Keresés

Részletes keresés

Gimlee Creative Commons License 2009.06.27 0 0 124
D-203-ban lakóknak szólt már valaki, hogy vissza kéne venni egy kicsit a hangerőből?
Ez már a 2. alkalom 2 hét alatt, hogy így tivornyáztak.
euscac Creative Commons License 2009.06.26 0 0 123
én már profi vagyok a garanciális hiba bejelentésben. :)
Mindenképpen másold le a papírt, hogy ha szükség lesz még rá, ne legyen probléma!
Lehet ugyanarra a papírra, el is faxolhatod, talán gyorsabb. Pár napon belül hívnak majd, kijönnek felvesznek egy jegyzőkönyvet (kb ugyanazzal a tartalommal, amit leadtál), és aztán munkától függően jelentkeznek a cégek képviseletében.
Nálam eddig mindig korrektek voltak.

Nem tudja valaki, hogy mi a helyzet a konténerrel? Lesz még?
Előzmény: MX-5 (111)
thony67 Creative Commons License 2009.06.24 0 0 122

...soha nem voltam még lakógyülésen...érdekes volt...rendesek voltak és segitőkészek!

Üdv.,

T.

Előzmény: euscac (108)
havefun Creative Commons License 2009.06.24 0 0 121
Bocs, az előző levelemben hülyeséget mondtam!

Lakásdoktor szolgáltatás nem arra való, amit írtam:
"Amennyiben Lakásdoktor szolgáltatással is bővítik a szerződést, Önök egy váratlan káresemény bekövetkezésekor rövid időn belül (maximum 24 óra) megbízható szakembert hívhatnak a helyszínre, aki a vészhelyzetet elhárítja, a hibát megszünteti, és az eredeti állapotot helyreállítja."

Viszont közeli háziorvost így sajnos nem tudok ajánlani.
Előzmény: havefun (120)
havefun Creative Commons License 2009.06.24 0 0 120
Szia!

A HÁZ biztosításában van Lakásdoktor szolgáltatás!

06-40-204-204 információs telefonszámon tudsz érdeklődni.

Szerződő neve: Balázsházak Társasház.
Előzmény: MX-5 (119)
MX-5 Creative Commons License 2009.06.23 0 0 119
Sziasztok!

Valaki SOS ajánljon nekem egy háziorvost a környéken!!!
Köszönöm!
havefun Creative Commons License 2009.06.23 0 0 118
Milyen TV szolgáltatód van? Meg vagy vele elégedve?
Előzmény: bodza08 (117)
bodza08 Creative Commons License 2009.06.22 0 0 117
Sziasztok!

Nekem már május közepe óta van Netem, T-home-os, telefon alapú internet, 5Mbit/s, 5490Ft/hó. Ja, és 1 év hűségidő. Szerintem elfogadható paraméterek. Megbízhatóan működik. Egy hét alatt beszerelték, amiért külön költséget nem számolnak fel, hoztak 1 a routert, ami asztali gépet és nootbook-ot is tud fogadni.
Ajánlom mindenki figyelmébe!
ZsilBee Creative Commons License 2009.06.22 0 0 116
Éreztem, hogy nem lehet ilyen szerencsénk...
Előzmény: havefun (115)
havefun Creative Commons License 2009.06.22 0 0 115
Felhívtam a T-HOME ügyfélszolgálatot (1412), azt mondták, hogy az optikai szolgáltatás (Optinet) nem elérhető a HÁZ-ban.

T-HOME oldalán a megrendelés alatt irányítószám alapján történő keresés alapján tévesen ajánlja fel a rendszer a szolgáltatást... sajnos.
Előzmény: ZsilBee (110)
havefun Creative Commons License 2009.06.22 0 0 114
Milyen problémáid vannak egyébként?
havefun Creative Commons License 2009.06.22 0 0 113
Lényeg, hogy papír alapon meglegyen az összes hiba összegyűjtve.
Szerintem simén mehet egy lapra, így egyszerre tudják kezelni. Nekik is, neked is egyszerűbb így.
havefun Creative Commons License 2009.06.22 0 0 112
Egy apró kiegészítést tennék a leírtakhoz: FTTH = optikai kábel az otthonokig.

Ez a házban elérhető? Nagyon jó lenne, mert én is kerestem info-t, hogy mikor lehet majd IPTV-n HD adást is nézni. Ehhez pedig elengedhetetlen az optikai kábel megléte.

Ha tudsz pontosabb infot, akkor légyszi jelezd!
Előzmény: ZsilBee (110)
MX-5 Creative Commons License 2009.06.22 0 0 111
Sziasztok!

