Teddy egyik elmebeteg akciója után George frankón:
- Lökött, seggfej Teddy!!
azt észrevettétek, hogy a konzerv-röhögésekből volt kb 3: egy kuncogó, egy nevető, és egy hahotázó verzió, és a nevetőből - term. ezt adták legtöbbet- a végén mindig kiröhögött egy nő, akinek csak később esett le a poén.
Én is csak most találtam eme remek topic-ra! Amennyiben összejön a digizős buli, vevő lennék a dologra, valamint szabad CD-író kapacitásomat is felajánlom a köz érdekében.
Alf mondta James-nak:
- Őméltóságának ki kell majd cseréltetnie az előszobaszőnyeget, mivel maga már kopottra kúszta!
FcS
má mondtam zilliószor, hogy nekem megvan az egész itthon nyomott anyag, de nem tevebol, es secamban. ha erdekel bocsatom rendelkezesre orommel, csak a digicsavonak kene megnezni, hogy a minoseg eleg-e.
Hú, anyám ezt a sorozatot nézi videón minden nap :)
A kedvenc beszólásom:
Jön az Érsek kunyerálni, hogy szőnyeg kell a megesett hölgyek otthonába, mert mezítláb járnak a padlón.
Erre Teddy:
"Nem lenne olcsóbb papucsot venni nekik?" :)
Ja és az csúcs volt amikor Mrs Lipton a legvastagabb tálat széttörte Stokes fején...majd leamortizálta a porcelánkészletet...ennyi azt hiszem minimum kijárna minden házasságszédelgő férfinek...:-))
- Milyen bőkezűen méri az adagot, Mr. Stokes!
- Nem bírom nézni, ha a jó étel kárba vész.
- Az előző munkahelyemen a csap alatt laktam.
- Henry, ez borzasztó!
- Nem volt olyan rossz, miután betömtem a likat... a kutya melegített (vakaródzik)
szomorúan látom, hogy nem szólt hozzá senki, de holnap is skubizom, meg minden. De most már mennem kell, lejárt a munkaidőm, és hátha maradt még Mrs. Lipton csodálatos meggyeslepényéből... :)
Ez az sirk, szeretem a lelkes embereket !
Szerintem kéne egy levlista azokról, akik részt vennének a dologban. Én már gyűjtöm a hozzászólók alapján... Kaptok emailt hamarosan.
Nos én már többször emlegettem, hogy beszállok a hardveremmel( én sajnos videoanyaggal nem rendelkezem). Íme : Intel Celeron400, 128 MB SD100 Ram, több mint 10 Giga hely a vinyón, Teac 12x-es CDíró, stb. Sajna digitalizáló kártyám még nincs, de a hetekben veszek TV tunert, annak járok épp utána, hogy melyikkel tudok jól digizni. Viszont vki említett egy videopultot, azt lenne jó tudni, hogy mi az pontosan.
Sziasztok, hú, de megörültem, hogy van ám ilyen topic is! Nagyon szeretem ezt
a sorozatot, talán az egyetlen, amit bármikor örömmel nézek, pedig 800-szor láttam
már legalább. Van (volt) ezek szerint olyan része, amit Mo.-on nem vetítettek?
Kíváncsi vagyok nagyon.
Eloszor is egy lelkes arc, aki a digizest meg tudja oldani. (vagy tobb, egymas kozt elosztva a reszeket, de ugyanolyan meretben, es minosegben, egymassal kooperalva)
Aztan kellenek olyan arcok (pl. en is) akik mar kivettek a reszuket a melobol azzal, hogy szepen felvettek a reszeket.
Valahogy megbizhatonak kell lennie a digizos ember(kek)nek, hiszen feltve orzott kincseinket kell othhagynunk egy idore! :))
Nos ugy gondolom, hogy olyan videokazettakat adjunk le, amelyiken szepen fel van tuntetve, hogy melyik szeria (1-4) hanyadik reszei vannak rajta. Ezt mar ne kelljen keresgelni.
Ehhez segitseget ad: http://www.phill.co.uk/comedy/yourang/guide.html
/en is ezt teszem mostanaban, nezem a kazikat, es ahol veletlen lemaradt az elejerol a cim, ott a story alapjan megkeresem a cimet, valamint hogy melyik szeria melyik resze, bla/
A legtutibb megoldas persze az lenne, ha egyvalakiknek meglenne hianytalanul az osszes (itthon vetitett) resz jo minosegben. Van ilyen???
Ha nincs, akkor meg ossze kell adni, kinek milye van.
Nekem pl. a cimek soxor hianyoznak, meg 1-2 resz is sajnos... De szivesen beadom a kozosbe kolcson(!) :)))
Üdv arcok!
Látom többeknek van meg a sorozat. Szerintem össze kéne jönni vhol, vmikor, és megdumálni a digizést.
Engem minden megoldás érdekel, teljes hardverem rendelkezésre bocsátom e nemes célra. Részleteket írjak ? (csak mert nem legális az ilyesmi)
A Csengetett Mylord tenyleg baromi jo. De volt egy masik, szinten angol sorozat, ami nekem legalabb annyira bejott, mar tobbszor megneztem es meg mindig nem untam meg, a Dilizsaruk (The thin blue line). Rowan Atkinson jatszott benne, de a tobbi szereplo is szuper benne. Meg regebben az MSAT-on volt, talan 2x 3x is leadtak.
Erre a kettore biztosan vevo lennek, ha meglenne valakinek barmilyen digitalis formaban... (na meg a Rem rendes csaladra, csak az kisse hosszu :)
Emberek!
Repes a szívem az örömtől, hogy ilyen topic is van :)) Ha még aktuális a digitalizálás, én is szívesen segítenék a saját hardveremmel ! Nekem csak wavok vannak, (akkor nem volt még tunerkártyám) szóval nagyon érdekelne az összes rész. VHS-t tudnánk nálam digitalizálni asszem. Szóval írjatok emailt, ha bármi ötletetek van !!!