Keresés

Részletes keresés

paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.06 0 0 539
reméelm még időben értesítettem icey-t az itt létedről, és még itt találjátok egymást!!!!
hát akkor jó szórakozást!
:)
szeretettel:
pmb
Előzmény: Bookshie (538)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.06 0 0 538
Itt vagyok, kicsikém!
Mesélj valamit, hogy szép álmaim legyenek...
iceride Creative Commons License 2000.05.06 0 0 537
Bookshie! el ne menj!

Amikor végre beenged az INDEX!
Hát amikor én érkezem, mindig elmész?

A TE Iceey-d

Előzmény: Bookshie (536)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.06 0 0 536
Úgy látszik, ma este Martinez kisasszony csöppen. Szépen el vannak itt osztva a hímek, nem veszünk össze rajtuk.
Azt hiszem, részemről zárul Buksi mókatára.
Ha most írok utoljára, akkor elhaltam túladagolásban.
(Mai zenei menü, szagértők számára: Lacrimosa, Nightwish, Vision Divine, HIM, Children of Bodom, EverEve, Covenant és Sonata Arctica...)
Ha minden igaz, holnap gyün a bélák. Hát már épp ideje. Bár velem nem fog szóba állni.
Ice-t pedig leütötte a postás és elvitte a megspórolt nyugdíját. Hiába vártam rá egész nap...
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.06 0 0 535
Libling!
Pearl Jam rulez!!!
Eddie vedder az én egyik nagy szerelmem! (gondoltátok volna?) :)
szóval irány a pecsa!!!!!!!!!!!!!!!
csókok
még visszzz.
csak most rólad álmodom. és azt muszáj nézni!!!! ti is nézzétek. m1. 21.00. brendan fraser :)
üdv
paulina vedder-fraser
Előzmény: Libertine (532)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.06 0 0 534
Üdvöcske!

Ami a felsoroltakat illeti... hm, hm. Nekem a pörldzsem nem gúd, én nagyon rühellni mindent, ami olyan "seattle" ízű... A Summer Rocks sem tartogat sok jót számomra, only Metalium and Gamma Sugár. Majd szeptemberben az In Flames (ha igaz, de ha mégse, akkor Buksi lenni öngyi...). Ezek szerint én vérszomjas rockernek tűnök? Mmm, ez jó! Mitől lesz valaki az? Ha megtudom, a végén még kiderül, hogy télleg az vagyok, bruhaha...
Mi az, hogy NŐIES ZENE??? Az agyam megáll! Ne csináld! (Lassan a második videnyókazim is megtelik HIM koncertekkel, interjúkkal... és még mindig NOT ENOUGH...)
Hiába, death's in love with us...
Eszembe se jutott, hogy intimitások után kurkásszak, az ilyesmi nem nekem való, megárt a szívemnek...

I love your skin, oh, soooo white....
I love your touch cold as ICE!!!!

Libertine Creative Commons License 2000.05.06 0 0 533
Drága egyetlen PMB-m, tegnap este megint olyan fantasztikus voltál, hogy azt már nem lehet fokozni (illetve ma, hiszen már ma hagytuk abba :-)). Tartsd meg ezt a jó szokásodat és küldj nekem (meg a rajongóknak) millió puszit és ölelést. Most én is így teszek: 1000000 puszi + ölelés,

a libertine

Libertine Creative Commons License 2000.05.06 0 0 532
Tiszteletem!

Bookshie, sajnos a mára virradó éjszakámról (mármint a PMB-vel töltött órákról) nem tudok beszámolni, mert elég bizalmas az ügy. Ice-t meg szerintem ne várd, biztos a postást lesi, hogy mikor hozza a nyugdíjat :-)! Amúgy ne keseredj el, majd együtt fogunk zúzni az Ájronon (csak én kicsit konszolidáltabban, mert nem vagyok az a vérszomjas rocker). De lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere (PMB-n kívül :-)): Summer Rocks, Dream Theater, Pearl Jam stb. stb...mondjuk a HIM is jöhetne, mert egyfolytában azt hallgatom, zseniális (nem égő ez, elvégre inkább női zene?).

a libertine

Előzmény: Bookshie (531)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.06 0 0 531
Ahogy elnézem, jó, hogy nem maradtam fenn pitymallatig, mert sámli sem történt itten az éj folyamán... Bezzeg amikor nem figyelek oda, puttonyszám jönnek-mennek a vallomások, leleplezések s intrikák. Gondolom, most is mindenki a bícsen sütteti a pocakját, egyedül én gornyadozom itthon. Hja, ilyen a szelaví...
Libi, még benned bízom... tegnap is legénykedtél a gáton.

