Keresés

Részletes keresés

deliriousnomad Creative Commons License 2005.09.03 0 0 4512

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=41181

És még brit is. Hogy miért Blaze és miért nem ő, az örök rejtély marad. Sok kellemetlenséget megspóroltak volna.

rolandb Creative Commons License 2005.09.02 0 0 4511

Akármilyen vélt sérelmei voltak annak a nőnek, ez a hozzáállás akkor is piti, kisstílű, lealacsonyító.  Összeszedni pár köcsögöt, 'gyertek fiúk, itt van fejenként egy huszas, zavarjatok majd bele a Maiden koncertjébe'...  

Hülye kurv@. Most meg magyarázza a bizonyítványát.

Egyébként a dublini koncert fantasztikus volt. Még Ozzy-pólósokat is láttunk (igaz, Seventh Son?:).  A rajongók, úgy tűnik, intelligensebbek annál, semhogy ezek után nekiálljanak köpködni egy másik bandát.

Előzmény: Levike (4509)
Ripper Creative Commons License 2005.09.02 0 0 4510
Vicc az egész. Vagy inkább tragikomédia. Már nem is érdekel, kinek van igaza - bármi is az igazság, ezt semmiképpen nem ÍGY kéne intézni.
Előzmény: Levike (4509)
Levike Creative Commons License 2005.09.02 0 0 4509
Ehhez mit szoltok ?

http://www.ozzfest.com/news_2005.html
t-m Creative Commons License 2005.09.01 0 0 4508

Ozzy felesége hivatalosan is beismerte, hogy az ő keze van a Maiden koncert alatti

áramszünetben.

Ez elég durva dolog volt.

Nem birja megemészteni, hogy a Maident többen szeretik mint a Sabbathot.

Legalábbis az élő koncerteket tekintve.

Nem véletlen össze kell hasonlítani az utóbbi öt évben melyik banda hány koncertet adott.

Adamwarlock Creative Commons License 2005.08.30 0 0 4507

Én még mindíg azt mondom, hogy a History harmadik dvd-jén egybenyomják a Fear-t a Virtualllal meg az X-factorral. A Blaze korszak nem olyan erős szerintem egymagában, míg a 7th+No Prayer elegendő lesz, hogy megtöltsön egy dvd-t.

Én mindenképpen azt gondolom, hogy lesz BNW, DoD, új album, hiszen az is a történelem része, gondoljatok bele, ez a kollekció az utókornak készül. Lehet, hogy ez kicsit később jön ki, mondjuk úgy 2020-ban, de enélkül nem lenne teljes a dolog.

Ráadásul ebböl is eszméletlen pénzt tudnak kisajtolni a skacok,mer én azt is megvenném az biztos.

Ha jönnének Szigetre, hogy néznének má ki a hammerworld színpadon:))))))))))))

Meg a közönség kilógna a sátorból, egészen a Dunáig. Hö-Hö!

vsiivz Creative Commons License 2005.08.30 0 0 4506
na arra akkor en is elmegyek :o)
Előzmény: seabeast (4497)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.30 0 0 4505

A Best Of The Beast amúgy válogatáslemezként máig az egyik legjobb és legigényesebb, ami valaha megjelent. Mondom ezt úgy, hogy alapvetően nem szeretem a válogatáslemezeket. Ráadásul az a kollekció rengeteg új, fiatal rajongót hozott a Maidennek ott '96-'97 táján, amikor underground szinten már kezdett újraéledni a metal.

A másik kettő no comment kategória.

Előzmény: Trooperoby (4501)
mmBálint Creative Commons License 2005.08.30 0 0 4504
Köszzz!
Előzmény: RedRiot (4492)
Artension Creative Commons License 2005.08.30 0 0 4503
azt hiszem, so maiden-rajongo alma egy koncert ezek nelkul :))
Előzmény: The Evil (4499)
Artension Creative Commons License 2005.08.30 0 0 4502

ma mar egy normalis cd-jatszo dragabb, mint a dvd-jatekos.

akinek meg nincs penze latin-amerikaban, az a cd-t sem tudja megvenni, legfeljebb a kalozt. vagy kazettat, de azt meg mar nem gyartanak. ugyhogy ne jojjenek mar ezzel a "szegenyebb maiden rajongoknak kedveert" dumaval. inkab a "vedd meg mind a kettot" el ervenyesul - a rajongo meg fizet, mint a katonatiszt

a maiden nyugodtan megengedhetne maganak, hogy rajongobarat kiadvanyokkal alljon elo

Előzmény: Trooperoby (4498)
Trooperoby Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4501

Nem tudom melyik háromra gondolsz/gondoltok konkrétan, de talán tényleg egy kicsit el vagyunk kényeztetve...