Valaki jelentett már be garanciális hibát?
Minden egyes hibát külön bejelentési szelvényre kell írni, vagy lehet egyre írni azokat amik egy helyiségben vannak?
ZsilBee Creative Commons License 2009.06.21 0 0 110
Optinet Super

Új megrendelés
Gyors szélessávú internet-hozzáférés, 50 Mbit/sec maximálisan elérhető letöltési sebességgel.
Részletek
Másik díjcsomag választása Havidíj 13 390 Ft/hó

Ezt BB 15.-re válaszottam és ezekszerint elérhető az FFTH a házban.
Na most remélem ez nem valami hülye elírás, honlap első dolgom telefonálni.
Nagyon zsír lenne, mivel ezen simán jönnek a HD adások is ha rendelsz hozzá IPTV-t...
ZsilBee Creative Commons License 2009.06.19 0 0 109
1 van a csap felett szemmagasságban.
A másiknak elvileg pont vele szemben kellene lennie, bár még ez a 2 is kevésnek tűnik.

Köszi a válaszokat, megkeresem majd őket!
Előzmény: euscac (108)
euscac Creative Commons License 2009.06.19 0 0 108
Thony, fogalmam sincs. :) Kb a ház építése alatt néha olvasgattam a ferencvaros.hu-t, talán ott. Nem lehet, hogy a városrendezési tervben van benne?

ZsilBee, a fürdőben abszolút nincsen konnektorod? Mert nekem is csak kettő van (egy dupla), kb szemmagasságban a mosdó feletti lámpa kapcsolójával egy szinten.
Nálam a sütő vezetékeit falazták be, bár ott ugye nincs csempe, és még átadás előtt észrevettem. Egyből javították. Szerintem is érdemes lenne megkeresned vele a Swietelskyt!

Hogy tetszett a tegnapi lakógyűlés? ;)
Előzmény: thony67 (104)
ZsilBee Creative Commons License 2009.06.19 0 0 107
A poén az hogy amit kaptam rajzokon abszolút más az elrendezése fürdőszobának mint a valóságban. A tervek szerint a mosogépet a konyhába szánták, és a fürdőszoba ajtó nem a helység közepén nyílik, hanem a jobb sarkában.
Ezért van a kád bal oldalt, a mosdó pedig az ajtóval szemben...
A valóságban ahogy belépsz, jobbra a mosdó, szemben a kád, balra a mosogép kivezetései (konnektor nélkül).
Szeptembertől fogok amúgy ott lakni csak, addig remélem megoldjuk.
Előzmény: havefun (106)
havefun Creative Commons License 2009.06.18 0 0 106
Szerencsére nálam nem volt ilyen. Most költözöl, hogy nem derült ki eddig? Egy próbát megér a kivitelezőnél, hogy az ő költségükön javítsák a dolgot!

Szerződés mellékleteként szereplő villmamossági terven biztos kell ott lennie ott egy aljzatnak. Ha jelőlve van, akkor persze még mondhatják, hogy Te ennek ellenére átvetted a lakást. Viszont ha megjegyzésként ez nem szerepel sehol, akkor szerintem jogosan nem hivatkozhatnak erre!
Előzmény: ZsilBee (105)
ZsilBee Creative Commons License 2009.06.17 0 0 105
Hali,

Olyan probléma, hogy a fürdőszobában a mosogépnek elfelejtettek hálozati ajzatot kialakitani senkinél nem forult elő? Külön felcimkézett biztosítékot hagytak neki, és valószínű a doboz is megvan a csempe mögött csak épp befalazták..
thony67 Creative Commons License 2009.06.16 0 0 104

...érdekelne hol olvastál a "sétálóutcáról"...

...viszont voltam a rendőrségen...a térfigyelő drága mulatság...elsősorban a kerület nagyobb kereszteződésében vagy kocsmák elé helyezik ki...

...viszont kérésre az önkormányzat hajlandó "fekvőrendőrt" épiteni az utcára...amennyiben szükséges...

Előzmény: euscac (97)
thony67 Creative Commons License 2009.06.16 0 0 103

...a szolgáltatókat meg kell versenyeztetni és árajánlatot kérni..."rombolás" kizárva!

Előzmény: havefun (102)
havefun Creative Commons License 2009.06.15 0 0 102
Volt róla szó, hogy bővíteni kellene a HÁZban lévő TV, internet szolgáltatók számát.
Tudtommal eddig csak a UPC indította el a folyamatot, most a HELLO HD is jelezte az érdeklődését.
UPC és HELLO HD esetében is kérdés, hogy meg tudnak-e egyezni a Telephanttal. Előfordulhat, hogy a UPC saját hálózatot építene ki. Ez persze rombolással járna.

