Bazel, Bern, Zürich, Luzern, St. Gallen ad otthont a 7. kézilabda EB-nek 2006 január 26-tól február 5.ig. A 16 csapat 4 csoportban kezd, majd a középdöntőbe minden csoportól 3-3 csapat érkezik. A magyar válogatott Dánia, Szerbia, és Izlanddal csatázik a csoportmeccseken.
Mit vártál?
Te is tudod, hogy a beírók többsége főleg a női kézilabdát szereti, és vannak olyanaok, akikcsak azt.
A női vb-eb topikok jelentős része is olyan hozzászólásokkal van tele, akik csak női világverseny idején írnak.
Azért az ezret szerintem eléri, főleg ha továbbjutunk a csoportból.
"(ha kijutunk az olimpiára, amire azért van esély, hiszen a selejtezőben egy könnyű négyes csoportban össze lehet szoktatni a gárdát, aztán jöhet egy éles ki-ki meccs)."
Ez így azért nem pontos, mert csak a vb-re tudunk kijutni a ki-ki meccsel, az olimpiai szereplést ott kell kiharcolni (legalábbis a múltkor így volt).
Szerintetek ha megnyerjük az EB-t, akkor elérjük a 800 hsz-t ebben a topicban?
Fazekas Nándor (TuS-N-Lübbecke, német), Mikler Roland (Dunaferr SE), Szente Gábor (Pick Szeged), Buday Dániel (MKB Veszprém), Ilyés Ferenc (Pick Szeged), Császár Gábor (Dunaferr SE), Józsa Máté (PLER-Airport), Gál Gyula (MKB Veszprém), Iváncsik Gergő (MKB Veszprém), Iváncsik Tamás (Tatabánya-Carbonex), Lendvay Péter (Pick Szeged), Laluska Balázs (Ademar Leon, spanyol), Törő Szabolcs (Dunaferr SE), Nagy László (FC Barcelona, spanyol), Harsányi Gergely (PLER-Airport), Zubai Szabolcs (Dunaferr SE).
Vagyis Skala kihagyta Tombort és Vadkertit és meg merte húzni, hogy két rutintalan, de a társaiknál jobb formában lévő újoncot tesz a keretbe. Azért ezt nem mindenki meri/merte meglépni! Gyakorlatilag összeállt a pekingi csapat, mert 90%-ban ez a gárda fog oda utazni (ha kijutunk az olimpiára, amire azért van esély, hiszen a selejtezőben egy könnyű négyes csoportban össze lehet szoktatni a gárdát, aztán jöhet egy éles ki-ki meccs).
Magyarország–Algéria 41–29 (20–15) Tata, zárt kapuk mögött V: Horváth, Marton
MAGYARORSZÁG: Fazekas – Harsányi 1, Nagy L. 3, Buday 3 (1), Gál 7, Császár 7 (4), Iváncsik G. 1. Cs: Szente, Mikler (kapusok), Iváncsik T. 4, Tombor 2 (1), Laluska 5, Zubai 3, Józsa M., Lendvai 4, Törő 1, Vadkerti Szövetségi kapitány: Skaliczki László ALGÉRIA, ld: Fillah 8, Bovdrali 4, Rebahi 3 (1), Hammad 3 Kiállítások: 10, ill. 10 perc Hétméteresek: 6/6, ill. 3/2
Mestermérleg Skaliczki László: – Nagyon hasznos tesztmérkőzés volt, igyekeztem minden játékosnak lehetőséget adni. A lábsérüléséből még nem teljesen felgyógyuló Ilyést egyelőre nem akartam éles mérkőzésen terhelni.
Bocsi ,de amerikai foci csak kedd hajnalban,este ill. vasárnap este van(szeptembertől februárig).Én is szeretnék több kézit,de nem hiszem,hogy az amerikai foci venné el a helyet.
Az utazási iroda által szervezett túra költségeiben szerepel 1×a repülő retur jegye, ami illetékkel kb. 55eFt, a szállások 3 csillagos szállodákben kétágyasban 14-25eFt, egyágyasban 8-18eFt, ehhez jön még a helyi közlekedés Lucerne-be és St Gallen-be, plusz a belépőjegyek, ami attól függ, hogy csoportmérkőzés-e ,vagy döntők illetve álló vagy ülőjegyek. Az áruk 32,80-186,60 CHF között van.
Köszönöm az EB-vel kapcsolatos eddigi információkat!! A Pegazus Tours tudott segíteni, van egy komplett ajánlatom. Az utazás ára a leghúzósabb, ha esetleg valaki szervez buszt az EB-re és van még hely, szívesen veszem ha írtok nekem: bonilo@freemail.hu
nos, vegyél elő egy térképet, keress repcsis járatokat a közelben levő repülőterekre, szállást még itthon foglald le, jegyeket ottkint tudsz venni, de ha nem bízol semmiben keresd fel az MKSZ-t , hogy adjanak segítséget!:)
Pedig asszem sokan néznénk más meccseket is - de hát a sznúker és az amerikai futball, mely nyilvánvalóan sokkal nagyobb tömegek számára jelent kéztördelő izgalmat Magyarországon, sokkal fontosabb, lásd a női kézi vb-t....:-(((