Keresés

Részletes keresés

KLiNg0n Creative Commons License 2001.07.02 0 0 243
nekem meg tyukszem nott a labujjamra

kling

sirk Creative Commons License 2001.07.01 0 0 242
Hello mindenki!

Eddig nem voltam idehaza, azert nem reagaltam.
Most meg idom nincs atfutni a forumot, de bepotolom :))

locust Creative Commons License 2001.06.30 0 0 241
teccik a topic es regen nagyon imadtam a sorozatot ...
de hogy egy kis adalekot is adjak a topichoz, egy angol ismerosomrol beszeltem rola es o azt meselte, hogy Angliaban nem lett sikeres a sorozat(gondolom azert mert annyira eltalalta az angolok tipikus sznob jellemet, hogy nem teccetek maguknak)

ja es engem is erdekelne mpegben a sorozat vagy divxben :)

Löszy Creative Commons License 2001.06.30 0 0 240
Az naggyon jó rész volt! :)
MOST megyek és megnézem videón :)
Előzmény: Törölt nick (236)
Ájwi Creative Commons License 2001.06.30 0 0 239
Sziasztok!

Nekem az Ivy a kedvencem.

ájwi

Előzmény: Nerdy (238)
Nerdy Creative Commons License 2001.06.30 0 0 238
Üdv mindenkinek!

Én sajna csak most találtam rá erre a topicra, amit igencsak szégyellek, mert nagyon szerettem a Csengetett, Mylord? sorozatot.

Ivy volt a kedvencem.
De mindenki szuper volt benne!!!

Végigolvastam a topicot, és mint laikus szeretném megkérdezni, hogy TI most azon mesterkedtek, hogy a videóból CD-t csináljatok?
Vagy rosszul értettem valamit?
Mert ha erről van szó engem is érdekelne, de sajnos beszállnom nincs mivel. Igy is szóba jöhetek? Vagy csak olyanok akik csinálnak is ez ügyben valamit?

Nerdy

Előzmény: larzen (237)
larzen Creative Commons License 2001.06.29 0 0 237
Elolvastam a leveleket.
1. A tűzfalunk nem engedi az irc-t. Marad a topik. Az is csak munkaidőben.
2. Amit fel tudok ajánlani (mint azt már írtam):
- a 20 rész (az egyik rész elejéből pár perc hiányzik!)
- van egy video pult, ezzel jó minőségben tudjuk másolni VHS-ről VHS-re. Van egy ősrégi tunerkártyám, de az nem alkalmas ilyen célra. Lehet, hogy lesz egy Matrox G400-asom. Ez MJPG-ben menti az anyagot, az real-time full-screen MPEG2 méret. Később át kell konvertálni MPEG-re. Az MJPEG az MPEG méretének kb. ötszöröse. Jó sok ráfér a 20 gigás vinyómra. :) Ez hétfőig derül ki.
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.29 0 0 236
guggolok egy cserepben, es kukucskalok at az aljan.
Előzmény: PaksiMogyoró (235)
PaksiMogyoró Creative Commons License 2001.06.29 0 0 235
Oké!
Én larzenben bízom, meg a videopultban. Szerintem azzal minden megoldható...
De akkor vegyük konkrétra a dolgot : Asszem nem elég online ez a topic, kéne egy hely, ahol egyszerre meg tudunk beszélni mindent(akár személyesen, akár irc-n, akármilyen egyéb ötlet jöhet.
Azért megint leírom a cuccomat, amivel be tudok szállni: 12x es BurnProofos CD író, több mint tíz giga hely vinyón, meg a szgép.