A Best of the Beast: no comment, király!!

Az Ed Hunter-nél gondolom a PC játék "fejlesztése" ( bármilyen kaki is lett :)  ), megjelentetése nem lett volna sokkal olcsóbb, mint hozzácsapni egy kis Audió anyagot, ráadásul remaszterelve. Én azt is simán elfogadom, sőt ott "elvileg" a rajongók által szavazott Top asszem 20 jelent meg.

Az Essential of IM talán Európában meg sem jelent, vagy ha igen, az nem EMI kiadvány, hanem Sanctuary Music. Rod sem halhat éhen:)

Na ez engem tényleg nem izgatott fel!

Az Edward, hát arra én is várom a magyarázatot és keresem is szorgosan...

De nem ( lett volna :)  )  kötelező megvenni!

Mindenesetre soha nagyobb gondot, minthogy minden évben jelenik meg valami új cucc Maidenéktől!!

Előzmény: RedRiot (4496)
seabeast Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4500
Csak nem baszki.Bár ha jobban belegondolok... Lesz a Somewhere-ről a Wasted,Heaven,Stranger,Alexander többi helyett meg a 4 szokásos záródal.
Előzmény: The Evil (4499)
The Evil Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4499
Biztosan visszacsempészik az Iron Maident, Number of the Beastet stb., ha máshol nem, a ráadásban. De arra tippelek, hogy még előtte is.
Előzmény: seabeast (4497)
Trooperoby Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4498

Hát azért arra nem esküdnék, hogy egy dél-amerikai rocker srác szarért-hugyért vehet DVD lejátszót! Szar-hugy a fizetése esetleg, de hozzánk sem 8000 ft-ért érkeztek be a lejátszók!

De ami talán egyértelműbb, hogy az veszi meg, aki akarja!!

Spéci én most hallgatom és imádom! Egyszerűen, mert ez a Maiden!

Ráadásul élőben mindig minden más!

Más:

Én is nagyon kíváncsi vagyok a jövőre, az tuti, hogy új album jövő ősz, turné így szerintem csak év végétől.

De amit még mindig nem tudok elhelyezni az időben, a History II DVD.

A következő ugyebár 84-86-os időszak, Power-Somewhere, a harmadik a Seventh-No prayer-Fear lesz, kíváncsi vagyok a Blaze korszak is meg lesz-e örökítve, szerintem igen és ott a vége, nem hinném, hogy értelme lenne a BNW-Dance-New korszakot is dokumentálni, hisz ez már megtörtént illetve fog!

DE!!! Ha 2 évente adnának ki egy-egy részt, hát nem tudom, az nagyon elnyúlna.

Seráfütty, meglátjuk!

Dickinsonról közvetve nekem is van vívós-sztorim:

88-ban a Seventh tour idején a magyar koncert előtt lement vívni az UTE szakosztályba, ott egy középsulis CSAJSZIval játszott pár asszót vagy csörtét vagy mi a túró van ott, a csaj később tiszta kék zöld lett a karján, azt mondta, Bruce igen jól mozgott és elég erőteljesen nyomta, ajándékba pedig kapott egy a teljes Európa-turnéra érvényes Stage-Pass-t!!! Hát én 13 voltam akkor, az volt az első Maiden koncertem, de nem igazán hozott lázba az ajándék, ma máshogy gondolom...:)) 

Előzmény: Artension (4494)
seabeast Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4497
Azon gondolkoztam, hogy ha tényleg két lemezről fog szólni csak a következő része az Early Days-nek, akkor elméletileg az egész Powerslave és Somewhere lemezt elnyomják majd turnén,hisz mindössze 16 dal a két lemez. Azt hiszem ez lesz életem koncertje:)
RedRiot Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4496
Hát lehet... Mondd meg Smallwoodnak hogy nem tetszik. Felőlem kiadhatnak lemezt minden turnéról, legfeljebb nem veszem meg mindet. :) A három besztofra vviszont nem fogadok el semmilyen magyarázatot.
Előzmény: Artension (4494)
Artension Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4495

már hogyne lett volna népszerű a csapat akkoriban? nem 84-ben volt a bs parkoló?

sziget necces, bár a sok átlag-szigetelőre ráférne egy kis jó zene néha. a slayer és az anthrax is pusztította a kis alter patkányokat, ehhehh >:-)

Előzmény: Adamwarlock (4491)
Artension Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4494

a szegényebb országokban élô maidenesekre is gondolnak, ahol nincs mindenkinek DVD-lejátszója, és hogy ôk se maradjanak le mindenrôl, kiadják CDn is a hanganyagot.

na, ez szánalmas.hu kategória! amikor már szarér-hugyér lehet dvd-játszót kapni... kedvezményes áru cd+dvd csomag meg sosincs

Előzmény: RedRiot (4492)
RedRiot Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4493

"Arra is kiváncsi lennék, hogy hogyan fogja a Maiden meg Dickinsonpárhuzamosan nyomni a turnét, ha év elején jön ki az album... Nem lenne semmi, ha mindkét banda jönne a Szigetre... Az király lenne!"