Bélák kedvéért szigorú önvizsgálatot tartottam. Ennek során az alábbi felismeréseket tettem:
1. Nem tudok gyököt vonni. (az istennek se...)
2. Finom a húsvéti nyulam füle. (tsoki nyúl)
3. Kár, hogy soká lesz Ájron Méden koncert.
4. Irtóra uncsi az életem.
5. Nem tom, mér kéne letolnom magam.

Ice... Biztosan megolvadtál a melegbe... Ha nem, hol maradsz???

Libertine Creative Commons License 2000.05.05 0 0 530
Bookshie-nak jó a zenei ízlése. És imád engem. Ezek szerint az emberismerete is jó :-).

a libertine

Előzmény: Bookshie (529)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.05 0 0 529
Itt vagyok, kicsi Ice! De már csak pár percig, mer leragad a csipám... Várom a mennydörgést, életem. Vagy mit várjak? Hm??? Semmiből sem vontam le a következtetést, csak úgy izé... Fáratt vagyok.

AND SHE'LL BE RIGHT HERE IN MY ARMS SOOOO IN LOOOOVEEEE!
Ville a nagy szerelmem, ezt elárulom, Libi. Fülig, nyakig, agyalapig bele vagyok zúgva, mint az állat! Persze egy született metalos nem azér hallgatja, mert jaj, de szép. A hangja akár egy istené... Imádlak, amiért ilyesmit hallgatsz!!!

Sallynek izenem: rollo tomasi rulez! Ez a meghalás folyton nagyon megy neki... Tisztára egy merő víz vagyok itten! Kevin, Ice, HIM... Nem bírom!!!

paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.05 0 0 528
sally üzengeti bookshienak:
"rollo tomasi"

én nem értem....
pmb

Libertine Creative Commons License 2000.05.05 0 0 527
Bizony, Lib tudja, hogy mi fán terem a Pantera meg még ismer vagy 100 egyéb jó együttest is...most viszont éppen HIM-et hallgat, ők írták azt a híres számot PMB-nek, aminek az a refrénje, hogy:
"Would you die for love tonight?
Baby, join me in death"

a libertine

Előzmény: Bookshie (524)
Libertine Creative Commons License 2000.05.05 0 0 526
Hát, drága PMB-m, nekem speciel nem esetem a Xavér gyerek :-)
...és ha lenne rám időd, akkor most itt lennél és nem kellene más nők után futnom...

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (523)
iceride Creative Commons License 2000.05.05 0 0 525
Bookshiekám!

(Krumlibogár helyett drágaságom!)

Végre egyszer olyankor érkezem, amikor talán TE is itt vagy. Persze nem enged belépni ez a fránya szerver. A 'végem van' következtetést milyen adatokból vontad le? Ne veszítsd el a reményt, az égi jel gyártás alatt van!

Ice

Előzmény: Bookshie (524)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.05 0 0 524
Jesz, jesz, péem, én is ott csöpögök, ahogy mondod, de közbe fél szemmel ide is kukucskálok. Megin rettentő gyanakvás lappang bennem: hijába nézem meg az L.A.C-t hetvenkettedszer, ebbe a részbe is kicsinájják az én édesemet. Bocsi, Szelli, a MI édesünket. Mingyár visszanézek, hátha most mégse hal meg rútul... Tiszta gyönyör ez az este! A hábéón Kevin nyomoz, közbe a másik adón Panterát nyomatnak agyba-főbe (további infóér esetleg Libihez lehet fjordulni, ő esetleg tudja, mi fán terem az ilyesmi).
Ice sehol. Kezdem feladni a reményt.
Most beszaladok és sírok, mer a gaz Dádli mingyá szíven lövi a plátóinkat...
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.05 0 0 523
Libling!
Rád mindig van időm!!! persze ezt még meggondolom inkább, merthátugyebár neked jók mások is......