Írta valaki, hogy a Digi is jönne, erről tud valaki pontosabbat?
Áfonya03 Creative Commons License 2009.06.15 0 0 101
Ja, ajánlom mindenki figyelmébe:

http://www.ferencvaros.hu/ferencvaros_kartya.php

A kártya segítségével különböző kedvezményeket lehet igénybe venni, a CBA-s eladó ajánlotta a múltkor.

Az oldalon megtalálhatók a partner üzletek, és a kedvezmények mértéke.
Áfonya03 Creative Commons License 2009.06.15 0 0 100
Azért ez így nem igaz, hogy túl sok kocsma nem él meg, mert a Tompa utca Ferenc térhez közelebbi felében legalább négy van egymás mellett, de három biztos. Viszont az iskolára nem is gondoltam, de örülök neki!

Egyébként a páratlan oldalon a BB és a Thaly sarkán lévő épület szerintem már felújított, pont azt néztük a múltkor.

Előzmény: tobruk (99)
tobruk Creative Commons License 2009.06.13 0 0 99

Nem hiszem, hogy sétálóutca lesz.
A Bokrétához hasonló csillapított forgalmú utcának lenne értelme.

Túl sok kocsma most sem él meg, lásd a Ferenc teret és a Mester utcát.
Igazán színvonalas nem jöttek létre egyik helyen sem. A kerületben a Ráday marad az etalon.
Előzmény: Áfonya03 (96)
thony67 Creative Commons License 2009.06.12 0 0 98

... el tudom képzelni BB-t a Tompa u. folytatásaként...sétálóutcát (forgalomtól elzárt terüretet) viszont nem, de ezt alighanem pontosan +mondja az önk. városfejlesztési osztálya...+ itt 1 iskola és ez korlátozza majd a környék vendéglátóhelyeinek számát illetve müködését...

...jelenleg a "BB23 ideiglenes keritése" hangsúlyos...

Előzmény: Áfonya03 (96)
euscac Creative Commons License 2009.06.12 0 0 97
Sziasztok!

Lehetne lobbizni az önkorinál jobb közvilágításért és több térfigyelőért (azt talán még nézi is valaki)! Ezeknek a biztonsági berendezéseknek, portaszolgálatnak egy előnye van, csak az jön be, aki nagyon akar. Kis elrettentő hatás, semmi több. Ha lehet választani védetlen ill. védett ház között, akkor a védetlent választják. Lehet egy álkamera is megfelelne.

A sétálóutcát én is olvastam valahol. Tény, hogy van rossz oldala, de a közbiztonság miatt is jól járnánk, ha kiépítenék. Gondolom előbb újítják fel a két sarki épületet, és csak azután jöhet a díszköves sétálóutca. :(

Áfonya03 Creative Commons License 2009.06.11 0 0 96
Sziasztok!

A TEKA-ról én is hallottam jókat, a másik két márka, ami így elsőre eszünkbe jutott, az a Bosch, illetve az Indesit. Indesit a mosógépünk, és azzal nagyon meg vagyok elégedve, viszont a tűzhelyekről nincs információm. Viszont örülök, hogy nem macerás a beépíthető, valószínűleg így ez lesz.

Szerintem az egyik legfontosabb dolog a garázsfeljárók zárhatósága, illetve a fal a BB 23-nál.

Egyébként, ha sétáló utca leszünk, akkor azért fel kell készülni, hogy jóval több kocsma/kávézó/étterem lesz errefelé, valószínűleg alattunk is, ahogy Havefun írta az egyik első hsz-ban, akár nyílhat is, mint a Tompa utcában. Nem mondom, hogy nem örülnék neki, ha tényleg sétáló utca lenne, csak gondoltam ezt az oldalát is megemlítem. Persze a Thaly-Balázs Béla sarkán kialakuló csoportosulásoknál sokkal jobb lenne.....

Vélemény: kamerát csak akkor érdemes felszereltetni, ha az éjszakai üzemmód is használható, különben sajnos nincs sok értelme.
De érdemes kicsit utánanézni, hogy azokban a házakban, ahol van kamera, és volt esetleg betörés, tudták-e használni a felvételeket.

havefun Creative Commons License 2009.06.11 0 0 95
Ezt hol hallottad?
Előzmény: LFC_82 (88)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!