Keresés

Részletes keresés

simon templar Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5609
Még egy magyar tartalom a starwars.hu-ról:

http://www.starwars.hu/enciklopedia/filmjei/?page=e2/2000_12_28_varhato_tartalom/index2.htm&head=e2/aloldal_alcim.htm

Előzmény: B omarr (5606)
simon templar Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5608
És nem értek egyet azzal sem, hogy minden a megvalósításon múlik. Abból már elég sokat láttunk. Én úgy gondoltam egy erős forgatókönyv elviheti a filmet, mert a vízesés, a szerelmes csókok és az "egy képen 100db CGI világrekord" nem tűnt bíztatónak.
simon templar Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5607
Több helyen is olvastam, de a starwars.hu-n is több elég komoly tartalom van. Többek között: http://www.starwars.hu/enciklopedia/filmjei/e2/forgatokonyv/Scriptment.zip
B omarr Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5606
Hát mennyi hülyeséget irnak egyesek... máris leirják hogy milyen az Ep.II, miért? Látták? Nem. Ismerik a story-t? Nem. Tudják mennyit lesz Jar Jar benne? Nem Akkor mér szapulják? CSak! Mert biztos unatkoznak és itt vezetik le a mindennapok feszültségeit :))
simon: Hol olvastál story-t? Szvsz a Birodalom visszavágnál joval mozgalmasabb és összetettebb. Minden a megvalósitáson mulik.
Tibur55 Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5605
Hajrá geek, én neked drukkolok!

Ma leadta az Aktív a tv2-na az előzetest, nézzétek meg az ismétlést...

Előzmény: geekJedi (5603)
simon templar Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5604
Hát nem tudom. Amit olvasta a film tartalmáról itt-ott az nem volt túl bíztató. Eleinte még azt mondtam, hogy csak kitaláció de az előzetesek szépen beleillenek a képbe. Szóval ha arról fog szólni a film amiről, az nem lesz túl nagy durranás. Obi-Wan valóban kezd alakulni a második részben, eddig ő az egyetlen akinek karaktere van.
Előzmény: geekJedi (5603)
geekJedi Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5603
jézusom, hogy miket hordanak össze egyesek!!! szép sorjában... mint mondták előttem, az ep1-2-ben is rengeteg makettet használtak, sok mindenre csak ráfogjátok hogy CG, pedig fogalmatok sincs ( bár valóban kissé túlteng, de aki látta TV-n is az előzetest, nem csak QuickTime-ban, az tudja, hogy nem lesz semmi baj se itt az effektekkel ). hiányoznak a régi karakterek... szintén a trailerekből, na meg a kémjelentésekből könnyedén kiderül, hogy a "humoros figura" szerepét Han Solo helyett ezúttal maga Obi-Wan veszi át, TÉNYLEG humoros beszólásokkal... Jar Jart meg el lehet felejteni, szerepel össz-vissz 5 percet. a történet jó, olyan dolgok láthatóak benne, amire mindig is vágytunk, pl. Jango, és fia Boba Fett, akik között Harry szerint nagyon nagyon jó apa és fia viszony alakult ki, és ez gyönyörűen van ábrázolva, sok szuper akciójelenet ( aszteroida-üldözés, Zam Wesell Coruscanti üldözése, Geonosisi csata, fénykardpárbaj ), és hát azt hiszem maga a kis zöld mester, Yoda tartogat meglepetéseket mindenki számára... Dooku pedig az egyik leggonoszabb és legeltaláltabb karakter szerintem, igaz még keveset láttuk, de már a jelleme, meg a kisugárzása is nagyszerű. bocs, hogy hosszú voltam... szóval abbahagyni kérem az eszetlen fikázást, amíg senki se látott semmit ( kivéve persze Knowlest :)!
Gruppo Atletico Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5602
Abruka:
igaz, itt lathatsz kepeket a sevillai forgatasrol.
Előzmény: Abruka (5600)
pedro870 Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5601
"Obi nem tud vele sokat kezdeni a maga szerény képességeivel"

Nana! Azért óvatosan a szavakkal :)

a starwars.hu-n érdemes elolvasni az üldözéses jelenet forkatókönyvét (bár meg lehet várni a mozit is), nem mentes a beszólásoktól...