na jó, xavérkám fikázását ezzel be is lehet fejezni. mi van akkor ha meleg? ennyi kész. különben is mivel nem volt mindig az, még nagy eséllyel indulok a meghódításában. főleg hogy a szeretője itt lakik a lözelben...akár meg is ölhetem, aztán meg megvígasztalom:)...hé, ez nem is rossz ötlet!!!!
látod bookshie, végre valaki, akiben egyezik az ízlésünk. vagyis nem tudom mit is jelent nálad az, hogy bírod a stílusát. na jó, valld be, hogy bevállalnád!!!!
de ki nem?

KI TETTE EL BÉLÁT LÁB ALÓL???????

sally elment kevinnézőbe....
gondolom bookshie is ott csöpög a képernyő előtt...:)))

na akkor végre öntsünk tiszta vizet a pohárba. ki szerelmes tulajdonképpen a verebesbe?????
én teszek egy ajánlatot, ha nem kell senkinek. a zizié!!!!!! higyjétek el, ő megérdemli :))). de szegény verebest lehet, hogy nem kéne erre a sorsra kárhoztatni....:)

na jól van. megyek elolvasom bill gatest. még nem tom hogy fogom kibírni, de nagyon muszáj....
aztán holnap már télleg legyen valami élet !!!!!!

csókok&ölelések
paulina varnus

Előzmény: Libertine (521)
Shalina Creative Commons License 2000.05.05 0 0 522
Mi van? Ha ló nincs, jó a szamár is?
Előzmény: Libertine (521)
Libertine Creative Commons License 2000.05.05 0 0 521
Én is kezdek elszomorodni, mert Paulina mostanában alig foglalkozik velem. Biztos találkozott valami helybeli zámbójimmyvel. A Xavértól mondjuk nem féltem, mert ez az orgonáló gyerek már áttért a nőkről a pasikra. Na ezt a példát én azért nem fogom követni. Hiszen itt van még Sally és Bookshie is! Persze az is feltűnt, hogy Shalinával (aki sejtésem szerint nőnemű lehet) még senki sem akart összejönni. Mondjuk ez nem is csoda az eddigi előéletét tekintve.
Ezennel felszólítom a rajongó lub hölgytagjait, hogy biztosítsanak nekem tartalmas programot szombat estére. Elvégre igazán kihasználhatnátok, hogy viszonylag zsenge koromból adódóan még erejem teljében vagyok, és így mozgalmas, mámoros esték eltöltéséhez kitűnő háttért tudok biztosítani (saját magamat). Elsősorban az én drága PMB-mre számítok, hiszen vele már eddig is felejthetetlen éjszakákat töltöttem el, de megfelelő érdeklődés és kegyben részesítés hiánya esetén további jelentkezők pályázatait is elfogadom!

gigolo libertine

Előzmény: Bookshie (520)
Bookshie Creative Commons License 2000.05.05 0 0 520
Már látom sanyaú sorsom ki/beteljesedését. Nem csak Bélák utál, de Ice is kezd elhidegülni tőlem. No more becézgetés, no more kedveskedés... És éjszaka csak olvasni akar. Hát ilyen az én mákom. Egy azonban igaz: nem kűdök senkinek semmit. Akit érdekel, keressen fel fogadó napjaimon, hozzon bokréta helyett karalábot, bonbon helyett alleszmülleródervasz joghurtot, mer bánatomban belekezdtem önmagam emésztésibe. És még azt írja, nincs végem! Hát ennél rügyfagyasztóbb, lombhullajtóbb már nem is lehetne hozzám! Hüpp...

Pm, ez a Xavér jó figura. Vajazom a stílusát.
Ez a Szelli meg föltámadott. Ő a leghűségesebb valamennyiünk közül. Dehát csoda? Egy sokszoros milliomos hálivúdi sztárral akarja elvetetni magát. Megláttyátok, a következő izenetet már Maliburól fogja küldeni, minket meg ehet a penész...

