buli, vevő lennék a dologra, valamint szabad CD-író kapacitásomat is felajánlom a köz érdekében.
Alf mondta James-nak:
- Őméltóságának ki kell majd cseréltetnie az előszobaszőnyeget, mivel maga már kopottra kúszta!
FcS

KLiNg0n Creative Commons License 2001.06.23 0 0 208
má mondtam zilliószor, hogy nekem megvan az egész itthon nyomott anyag, de nem tevebol, es secamban. ha erdekel bocsatom rendelkezesre orommel, csak a digicsavonak kene megnezni, hogy a minoseg eleg-e.

kling

Löszy Creative Commons License 2001.06.21 0 0 207
Hú, anyám ezt a sorozatot nézi videón minden nap :)
A kedvenc beszólásom:

Jön az Érsek kunyerálni, hogy szőnyeg kell a megesett hölgyek otthonába, mert mezítláb járnak a padlón.
Erre Teddy:
"Nem lenne olcsóbb papucsot venni nekik?" :)

Előzmény: GarneTT (206)
GarneTT Creative Commons License 2001.06.21 0 0 206
Levender a buszon mellette ülő Henryhez:
"Maga kicsoda?"
"Én vagyok az, aki a legrövidebbet húzta" :)))))
cicó Creative Commons License 2001.06.21 0 0 205
Ja és az csúcs volt amikor Mrs Lipton a legvastagabb tálat széttörte Stokes fején...majd leamortizálta a porcelánkészletet...ennyi azt hiszem minimum kijárna minden házasságszédelgő férfinek...:-))
Előzmény: cicó (204)
cicó Creative Commons License 2001.06.21 0 0 204
Henry, miért nem nyitottad ki az ajtót?
Mert még nem értem oda...
biocica Creative Commons License 2001.06.20 0 0 203
Teddy, a háborúról:
"Én egy buszt vezettem! Áátkozottul nehéz volt!"

imádomimádom az összes szereplőt!! a társaságunkban már ki is osztottuk a jellemeket.

larzen Creative Commons License 2001.06.20 0 0 202
- Hé! De én itt állítottam le a forgalmat!
Előzmény: biocica (199)
larzen Creative Commons License 2001.06.20 0 0 201
A videopult csak arra való, hogy mindent át tudunk másolni jó minőségben VHS-ről VHS-re. Tehát nem kell a szomszéd srác videóját kölcsönkérni.

ps. Még mindig szabin vagyok.

larzen Creative Commons License 2001.06.20 0 0 200
- Milyen bőkezűen méri az adagot, Mr. Stokes!
- Nem bírom nézni, ha a jó étel kárba vész.

- Az előző munkahelyemen a csap alatt laktam.
- Henry, ez borzasztó!
- Nem volt olyan rossz, miután betömtem a likat... a kutya melegített (vakaródzik)

biocica Creative Commons License 2001.06.19 0 0 199
en csak annyit mondok:

"Forrrgalom allj!!!"

PaksiMogyoró Creative Commons License 2001.06.19 0 0 198
szomorúan látom, hogy nem szólt hozzá senki, de holnap is skubizom, meg minden. De most már mennem kell, lejárt a munkaidőm, és hátha maradt még Mrs. Lipton csodálatos meggyeslepényéből... :)
Előzmény: PaksiMogyoró (196)
PaksiMogyoró Creative Commons License 2001.06.19 0 0 197
videopult : larzen (aki szabin van épp)
PaksiMogyoró Creative Commons License 2001.06.19 0 0 196
Ez az sirk, szeretem a lelkes embereket !
Szerintem kéne egy levlista azokról, akik részt vennének a dologban. Én már gyűjtöm a hozzászólók alapján... Kaptok emailt hamarosan.
Nos én már többször emlegettem, hogy beszállok a hardveremmel( én sajnos videoanyaggal nem rendelkezem). Íme : Intel Celeron400, 128 MB SD100 Ram, több mint 10 Giga hely a vinyón, Teac 12x-es CDíró, stb. Sajna digitalizáló kártyám még nincs, de a hetekben veszek TV tunert, annak járok épp utána, hogy melyikkel tudok jól digizni. Viszont vki említett egy videopultot, azt lenne jó tudni, hogy mi az pontosan.

Ma még jelentkezem, írjatok ide(is) !

Előzmény: sirk (195)
sirk Creative Commons License 2001.06.18 0 0 195
Batran olvasd vissza a topikot, mindent megtucc :))
Előzmény: Hárpia (194)
Hárpia Creative Commons License 2001.06.18 0 0 194
Sziasztok, hú, de megörültem, hogy van ám ilyen topic is! Nagyon szeretem ezt
a sorozatot, talán az egyetlen, amit bármikor örömmel nézek, pedig 800-szor láttam
már legalább. Van (volt) ezek szerint olyan része, amit Mo.-on nem vetítettek?
Kíváncsi vagyok nagyon.
Előzmény: sirk (185)
sirk Creative Commons License 2001.06.18 0 0 193
Na, megmondom hogy kellene :))

Eloszor is egy lelkes arc, aki a digizest meg tudja oldani. (vagy tobb, egymas kozt elosztva a reszeket, de ugyanolyan meretben, es minosegben, egymassal kooperalva)

Aztan kellenek olyan arcok (pl. en is) akik mar kivettek a reszuket a melobol azzal, hogy szepen felvettek a reszeket.