Hát szerintem 2006 elején még nem jön ki a lemez... Annyira nem kapkodnak a fiúk. Jó lesz az jövô ôsszel is! A két bandával szimultán turné még egy huszonöt éves énekest is kikészítene, nem méghogy a jövôre már 48 éves Bruce bátyót. :) De azért király lenne. Bár a Sziget amúgy is halk lenne a Maidennek! A Hammerworld sátor meg kicsi Bruce-nak! Up The Irons!

Előzmény: Adamwarlock (4491)
RedRiot Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4492

Hali!

No nézzük a kérdéseidet:

Új koncertlemez:

A Death On The Road audió CD inkább csak amolyan kiegészítôje a DVD verziónak. Valahol azt írták a hivatalos oldalon, hogy a szegényebb országokban élô maidenesekre is gondolnak, ahol nincs mindenkinek DVD-lejátszója, és hogy ôk se maradjanak le mindenrôl, kiadják CDn is a hanganyagot.

A lényeg, hogy ha nem lenne új DVD, akkor nem valszínűleg nem lett volna új koncertlemez sem. És hogy mi szükség volt az új DVDre a Rock In Rio után? Állítólag ez inkább egy teátrálisabb jellegű show, más élmény mint a RIR aréna feelingje. Az új számok (Paschendale, Dance Of Death) biztos brutálisak lesznek gondolom. De azért az valahogy mégiscsak gáz, hogy a 16 számból 8 szerepel a Rock In Rión is. Én valahogy jobban örülnék egy az idei turné vmelyik koncertjén készült DVDnek. Remember Tomorrow, Where Eagles Dare, Revelations... Bár ki tudja, két év múlva lehet hogy kijön egy ilyen is! :D

Amit kevésbé komálok az a sok Best Of lemez. Három évente kijön egy...

Másik kérdés: eddigi Maiden DVDk:

-Rock In Rio: a 2001-es riói koncert felvétele. 250.000 nézô. Minden tekintetben kiváló anyag, jó setlist, a banda is csúcsformában volt! Ha még nincs meg szerezd be!  Dupla DVD, a másik DVDn interjúk a tagokkal.

-Visions Of The Beast: az összes Maiden klip 2000-ig bezárólag. Dupla DVD.

-History Of Iron Maiden: Part 1 - The Early Years. 

A Maiden történetét a kezdetektôl 1983-ig bemutató DVD. Van egy dokumentumfilm, ahol a tagok (jelenlegiek, és az akkoriak) és a banda életében fontos személyek mondják el a Maiden sztorit. Érdekes film. Van még három koncertrészlet, 7-8 szám mindhárom. Egy 1980-as és egy '82-es londoni buli, és egy '83-as dortmundi. Ezenkívül rengeteg extra, '80-as Ruskin Arms-kocsmában készült home-video, promó klipek, stb.

-The Number Of The Beast: a tagok és Martin Birch producer mesélik el a legendás lemez születését, számról számra. Ne rossz, de talán nem kötelezô darab.

-Raising Hell: ez vmi félhivatalos DVD változata az azonos című videónak. Dickinson '93-as búcsúfellépése. Szar hangminôség, béna horrorshow a színpadon. Felejthetô, de ha minden más megvan, ez is elfér a pócon. :)

+a korábbi videókazik nem hivatalos DVD változatai. Van vkinek Maiden England DVDje??? :)

Bocsánat ha túl hosszú voltam!

Ja, és egy link, igen jó, átfogó Maiden diszkográfiával: Iron Maiden Commentary

Előzmény: mmBálint (4484)
Adamwarlock Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4491

,,ez a vívós dolog pontosan mikor volt?"

Apám asszem 78-ban vívott ellene ifiben. A Fregattos dolog, ha jól tudom '84-ben volt, és igen ,,egyszerű" vívóként volt itt.

Akkoriban a Maiden nem volt túl ismert itthon. Fateréknál is Zeppelin meg Dep purple ment, na meg Sabbath.

Én örülnék amúgy egy év elei korongnak(Legyen Zöld!Naaaaaa! Lécciiiii!).