"eszett lelkek, veszett lelkek, elmerengnek, elmerengnek..."
...
"[suttogva] Befejezte?"
"Asszem igen."
"[harsányan] Bráávóóóó!!!"
:))

Előzmény: KLiNg0n (227)
larzen Creative Commons License 2001.06.29 0 0 234
Megkaptam a leveleket, még tudtam időt szánni az elolvasására. Még ma átrágom rajtuk magam és reagálok. Bocs.
KLiNg0n Creative Commons License 2001.06.29 0 0 233
hehehe

azert ebbe most ne menjunk bele

kling

Előzmény: Törölt nick (232)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.29 0 0 232
nos, volt szloven menyasszonyom az eredeti hangokhoz szokott, am meg o is azt mondta, hogy sokkal stilusosabb a magyar szinkron (igaz, magyarul nem tudott). es o mindig ezt mondja.
Előzmény: GarneTT (230)
KLiNg0n Creative Commons License 2001.06.28 0 0 231
jaj es a forditas mestermunka

kling

Előzmény: GarneTT (230)
GarneTT Creative Commons License 2001.06.28 0 0 230
szerintem ezt csak azért mondod, mert megszoktad a magyar hangokat, hiszen az eredeti hang az eredeti szereplőhöz tartozik :) a magyar szinkron tényleg kiváló... de ezt tudjuk :)
Előzmény: Törölt nick (229)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.28 0 0 229
szloveniaban lattam par reszt eredeti nyelven (feliratos volt ott). a magyar szinkron egyebkent NAGYSAGRENDEKKEL jobb, mint az eredeti, nagyon jol eltalaltak nalunk a hangok, ott nem minden stimmel. es abban is csak ugyanez a par nevetes volt. en azt mondom, ne szolj szam, nem faj fejem. neha ugy tunik, az o osztalyukra mas szabalyok vonatkoznak, mint rank idelent.
Előzmény: GarneTT (217)
KLiNg0n Creative Commons License 2001.06.28 0 0 228
ja es meg valami

a legtobb resz kozvetlenul a cimtol kezdodik, es a fenekuknel a stablista le van vagdosva. azert volt ez esszeru, mert igy fert csak ra 4 4oras videokazettara.

nah persze nem en voltam a praktikus, hanem azoknak a kazettaknak a gyartoja, amikrol masoltam az enyemeket.

kling

KLiNg0n Creative Commons License 2001.06.28 0 0 227
en mar mondtam nem egyszer nem ketszer hanem negyszazererzsilliardszor, hogy nekem az osszes magyar resz megvan, es szivesen adom termeszetesen.

csak azt volna kellemes ellenorizni, hogy a minoseg nektek megfelel-e. a masik izgalmas pont az, hogy az epizodok secam formatumban vannak, a capture-oleshez nem ertek, igy nem tudom, ez okoz-e gondot vagy megsem.

hajra hajra hajra

kling

Előzmény: PaksiMogyoró (226)
PaksiMogyoró Creative Commons License 2001.06.28 0 0 226
lehet hogy nem ez a jó név rá...
próbálunk összehozni Mylordot mpeg/avi formátumba, és a lelkesebbeknek vhogy értekezni kéne, hogy ki-mit-mikor-hogyan
Előzmény: dusek (225)
dusek Creative Commons License 2001.06.28 0 0 225
hogy ez micsoda ez a levlista?
Előzmény: PaksiMogyoró (224)
PaksiMogyoró Creative Commons License 2001.06.28 0 0 224
Helló larzen!
Végre megjöttél szabadságról ! Én megpróbálom újra összehozni az archiváló/digitalizáló branch-ot. Már nagyon vágyom egy kis Mylordra...
Ha sikerül, még ma megy a levlista azoknak, akik beszállnának. Szerintem már megvagyunk, de ha valakit érdekel még, beszállhat az optimális erőforrásmegosztás érdekében(hú, de szakszerű voltam :)))
Előzmény: larzen (222)
KLiNg0n Creative Commons License 2001.06.28 0 0 223
elb@sztam, de a lenyeg igy is atjott. nem volt keznel az anyag, memoriabol sikerult igy :)

kling

Előzmény: larzen (222)
larzen Creative Commons License 2001.06.27 0 0 222
ld. 199. :)

- [Lady Agatha...] nagyon barátságos a férfiakhoz, nemde?