Előzmény: Jara (5599)
Abruka Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5600
Úgy tudom, A klónok háborújának egyik jelenetét Sevillában, a Plaza de Espanán forgatták. Ami azt illeti, a hely elég fantasztikus ahhoz, hogy jó helyszín legyen, de vajon igaz-e a hír? Hallott erről valaki valamit?
Jara Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5599
Félelem az lesz hamarosan éppen elég, csak várjátok meg amíg Anakin tudatára ébred élete értelmének a Jedik igencsak meg lesznek rettenve:)

Már most "the boy have special powers", szegény Obi nem tud vele sokat kezdeni a maga szerény képességeivel.

Előzmény: YikeSS (5598)
YikeSS Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5598
es akkor meg nem is beszeltunk a poen-okrol, jopofa karekterekrol, amik az eredeti sw reszekben volta, mint pl. Han Solo allando ercelodo beszolasai...

itt meg ugye Jar-jar szinten jopofa, de azer ne hasonlitsuk a kettot...

az urcsatak sajna sosem lesznek olyanok, mint regen...

es hianyzik az egeszbol a felelem es minden mas feeling, ami a SW-t azza tette, ami...

itt semmitol nem fel az ember, csak nezi a filmet...
eltunt az ero misztikuma, a technika hatvanyozottan fejlettebb, az urhajokat allandoan szarra polirozzak, es minden animalt, renderelt szutyok

Előzmény: simon templar (5594)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5597
farris:
csak egy megjegyzes: az uj reszekben is nagyon sok makettet hasznalnak. Nezegesd a "Hogyan keszult" filmeket.
Előzmény: farriss (5593)
farriss Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5596
Szerintem az EpisodeIII talán tuti lesz, tele már csillagrombolókkal, rohamosztagosokkal, TIE vadészokkal, Boba Fettel, és hátha valahol a háttérben feltünik majd egy pillanatra a fiatal Han Solo is Lando-val hajkurászva a nőket :)
Biga Cubensis Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5595
Pontosan!

igen, csillagrombolóhiányom van! :) A Jedi visszatér végén lévő űrcsata nekem is a kedvencem (főleg "it is a trap" és a Halálcsillag első lövése részek), bár "racionálisabb" fejjel abban is van egy-két furcsaság (nem látvány, inkább logikai baki)...

lehet, hogy ezért nyomon ennyit mostanában az SW Rebellion stratégiát is.

Előzmény: simon templar (5594)
simon templar Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5594
Az én nagy szívfájdalmam, hogy nincs benne űrjelenet. Ugye a Star Wars nem sci-fi hanem "űrmese". Az Ep. 1.-ben volt egy pici lövöldözés és a végén az a bárgyú, rövid háború. Nagyon vártam a második részt, de az eddig látottakból és olvasottakból ebben sem lesz semmi nagy űrjelenet. Kivéve talán az aszteroida mezős üldözést. Még a filmvégi nagy csatajelenet is egy bolygón játszódik. Jó kis űrhajós-lövöldözős-látványos akciók helyett nézhetek vízeséseket, szép városokat, sivatagos-sziklás bolygókat. Talán az első három részben lesz összesen annyi "star wars", mint bármelyik utolsó három részben.
farriss Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5593
Yikes-sel egyetértek, én is im
imádom az "első" 3 részt, rengetexer láttam, van egy Jedi társasjátékom is, meg volt rengeteg bábum. A mai napig nagy rajongója vagyok a STAR WARS-nak, de az EpisodeI már eléggé gázos volt számomra. A Jedi visszatérben a végén az űrcsata szenzációs, és szenzációsan megoldották makettokkal, itt viszont már minden rajz, és egy rajzfilm lett a dologból.
Biga Cubensis Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5592
Hé YikeSS

de hát közben felnőttünk, ezt ne felejtsd el, Lucasnak pedig már új vevőköre van, a mai gyerekek... ők ezt szeretik.

mellesleg azért van abban valami, amit mondasz. Nálam a Jedi visszatér vezet, abban nemcsak látvány volt az akkori technikához képest eszméletlen jól megcsinálva, kezdve az elején a beúszó csillagrombolóval, de talán a legjobb mint film, mint dráma, amikor Vadernek leveszi a sisakját, az lelkileg is eléggé ott van - és ez hiányzik az újabbakból.

az Erőnek volt egy misztikus érzete a klasszikus részekben, ez most degradálódott egy vérből kimutatható mikroszkopikus élőlénnyé... hát nem tudom.