Na megyek. A retyóba ölöm magam. Aszittem, lesz végre egy mámoros, zsongító, szerelmetes víkendem... Persze az én bűnöm. Jobban kellett volna díjaznom a krumplicukrot... Hüpp. Most már bezzeg a krumplibogártól is falnak mennék örömömben...

Az örök elégedetlen, visszaeső szuicid

Libertine Creative Commons License 2000.05.05 0 0 519
Látod, kacér PMB-m, a nővéred tudja, hogy kire kellene több figyelmet fordítanod - érdek nélkül.

gróf libertine

Előzmény: SunshineSally (516)
iceride Creative Commons License 2000.05.05 0 0 518
PM!

Azt, hogy álmatlan éccakai óráimban mit is fogok csinálni, (korrepetálás helyett), azt talán nekem kéne eldönteni. Legszívesebben Bookshie regényeit olvasgatnám, de hát úgyis hiába kérném tőle, olyan szégyenlős, hogy még egy oldalt se fog belőle küldeni.:(

Iceride

Előzmény: paulinamartinez (510)
iceride Creative Commons License 2000.05.05 0 0 517
Bookshie!

A gyurgyalag valójában tényleg madár(hiába, no gyurgyalagtéren van még mit tanulnom), de ez mitsem változtat a fűnyíróval történt találkozás eredményén.(Hogy hogyan kerül egy madár a fűnyíróba? Sehogy, de ez most mellékes.)

A két számot meg úgy forgatod, ahogy akarod, mégse jelenti azt, hogy véged! Egyáltalán, hogyan jutott ilyen butaság az eszedbe?

Ice

Előzmény: Bookshie (508)
SunshineSally Creative Commons License 2000.05.05 0 0 516
Kedves mindenki és Bélák!
Nem haltam meg, nem olyan könnyű engem eltenni láb alól!!! Csak szép csendben figyelem ezt az irigyelnivaló románcot icy és bookshie között, olyan megható :))) Gyerünk, mindent bele! Éljen a tiszta, érdekmentes, őszinte szerelem! (hallod pmb?)

Shalina, te meg miket terjesztesz rólam! Én a Verebessel???? Fúj! Csak Kevin Spaceyt vagyok hajlandó imádni, más szóba sem jöhet (khm)

Shalina Creative Commons License 2000.05.05 0 0 515
Most tudtam meg, hogy Sally nyomul a Verebesre! Akkor ez az ügy megoldódott.
Bár ha pm állítása helytálló, és én tényleg mindenki bőrébe bele tudok bújni....
Előzmény: Shalina (514)
Shalina Creative Commons License 2000.05.05 0 0 514
Méghogy én meg a Verebes! Ezt kikérem magamnak! Rajongjon érte, akinek két anyja van! Én sem terjesztek rólad olyanokat, hogy te meg a Jimmy! A Zámbó, hogy félreértés ne essék!! (Hihihi, beugrottál, mi?)
A makrót meg én is utálom (a kaparászás, amit hallasz, az én vagyok, kaparom a falat a makrótól), úgyhogy nekünk inkább össze kellene tartanunk nem???
Shalina Creative Commons License 2000.05.04 0 0 513
Hű de remek a tördelés!
Előzmény: Shalina (512)
Shalina Creative Commons License 2000.05.04 0 0 512
Ezeket a vackokat ajánld inkább Bélának. Aztán figyeld meg, mit szól hozzá. Részvények nincsenek? Kár. Bár ebben az esetben talán nem is olyan nagy baj, hogy nekem sincsenek titkos infóim Béláról. Most találhatok ki valami mást. :(
Előzmény: Bookshie (508)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.04 0 0 511
az előbbi igen hosszúra nyúlt hozzászólásom (amiért utólagos bocsánatot mondok) hibajegyzékét ezúton csatolom:
+l
+a
-ö +ü
+o
+h
-t