- Elintézted a teákat Ivy?
- Hát nem tudom. Nagy a kavarodás. Először bevittem őméltóságának, és Lady Agatha ott feküdt mellette, utána bevittem Sir Ralphnek, és Lady Agatha ott feküdt mellette is. Utána bevittem Miss Cissynek, mellette Miss Penelope feküdt. Aztán bevittem Miss Poppynak, mellette meg Madge(?) feküdt, ráadásul fordítva.
- Hát én azt mondom: ne szólj szám, nem fáj fejem!
- Igen, Mrs. Lipton, maga mindig ezt mondja.

Előzmény: KLiNg0n (221)
KLiNg0n Creative Commons License 2001.06.27 0 0 221
henry es ivy kombó a házról.

h: hat, jobb mint az elozo helyemen, ahol a mosogato alatt aludtam.
i: ooo henry, es nem faztal?
h: nem. a kutya melegitett.

de hat nincs mese, stokes a legjobb figura, a tobbi eszrevetelt pedig ignoralom :).

kling

PaksiMogyoró Creative Commons License 2001.06.27 0 0 220
Annyi jó sorozat volt, amiről nem írtunk...
Nekem a Monty Python, Waczak szálló, meg a Buszon című sorozatok is nagyon bejöttek!
De itt a Mylordról kellene írnunk. Képzeld el, ha mindenki a saját kedvencéről írna,...

"... hová vezetne az?" (Henry)

Na, megyek, megeszem a maradék sajtot, az finom lesz ! :)))

Előzmény: Lencsi (218)
LeifEriksson Creative Commons License 2001.06.26 0 0 219
Nem is a háborúról, hanem az általános sztrákjról..... :-)))), de ez már csak télleg kukacoskodás, ne haragudj.. :-)))))))))

A sorozat nekem is egyik kedvencem, a legjobb állandó szereplő kétséget kizáróan Henry!!!

(Ámbár másik nagy kedvencem volt még Dolby kapitány is.....:-))))))))

Előzmény: biocica (203)
Lencsi Creative Commons License 2001.06.26 0 0 218
Nem irtatok a Kiborulni tilos/Don't rock the boat cimü sorozatról. Azt nem nézte senki? (1986-'87 körül lehetett délutánonként). A Halló halló is jó volt, bár abból leginkább csak a fokhagymaárusokra emlékszem.
A Csengetett Mylord csúcs! Különösen Mabel beszólásai.
Nem teljesen értem, miért szorulnak ki ezek a sorozatok. Nem olcsóbb ezeket újra leadni, mint megvenni azt a sok brazil szemetet?
Lencsi
GarneTT Creative Commons License 2001.06.25 0 0 217
OFF
ezt én tudtam ám ;) egyébként eleinte ha yol tom, még gépi kacaj volt. De ha nézed a német verziót, ott gépről megy a nevetés... de a magyaron az eredeti van. A leghosszabb taps pedig akkor volt, amikor Steve egy epizódban visszatért a sorozatba, és benyitva az ajtón, tapsvihar fogadta. Steve még az órájára is ránézett közben.
ON

lehet, hogy eredetiben is csak ez a 3 röhögés volt? Egyszer az egyik részben lehetett hallani az eredeti szöveget is elég halkan, gondolom a szinkronstúdióban nem halkították le eléggé.

Előzmény: Törölt nick (215)
Valentina Creative Commons License 2001.06.25 0 0 216
Rajongó társaim, egy kis meglepetés!!!

Én is imádom a sorozatot, Teddy és Mabel a kedvencem!!! Óriási!

PaksiMogyoró Creative Commons License 2001.06.25 0 0 214
Az a kedvencem ! Én még Windows rendszerhangnak is beállítottam a 'maradj nyugton , Henry, jaaaj' és az 'igen Mrs.Lipton ' dumákkal együtt.
:)))
Előzmény: GarneTT (211)
Angyali lány Creative Commons License 2001.06.25 0 0 213
Nem bizti,hogy pontosan idézek:

Teddy:Oh drága fénylőarcú Violet a repedt kezeivel!Ő valahogy más volt,mint a többi!
George:Igen,most írt az üdvédje:Ikrei születtek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!