Előzmény: YikeSS (5591)
YikeSS Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5591
totalisan egyetertek... ezek az uj starwarsok egy delutani "WaltDisney bemutatja" show-ban kozvetlenul Dagobert bacsi utan teljesen jok lennenek, de mint SW film? Eh...

fetrengek a rohogestol...

Csak az a baj, hogy a legtobb fanatikusnak teljesen mind1, hogy mit kap, csak SW legyen.
Nalam jobban senki sem szereti az eredeti 3 reszt, nem is tudom hanyszazszor lattam oket, de ezek az "ujak", kesz rohej.

uff

YikeSS

Előzmény: farriss (5589)
B omarr Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5590
farriss: láttál egy 2 és fél perces elözetest és máris véleményt mondasz a filmröl...ö szerintem semmiképp ne nézd meg mert te tipikusan olyan ember vagy aki csak fikázni és fikázni tudna utána.
farriss Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5589
Két napja láttam a 2-es trailert. A II. rész ha lehet méxarabb lesz mint az Episode I. Miért mondom ezt? Bevallom, hozzám a IV, V és a VI áll a legközelebb a karaktereivel, makettjeivel, etc. Ezek az újak csak Disney rajzfilmek, Lucas totálisan átesett a ló másik oldalára, az első rossz jelek már akkor feltüntek, amikor a régi trilógia felújitott változatában, Mos Eisley kikőtőjében olyan jurassic park-i lények mászkáltak. Úristen! Szóval a véleményem az, hogy totál elcseszték az egészet ezzel a túlburjánzó számitógépes grafikával. Ez az én véleményem, várom a krtitikákat.
Biga Cubensis Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5588
szvsz próbálunk újra gyerekek lenni, és meg kell hagyni GL-nak vannak pillanatai, amikor ez sikerül neki, hogy újra átéljük... A plakátot meg tényleg hagyni kéne, a trailer viszont eszméletlen jó.

Emlékszem az első ROTJ vetítésre, napokig el voltam szállva, hol volt akkor a kritika - dehát anyámnak és apámnak akkor sem tetszett :) Nekem az a rész a csúcs...

Szerintem az SW soha nem volt igazán "tudományos", most is valaki említette a mélyrepülésben haladó csillagrombolót, hát az furi tényleg. Vagy a ROTJ-ben szétrobbanó Halálcsillagot, ami letarolta volna a fél Endort... de nem erről szól a sztori...

BIRDy Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5587
Hat azert Harry altalanos lelkesedesehez kepest eleg visszafogott.
Előzmény: pedro870 (5585)
DaRkLoRd Creative Commons License 2002.03.19 0 0 5586
Viszont érdekes amit a Palpatine-Császár-Dartht Sidious hármasról (négyesről?) írt...

De hála istennek már csak 57 nap... :)

Előzmény: pedro870 (5585)
pedro870 Creative Commons License 2002.03.18 0 0 5585
Harry-nek tetszett :))

óvatosan olvasni, van pár légterelő - tényleg - ha egyáltalán igaz :)

http://www.aintitcoolnews.com/display.cgi?id=11796

OPi Creative Commons License 2002.03.18 0 0 5584
T-59
ambrozia Creative Commons License 2002.03.17 0 0 5583
Még 60 nap!
delphijos Creative Commons License 2002.03.17 0 0 5582
"most már szép"

Fene a gusztusod.... :))

Előzmény: geekJedi (5581)
geekJedi Creative Commons License 2002.03.16 0 0 5581
az új képeken ( www.swforever.hu ) Yoda már sokkal jobb szerintem, mint a trailerben! ott valahogy ilyen fakó színe volt még, most már szép... pontosan két hónap van vissza még!
Szerénke Creative Commons License 2002.03.16 0 0 5580
A trailer finom mi gecó?
A plakát az teljesen úgy néz ki mintha csak egy kissrác rajzolta volna ált. iskola délutáni foglalkozásán kedvtelésből...

De oszt mondom várjuk meg hogy fog kinézni a vásznon...
Ha nem lesz jó akkor kénytelen leszek má rendezni egyet magam....

Előzmény: RIPityom (5545)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!