Valahogy megbizhatonak kell lennie a digizos ember(kek)nek, hiszen feltve orzott kincseinket kell othhagynunk egy idore! :))

Nos ugy gondolom, hogy olyan videokazettakat adjunk le, amelyiken szepen fel van tuntetve, hogy melyik szeria (1-4) hanyadik reszei vannak rajta. Ezt mar ne kelljen keresgelni.
Ehhez segitseget ad: http://www.phill.co.uk/comedy/yourang/guide.html

/en is ezt teszem mostanaban, nezem a kazikat, es ahol veletlen lemaradt az elejerol a cim, ott a story alapjan megkeresem a cimet, valamint hogy melyik szeria melyik resze, bla/

A legtutibb megoldas persze az lenne, ha egyvalakiknek meglenne hianytalanul az osszes (itthon vetitett) resz jo minosegben. Van ilyen???
Ha nincs, akkor meg ossze kell adni, kinek milye van.
Nekem pl. a cimek soxor hianyoznak, meg 1-2 resz is sajnos... De szivesen beadom a kozosbe kolcson(!) :)))

Nos??? En jelentkeztem kazetta-adonak
Tobbiek?

Előzmény: PaksiMogyoró (192)
PaksiMogyoró Creative Commons License 2001.06.18 0 0 192
Üdv arcok!
Látom többeknek van meg a sorozat. Szerintem össze kéne jönni vhol, vmikor, és megdumálni a digizést.
Engem minden megoldás érdekel, teljes hardverem rendelkezésre bocsátom e nemes célra. Részleteket írjak ? (csak mert nem legális az ilyesmi)

larzen ötlete is érdekelne (videopult?).

Írjatok! Legyünk online elérhetőek, lécci!

Mikiii Creative Commons License 2001.06.17 0 0 191
A Csengetett Mylord tenyleg baromi jo. De volt egy masik, szinten angol sorozat, ami nekem legalabb annyira bejott, mar tobbszor megneztem es meg mindig nem untam meg, a Dilizsaruk (The thin blue line). Rowan Atkinson jatszott benne, de a tobbi szereplo is szuper benne. Meg regebben az MSAT-on volt, talan 2x 3x is leadtak.
Erre a kettore biztosan vevo lennek, ha meglenne valakinek barmilyen digitalis formaban... (na meg a Rem rendes csaladra, csak az kisse hosszu :)

KLiNg0n Creative Commons License 2001.06.17 0 0 190
neked mar megvan digizve az egesz? vagy most csak a vhsrol beszelsz.

kling

Előzmény: larzen (189)
larzen Creative Commons License 2001.06.15 0 0 189
Kell? Már két topikolvasó is lemásolta. :)
Jövő héten szabin vagyok, utána megbeszélhetjük. Van itt a cégnél videopult, stb.
Előzmény: kivi (186)
ferkopa Creative Commons License 2001.06.15 0 0 188
Szasztok !

A digizesbe junius 25-e utan
be tudnek szallni.

Előzmény: sirk (187)
sirk Creative Commons License 2001.06.15 0 0 187
Na akkor mit szolnatok hozza, ha osszeraknank ami van, esetleg kijonne az osszes itthon vetitett resz belole, es ezt valahol jol bedigiznenk???

Na? (en nemtok digizni filmet)

kivi Creative Commons License 2001.06.15 0 0 186
Ne mondd, mert megüt a guta! :-/

:-)

Előzmény: larzen (184)
sirk Creative Commons License 2001.06.14 0 0 185
Nekem 1-2 kivetelevel az osszes magyarorszagon vetitett resz megvan VHS-en :)))

Hatrany, hogy a legtobb resz elejebol hianyzik 1-2 perc :(( (de tudni lehet melyik resz)

Előzmény: PaksiMogyoró (183)
larzen Creative Commons License 2001.06.14 0 0 184
Most mondjam azt, hogy megvan az első húsz rész VHS-en? :)
Előzmény: PaksiMogyoró (183)
PaksiMogyoró Creative Commons License 2001.06.14 0 0 183
Emberek!
Repes a szívem az örömtől, hogy ilyen topic is van :)) Ha még aktuális a digitalizálás, én is szívesen segítenék a saját hardveremmel ! Nekem csak wavok vannak, (akkor nem volt még tunerkártyám) szóval nagyon érdekelne az összes rész. VHS-t tudnánk nálam digitalizálni asszem. Szóval írjatok emailt, ha bármi ötletetek van !!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!