Keresés

Részletes keresés

ds9 Creative Commons License 2002.05.07 0 0 5970
Aztán ha megint lészen sorsolás, akkor megtalálni azt a jegyet és nem húzni szegény adó/és jegyfizetök idejét a totojászással :o))

Egyébként hali+ hó :o)))

Előzmény: CaveMaN (5969)
CaveMaN Creative Commons License 2002.05.07 0 0 5969
Helló!

My dear friend DS9, örömmel jelentem, amennyiben információm valósak, és a sors kegyetlen fintora folytán Fortuna felém fordítja tekintetét, ismételten módodban állhat a film vetítése előtt saját kis produkcióm megtekintésére ;o) Már amennyiben lesz olyan izélés, mint az előző előtt volt :o))))

Üdv ;oP

ds9 Creative Commons License 2002.05.07 0 0 5968
Szerény kis személyem, mint ezen topikk (:o) ) alapító atjya, borzasztóan örülök, hogy idén nem kell az USA-ba utaznom, hogy megtekintsem a filmet, és ez így is jó, ahogy van.

Ha minden igaz, akkor a 12.01-es Duna Plazas ( 15-röl 16-ra virradó ) els? feliratos elöadásra már van nekem és kis társaimnak 7db jegyünk, úgyhogy lesz majd nagy ejakuláció ( ez állítólag egy idegen szó, de azért tetszik nekem ). :o))

Ma kaptam a nagyaszerü hírt, hogy lehet, hogy már 14-én napközben ( kora este ) lesz módom megtekinteni a (!) Filmet. Ha már láttam, spolilerek nélkül majd leírom, hogy nekem hogyan tetszett, bár ezt azért tudom boritékolni.

Vasárnap megvettem a film könyváltozatát is, de mostmár juszt sem olvasom el a film elött, majd jó hülye lennék......
De megvettem a Star Wars: A Klónok támadása, képes enciklopédiát, Panemex Grafo Budapest, jó magyar, de igényes kiadás( ár 2900 Ft, szép ára ven nekije ), abban szoktam nézegetni a képeket, 33 éves vagyok, vagy mi a tosz :o))

Már csak kevesebb mint 8-at vagy 9-et kell alunni és itt a film, eksztázis van, hej :o))

A Sky One meg adja itt nekem a tv reklámokat, azokat amik itt be voltak linkelve lejjebb, de valahogy a tévében jobban néznek ki, eddig láttam a Profession:Droid, Profession: Bounty Hunter cimüeket, ölég jókok.

Skywalker. Creative Commons License 2002.05.06 0 0 5967
Tudom. Ezért nem értem...
Bár biztos HATALMAS és egész más élmény lenne ott is látni, hallani stb... lézerszemeim és atomfüleim segítségével.
Ugyan már...
Előzmény: simon templar (5966)
simon templar Creative Commons License 2002.05.06 0 0 5966
Olvass, ne csak írjál! Pont arról volt szó, hogy a MOM digitális termében csak angolul vetítik majd a filmet felirat nélkül!
Előzmény: Skywalker. (5964)
Bateman Creative Commons License 2002.05.06 0 0 5965
nem értem, ha beszél angolul, akkor az a legjobb.
Most beszéltem a MOM-mal, 16.-i 8.00-ra 3 jegy van legelől.Úgy hogy péntekre áttettem a betekintést. Így lesz jó, magyar duma, subtitle nélkül.Okossss
Előzmény: Skywalker. (5964)
Skywalker. Creative Commons License 2002.05.06 0 0 5964
simon templar:
Nem értem abban mi a jó?
Előzmény: simon templar (5963)
simon templar Creative Commons License 2002.05.06 0 0 5963
És szinkron és felirat nélkül megnézed?
Előzmény: Skywalker. (5962)
Skywalker. Creative Commons License 2002.05.06 0 0 5962
Csak egy kérdés!
Biztos az, hogy Palpatine = Darth Sidious???
Csak eszembe jutott a hétvégén, érdemes elgondolkodni rajta...

