Igen, igen...légyszi, légyszi...de ha törökül beszél, azt még annyira sem értem...
Ja, elfelejtettem válaszolni, a kicsit provokatívnak tűnő mikor megyünk legközelebbre...háááát!!! Nem velem van a gond, hanem a ZURAMMAL... őt kell megfűzni, meg ugye a pénz... nem tudom, hogy mégegyszer rá tudom-e venni, bár még mindig van sok minden, amit nem láttunk...és ujabbak...Most pl. modtak egy kanyont, ami állítólag nagyon szép...Ibrahim megigérte, hogy legközelebb megmutatja. Kerakot sem láttuk még, meg még jó pár helyet. És hát a vízesésekhez meg ujra elmennék...szóval én mennék már most is...de be kell fognom a számat, és szép csöndes aknamunkát végezni...:)))) Ja, Ibrahim szervezi Istvánnak a 2.feleséget, ha megvan megyünk állítólag...bár igértem nekik egy jó nagy fejbeverést, de ugy látszik nem félnek tőlem...
Strandoltunk, a Fanni miatt muszáj volt, de én is imádom a tengert. De egyszer nekünk is nagy szél volt, máskor a Sun beach koszosnak nyilváníttatott (fél krumpli meg csirkedarabok a vízben), meg ott apály volt, és sok korall, be sem tudtunk volna menni a vízbe. De a Fanninak elég volt térdig...egyszer a Mövenpickbe belógtunk (16 JD/fő különben a belépő és 1 JD 300 Ft most, ugyhogy ez nem semmi...de itt sem volt valami tul tiszta a víz, meg kell hogy mondjam... különben a strandok nagyon drágák, a másik, ahoval mentünk a Barracuda beach volt, oda is 5 JD volt a belépő, és nem lehetett vízet se bevinni, elvették, és bent meg 2 JD volt egy üveg víz!! Szóval a strandbelépők szerintem horror árban voltak... de nem is nagyon volt több időnk, a Fanni még alszik du, ez is elvett sokat, de ez benne van a pakliban...megsúgom, mi is aludtunk, és amugy is nagyon meleg volt akkor...:)))
hát ez nagyon furcsa, mert először nekem sem annyira, főleg a humusz, és most meg már nagyon. Hogy mi történt, fogalmam sincs...:))) Ja, most kezdenek elvonási tüneteim kialakulni....müezzint akarok!!!!!....:))))
Szél az most is fujt, de jó volt, mert anélkül meghaltunk volna abban a dög melegben...igy meg nem éreztük. Még jó, hogy nem volt hőmérő!!!
Hát Te is megvagy? De jó!! Már nagyon rég hallottalak!!! :)))))
Jó volt minden, csak az a baj, hogy ahogy távolodunk majd időben, és alszom ki magam, egyre jobban fogok rádöbbenni, mennyire hiányzik minden, és mindenki!!! Kaják, zenék, hangok, társaság...jó volt!!!!
Hát mi hazajöttünk ma hajnalban. Sajnos...:))) én mindent megtettem, hogy lekéssük a gépet, vagy valami, de nem jött össze!!! Még alig látok, egy hete nem alszom... Nem panaszkodok, csak ugy mondtam...:))) Ja, és nem tudtam miért csuklom, de most már látom...én itt emlegetve voltam!!!!
Sati!
Ibrahim üdvözöl Titeket! El kellett mesélnem mi van Veletek.Még mindig ugyanolyan dilis mint volt, tényleg végignevettünk meg buliztunk egy hetet... És jó volt ugy visszamenni, hogy már egyre több ismerős van...és jó volt hallani a telefonokat, hogy emlékeztek rá mikor megyünk haza, és hivták Ibrahimot, hogy ha talákozik velem, akkor üdvözölnek. Tényleg mindenki olyan kedves volt. Meg nekem még szokatlan, hogy csak pár hónapos ismeretség után a Fanni (kislányom.nem tudhatja mindenki)képét mutogatják nekem a telefonukban Ibrahim barátai.
Már most hiányoznak, meg a jó kaják is, a sok nevetés, a jó zenék... bár néhányat lenyultam tőlük. De nem tudom mi lesz, mert megigértették velem, hogy VISSZAVISSZÜK!!! :)))))) Hát nagyon félek!!!:)))
Csehországban jártunk úgy egy cukrászdában, hogy nem voltak kitéve a sütik nevei a hűtőpultnál. A mutogatás nem (vagy hihetetlenül alacsony hatékonysággal) működött, ezért gyorsan elő a gépet, fénykép készül, majd az LCD kijelzőn a pultoslány tudomására juttatni, hogy íme; ez kérjük!:-)))