Hogy miért nem megy vissza soha többet a Tatooinera Anakin, az szépen benne lesz az Ep2-ben. Ezt tudta Obi is, azért dugta ide a fiút, és persze ő maga is itt bújik el...
hm... most lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de nem értek valamit. csak most jutott eszembe, hogy sokadszor nézem a trailereket... hogy a búsban nem találta meg vader obi-want a tatooine-on ilyen soká??? yodát ugye leárnyékolta az a fa. luke növekvő "erejét" megérezték palpatine-nal. és akkor obi-wan? bebújt egy odúba oszt csókolom? :) arról nem beszélve, hogy ugye anakinnal számtalanszor jártak ott... és akkor obi-wan nagy okosan pont oda rejti a gyerekeit is. hm... hát szóval nem igazán értem.
persze lehet, hogy amnéziás lesz, mikor "átalakul", vagy mi... nade akkor is ott az Erő
namindegy, elbeszélgetek itt magammal :)
No igen!
Dehát hozzá lehetsz szokva ahhoz is. Én legalábbis hallgattam sokat az exbarátnőmtől, meg a húgomtól, meg a szüleimtől is. Persze nem érdekelt ez se....
Készülj! Hamarosan rohamoznak! :-)
naja.. sokan leszünk itt 17-én, "szakértők" :)
de érted... ezek itt vadidegenek lesznek. ha olyan húzza le a kiskedvencedet, akivel együtt vagy x ideje, az kicsit más
Kaptam én már annyi kritikát SW-ra, SW-ért, gondolom már most készül néhány "szakember", hogy majd nekem-nekünk essen.....már alig várom.
Felőlem nyomhatja akárki!
Hétvégén a Pecsa bolhapiacon, a szokásos poszterárús arcnál lehetett kapni SWAOTC moziplakátokat. Szép, szép nem mondom, de 1500 körül akart érte kapni az ember...
No meg ugye általában az az oldal a hasznosabb, és ezért azt célszerű ... na, ugye érted.
Egyébként a New Hope-ban érdekes megfigyelni Luke-ot a családi vacsora közben. Amikor piszkálgatja a villájával az ételt, meg amikor tölt magának a kancsóból.
de ez olyan lehúzás :-P eddig azon filóztam, mit jelenthet a "spoiler" pontosan. mostmár tudom: gebasz :-)
amúgy ez a kép... hát nem tudom. ha már mindenképp így kellett történnie, akkor miért pont "ugyanazon az oldalon?". próbálok úgy fogalmazni, hogy aki nem tudja, miről van szó, nehogy megtudja... szóval aki látta, remélem érti. nem tetszik a dolog így... túlságosan hasonlít
de szép is volt anno... emlékszem, milyen "fantasztikus" volt a Forró rágógumit alámondásosban hallgatni, főleg mikor szőke cica dumált (volna) :)
áh... mire oda jegyet kapunk, már fújni fogjuk kívülről a szöveget :-) hétvégére vannak még jegyek dplaza-feliratosra? premierre+péntekre már van jegyem, de hétvégén is el kéne ütni az időt valamivel... :-)
Megnyitáskor felirat nélkül, angolul adták a Monsters inc-et. Nem tudom Mo-n van-e aki feliratozni a tudná digitális kópiát, esetleg kapásból feliratosat küldenek Mo-ra. Végső esetben alámondásos lesz :).
Nos a MOM-bannem tudják még mikor lehet jyegyet venni, de az biztos, hogy a digis teremben eredeti nyelven nyomják, mert a digis kópiát nem lehet szinkronizálni.
Nekem legalábbis ezt mondták.
A little more is coming out about that STAR WARS SPECIAL-SPECIAL EDITION we touched on last week. It seems in the Dutch magazine Score, John Williams indicated he would be slipping the Imperial March into STAR WARS EPISOD IV: A NEW HOPE (which we?d already brought you) but the new-SPECIAL EDITION for the film would make its premiere on DVD, and not another theatrical release.
?I am thrilled to have the chance to go back to something I composed in 1977 and be able to make the entire saga continuous theme-wise," Williams said. "Notably absent in the first movie is the Imperial March. Being able to insert that theme in the first movie will create a much stronger emotional flow throughout the Saga? After the release of EPISODE III George will enhance the original trilogy with additional scenes and special effects, adding my adjustments to the score this will seamlessly branch the entire STAR WARS SAGA into one massive romantic space opera. I think something of this magnitude has never been done before."