Szép volt Koko... Ha nem a TIK-ben ülnék, 200 másik emberrel, most egy-két könycseppet morzsolgatnék. Szép volt Cadetok - én is csak gratulálni tudok. Vasárnap megnézem már mit alakítotok a Veszprém ellen - sima győzelmet várok. :)
Sziasztok! Tagdíj elmaradások:Szomorú de vannak, Május: Szente A., Serfőző F. Június: Dudics A., Ollé A., Serfőző F., Szente A., Takács D., Július: Bencsik T., Deli R.,Dudics A., Kállai J., Ollé A., Ollé Gy., Perlaki I., RAdványi A., Serfőző F., Szabados Gy., Szigeti B., Szente A., Takács D.,
sajnos ezek a versenyzők okóberig tartoznak, A többi honap egyeztetés alatt van, de előzetesben: Augusztusban a közel 53 fős mezőnyböl 28-an szeptemberben 27-en és októberben 17-en fizettek.
Szoval egy kis értelmezés mit jelent a tagdíj, katonásan a" tagdíj doktrina":
Az egyesület tagja köteles a közgyűlési határozattal meghatározott mértékű tagdíjat megfizetni, továbbá köteles tevékenyen közreműködni az egyesületi célok megvalósítása, a közgyűlés által meghatározott konkrét programok végrehajtása érdekében. Tehát ha valaki tagja egy sport szervezetnek akkor ezen részét kell vállalnia.!!
Továbbá hogy világos legyen az egyesület Kiadásait tagdíjakból, valamint természetes- és jogi személyek adományaiból fedezi . Ugye erthető mindenki számára , az esedékes tartozásokat és kérdéseket pénteken edzésen várom. köszi minden jót
"Katonai fegyelem Szintén vasárnap, október 28-ára hívja meg a Szolnok Soldierst egy barátságos mérkőzésre a Veszprém Wildfires csapatát. A mérkőzés egy klasszikus Divízió II-es párbajjá válhat, mindkét csapat elszánt, hogy 2008-ban elnyerjék a Pannon Bowl-t.
Spam Oliver: a Wildfires egy nagyon jó csapat. Néha. A Wildfires egy nagyon rossz csapat. Néha. És ezzel nagyjából elmondtam a Veszprémiek gyenge pontját. Nagyon ingadozó a formájuk, hangulatuk, teljesítményük. A Szolnok viszont egy fegyelmezett csapat, akik egyelőre egy egészséges D-II-es középszintet hoznak. A nagykanizsaiak elleni mérkőzésből kiindúlva, számomra egyértelmű győztes a Szolnok Soldiers, a Wildfires pedig lőjjék be magukat…mármint egy stabil játékszínvonalra."
Ezt most nemértem. Miért vagyunk másodosztály és mikor játszottunk a nagykanizsa ellen ?
Egyébként hiányzik a sport,a csapat.Az ifik gyönyörű eredményeket értek el.Gratulálok!Óriási munka lehet mögötte.Dicséretes.Vajon a felnőtt csapat képes lesz erre?Mert tudjátok úgy érzem nagyon nagy bajok alakultak ki a csapat körül."Bár lehet,hogy csak én érzem így".Hiába volt az évadzárón elhangzott beszéd,nem nagyon használt semmit.Fel kéne rázni ezt a csapatot.Nem érezni azt az összetartást,azt a tüzet amit akkor mikor én elkezdtem ezt a sportot,talán kioltani sem lehetett volna.Büszke voltam mikor elöször megkaptam a Soldiers mezt,felvehettem és kifuthattam benne a pályára annyi ember,szurkoló,hozzátartozó szeme láttára.Akkor éreztem,hogy beérett munkánk gyümölcse,a játékosoké és vezetőké,edzőkké egyaránt.Na ez volt a Soldiers!Mert ezt a sportot nem azért kell űzni,mert imponál a csajoknak,keménynek érzem magam tőle,stb.Sok mindenkinek ez divattá vált.
Egyébként ezúton is csak a jót mondhatom el a csapatunk vezéreiről.Minden köszönetet és tiszteletet megérdemelnek.Részemről csak annyit,hogy annyi meg annyi végigküzdött erőpróba után KÖSZÖNÖM az eddigi bizalmat,törődést,tanítást.Ha ti nem tartottátok volna bennünk a lelket lehet már sehol sem lennénk.
És mivel most a Cadet-ok bebizonyították hogy még létezik az amerikai foci Szolnokon,a felnőttekre vár a feladat hogy öregbítsék ezt a hírnevet.Igen a felnőtt csapatra.És aki egy kicsit is részének érzi ezt a dolgot,kérem méltósággal álljon majd oda.Mindenki érti mire gondolok.
Egyébként lehet majd ezt a levelet cikizni,engem kikezdeni,de mindenki üljön le egy percre és gondoljon bele a dolgokba......
Köszönöm......
Kérek mindenkit,aki elolvassa ezt a levelet üzenjen a másiknak,ha úgy érzi érdemes másnak is megnézni.