csókok&ölelések. figyelitek, ez ma már tripla adag!!!
paulina, hibajegyző

paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.04 0 0 510
Bookshie!
elöljáróban annyit, hogy a gyurgyalag az télleg egy madár!!!!!!!
amit tegnap láttál az egy kész rémálom. ugyanis én is ott voltam, de nem abban a formában, ahogy azt te gondolod. shalina különös képességgel bír, ha még nem tudtátok volna. bárki bőrébe bele tud bújni. tegnap engem utánzott le. a valódi énemet megkötözte, és a sarokba vágta. aztán megöte sallyt, és begyömöszölte a csomagtartóba. ágyneműtartóba na. nekem meg végig kellett néznem ahogy kicsinálja imádott nővéremet...elképesztő. ezek után egy mély verembe vetett, ahonnan halált megvető bátorsággal kimásztam, kiszabadultam stb. igen veszélyes vállalkozás volt, ugyanis az bikák földjén tett ki. amint kidugtam a fejem a veremből máris ott állt körülöttem öt megvadult bika. de az én angyali természetem még ezeket a vadállatokat is képes volt megszelidíteni, merthát ugyebár én vagyok paulinmartinez. így meneköltem meg a felszarvazott vadak vad szarvdöféseitől...
aztán gyorsan hazarepültem, hogy megoszthassam veletek az igazságot, hogy nehogymár ártatlanul gyanusítsatok. talán már nem is szerettek, mert azt hiszitek, hogy gonosz vagyok? ó ne, kéééérlek....!!!!!!!!
ami shalina indkait illeti, igen egyszerű a magyarázat. rájött, hogy sally nem akarja vele megosztani az örökséget, amit az én kicsinálásommal kapott volna, és így akart bosszút állni. és ha én is meghaltam volna, mint sally, akkor az övé lenne a vagyonom. szóval ezért tette!!!
de vajon sally télleg meghalt e.....kaparászások az ágyneműtartó felől....vége, folyt köv.

ui:
illetve még annyit hozzátennék, hogy akit te verebessel láttál az is shalina volt!!!! én nem vagyok szerelmes a verebesbe (bármily meglepő), esetleg a jancsi bácsiba....
ja és tarkanba se mint tudjuk...:)

kedves drágáim, életem értelmei, köszönöm a gratulációkat. valóban istennő vagyok!!!
ma is lett volna egy vizsgám, ugyebár a prezentáció, de a tanárnak sürgős dolga akadt máshol, úgyhogy aszonta: visszlát!!! ezér keltem fel hajnali fél hétkor, és loholtam az iskolába, hogy beérjek 8-ra, nehogy elkéssem, mint mindig, jó? szokás szerint. hát igen, be kell vallanom, nem nagyon lehet hozzám igazítani az órát...talán a fél órával későbbre állítjátok, akkor pontos leszek...de nem garantálom. de hát ugye nekem ezt el lehet nézni...ugye???
a jövő hetem is szar lesz. hétfő, kedd, szerda vizsgák. csütörtök uncsi óra+előkészítő, ami ugyebár nem túl üdítő elfoglaltság. ma is igen lefáradt az agyam. de egyet meg kell mondanom: GYŰLÖLÖM A MAKROT!!!!!!!!! iceride, igen, ez a véleményem...úgyhogy felkészülhetsz az éjszakai órákra, amikor engem fogsz korrepetálni!!!

béla, hol vagy?
s te libling? már te is csak sallyre hajtasz, mi?
na mindegy megyek is megnézem az egyik elsők között szereplő férfimat: Varnus Xavért. ma ő sztriptízelt abban az idegesítő műsorban, azon az idegesítő csatornán, az idegesítő nővel. nem baj, érte még ezt a próbát is kiállom!!!
meg persze a mai eddie adagomat sem vettem még be...
úgyhogy csókok&ölelések.
paulina, a poligámia rabja....

ui: és azt a másik, azért az előbb említett csatornánál jóval színvonalasabb másik csatorna se semmi! képzeljétek, az esmeralda jövő héttől reggel 10-kor lesz! felháborító! hogy fogom én nézni az én drága férjemet, fernanditót, azaz senor bracho-t?...na mindegy megoldom. video rulez!!!

ismét csókok és ölelések...sok-sok
senora paulina bracho

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!