rosz Bernadett és párja amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, egy éve. A hat gyermekes édesanya hétvégén egy utolsó esélyt adott maguknak, nem kellett volna, mert a férfi felismerhetetlenségig bántalmazta az asszonyt
A pasas behazudta, hogy nem emlékszik semmire. Ő azt állítja, amit lentebb leírtam, a csaj meg azt, hogy éppen szakítottak. Na, bumm. Hogy mi az igazság, ki tudja?
Az egy dolog, hogy meg tudom venni? Az a kérdés, hogy megéri-e megvenni? Fontos, hogy egy könyv friss, ropogós legyen, vagy jó lesz fele annyiért használtan? A betűk benne vannak abban is.
Már a megfogalmazásból látszik, hogy csak a szokásos hazug porhintés és elfogult, egyoldalú definíciók lehetnek benne. Ilyesminek ép erkölcsi érzékű ember nem örülhet.
A csávót meg rendszeresen csalta a nője, és egy kissé illuminált állapotban a megalázottságtól és dühtől vezérelve túltolta a biciklit. Így lenne a fair.
(Amúgy el voltak jegyezve, egy osztálytalálkozón voltak, ahol ezt be is jelentették, és ott történt az eset.)
Teljesen reális, hogy majd a Balázs Béla - Gát utca - Vaskapu utca - etc. környékén az érintett lumpen családok fogják olvasni, és aztán fejvesztve rohannak a védett házakba...
Mondtam, hogy nem védem. Csak némi elvárás lenne a részemről, hogy odabiggyesszék a lehetséges okot az erőszakra, ahogy odabiggyesztik a férjét agyonverő nő mellé is, hogy hát őt verte a férje.
A csávót meg rendszeresen csalta a nője, és egy kissé illuminált állapotban a megalázottságtól és dühtől vezérelve túltolta a biciklit. Így lenne a fair.
(Amúgy el voltak jegyezve, egy osztálytalálkozón voltak, ahol ezt be is jelentették, és ott történt az eset.)
Kíváncsi vagyok, hogy tárgyilagos infókat osztanak meg benne a vastaggal kiemelt témákról, vagy a szokásos egyoldalú, hazug férfiellenes propagandát nyomatják...
"A 40 ezer példányban megjelent és ingyenesen szétosztott IX. kerületi laphoz mellékelt kiadvány első felében a családon belüli erőszakkal kapcsolatos hasznos információk olvashatók: mik a bántalmazó kapcsolat jelei, hogyan lehet abból kilépni, és egyáltalán, mi a családon belüli erőszak. Hova lehet fordulni vészhelyzet esetén, mit jelent a testi sértés, de külön foglalkoznak a verbális erőszakkal is. A segélyvonal kisokosban kríziskezelő központok és egyéb szervezetek elérhetőségeit sorolják fel, és külön tájékoztató cikket szentelnek a magyar kormány által nem ratifikált, a nők elleni és a családon belüli erőszak megelőzését szolgáló Isztambuli Egyezménynek."
Az fejlodes volt, hogy veled nem erőltette tovább. Kívülről meg nem látod, hogy most miben van benne. Te meg a legjamborabb emberből is kihozod a vadállatot :D