A koncert cd-nek szerintem sincs túl sok értelme. Érdekes, meg minden, de soha nem venném meg eredetiben. Inkább letöltöm. A DVD-re annál inkább kiváncsi vagyok.

Arra is kiváncsi lennék, hogy hogyan fogja a Maiden meg Dickinsonpárhuzamosan nyomni a turnét, ha év elején jön ki az album... Nem lenne semmi, ha mindkét banda jönne a Szigetre... Az király lenne!

Előzmény: Artension (4487)
seabeast Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4490
Na hát az durva lenne.Linket tudsz mutatni?
Előzmény: szódás love (4486)
Adamwarlock Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4489

Év elejére biztosan nem jön ki az új lemez. Lehetetlanség, hogy addigra kész legyen.

Én őszre tippelem. Följátszás+hangtechnika+reklámidő

szódás love Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4488
Én úgy tudom, azt hallottam/olvastam, hogy év elejére jön ki az új maiden album, és Harris szerint a Seventh son-ra fog hajazni a hangvétele, stílusa. Nyáron tervezik megsétáltatni élőben is.
Hollandiában voltam a Bospop fesztiválon maiden koncerten, ott Dickinson úgy búcsúzott el, hogy thank you, NEXT YEAR!!!
Ha év végén vagy év elején jön ki az új album, simán hihető, hogy minimum egy európai turnéba belevágnak. Vagy ha nem is turnéba, de fesztiválokra elmennek. Ha a Bospopra mennek, újra ott leszek, nagyon király volt! :)
Előzmény: RedRiot (4474)
Artension Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4487

ez a vívós dolog pontosan mikor volt? tehát dickinson "egyszerű" versenyzőként pesten járt - király.

persze ha az asztaltársaság metalos lett volna, nyilván leültették volna magukhoz :))

szódás love Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4486
Hi!
Lehetséges az, hogy az új DVD 18ezer akárhányszázba kerüljön? Elég horror ár lenne, ha tényleg igaz, amit látam vmi CD pince oldalán itt a weben...
Adamwarlock Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4485

,,Apád barátja viszont büszke lehet magára, ekkora taplót, már elnézést."

Szerintem ezt p*csába elküldést rosszul fogalmaztam, azért mondod ezt. Nem úgy fogalmazott, hogy ,, Húzás innen te szar, mer utolsó vagy mi meg itten a hazai kiályok, vaze!", hanem kezet fogtak, bemutatkoztak egymásnak, megkérdezte Apám haverja B.D-t, hogy hogy van, meg hogy sikerült a verseny, csak annyi történt, hogy nem invitálták meg a társaságba, azért mert béna volt. A vívók közt abban az időben ez szabály volt. Akkoriban a gyengébbek istenítették a jobbakat. Apám például csak látásból ismer egy producert(milliomos, mindenhol nyaraló). Annyit tud róla, hogy létezik, sose voltak haverok, de ha látják egymást a producer előre köszön a faternak, és mindíg felidéz valami '78-as meccset, mert az bejött neki.

Ezt Dickinson is tudta a szokásokat, azért örült annyira, hogy egyáltalán szóba álltak vele. Hát igen...a vívók külön állatfajtába tartoznak.

Csak ne tatrsd a fater haverját taplónak, én fogalmaztam rosszul, amúgy nem volt bunkó. Ráadásul rohadt jó arc,és olimpiai bronzérmes...

Vajon milyen lesz az új album brítója? Remélem zöld színű, mer olyan még nem volt.

Előzmény: The Evil (4482)
mmBálint Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4484

Helósztök!

Én egy Öreg vagyok, nálam a 80-as években ment a Beast, a Powerslave-ig.

két kérdésem van:

- Mi a fenének kell már megint egy koncertlemez? Illetve mi van rajta, ami miatt (a többi 10 mellett) mindenképpen meg kellett jelentetni?

- Olvasok itt mindenféle korai DVD-k megjelenéséről, de semmilyen honlaon nem találtam róluk infót. Vicces, hogy a hivatalos Iron Maiden oldalon SEMMILYEN videóról vagy DVD-ről nincs semmilyen infó. Vagy nagyon el lehet dugva, mert negyedóra keresgélés után se lett meg. Írnátok 6-8 szót a - jelek szerint - jópár DVD-hez, ami elérhető?

Rokko_ Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4483
Újdonság a Hammer Zenebarlangban (XI. ker. Villányi út 10)

IRON MAIDEN - Death On The Road dupla cd 5600.-

A hasoncímű dvd picit csúszik, az még nincs sajnos

Metal,

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!