Én felirattal és szinkronnal is megnézem a filmet.

Cosmo Kramer Creative Commons License 2002.05.06 0 0 5961
Emlékeztetőnek írom, hogy a kizárólag angol változat a SW Special Edition Duna Plazás éjféli bemutatóján sem ijesztette el annyira az érdeklődőket, hogy ne legyen telt ház. Persze lehet mondani, hogy "jó, de azt már mindenki kívülről fújta", de szerintem túl egyszerű lenne ennyire lebutítani a választ. Én örülök az angol változatnak, inkább amiatt szoktam remegni egy-egy engem érdeklő filmnél, hogy csak szinkronizáltan látható. Azt nem mondom, hogyha rátesznek egy feliratot a képre, akkor borzasztóan zavar, de nem sértődöm meg, ha semmivel sem rontják az eredeti mű élvezetét.
Előzmény: simon templar (5957)
Laa-Yosh Creative Commons License 2002.05.06 0 0 5960
Üdv mindenkinek, köszönöm Ubul nevében is az érdeklődést... Sajna chicken módba váltottunk, és lemaradtunk a premiervetítésre vásárolható jegyekről. Mentségünkre legyen mondva, hogy 1. ma azért vettünk jegyet páran 16-án délre 2. délutánra pedig megyünk az Ucu Palacéba a digitális vetítésre (szinkron mellőzése királyság), ha minden igaz.
Előzmény: Zombie (5937)
hágé Creative Commons License 2002.05.05 0 0 5959
miért, te talán ott fogod nézni először? nem hinném...
én speciel csütörtökön és pénteken is megnézem + egy nap még kérdéses, de negyedszerre már tuti MOMban nézem. ha nem vagy sík hülye, már másodszor is értenél minden szót... pláne ha fanatikus vagy :)
pedro870 Creative Commons License 2002.05.05 0 0 5958
Szvsz ez pont nem megfosztás, hanem lehetőség arra, hogy bár a háttér még nem tökéletesen biztosított, de megnézhesd mit is tud ez a digitális mozi. Örüljünk a lehetőségnek. Az, hogy csak angolul megy ABBAN a teremben, még mindig jobb mintha egyáltalán nem adnák le. A felirat nem tuti, hogy ilyen egyszerű. De ha ott is teszik rá, vkinek meg kell csinálnia azt a .sub file-t :).
simon templar Creative Commons License 2002.05.05 0 0 5957
A szinkron sux ez nem vitás! Ha sokadszor nézed akkor lehet, hogy nem hiányzik a felirat, de a premier napján csak jól jönne. Bár nem értek hozzá szerintem a feliratot ebben az esetben nem teszik rá a nyersanyagra hanem vetítés közben helyezik rá tehát a minősége kifogástalan lesz. Mindazonáltal kíváncsi lennék mennyire lenne telt ház egy olyan teremben ahol csak angolul megy a film. Meg még plusz kicsit bunkóság volna megfosztani a magyar nézők többségét attól, hogy digitális moziban nézhesse meg az EPIISODE-ot.
Előzmény: Zombie (5956)
Zombie Creative Commons License 2002.05.05 0 0 5956
En pont hogy a hang- es kepminoseg vedelmeben mondtam.

Szinkronos filmet regota nem nezek moziban. Az Episode I szinkronja az atlaghoz kepest nem volt rossz de meg az sem olyan kifejezo mint az angol.
Meg miutan most egyszerre van a bemutato, nem tudom van-e ido olyan minosegi keverest csinalni mint 3 eve.

Gondolom a felirat hianya zavar, szerintem ha mondjuk sokadjara nezed a filmet mar beteve tudod a szoveget, a feliratnak nincs sok jelentosege. Masreszt a Star Wars-nak nem rettento bonyolult a szovege, mondjuk egy Bloff-hoz vagy Traffic-hoz kepest :)
Ezenkivul a magyar feliratok neha olyan trehanyul vannak forditva es felhelyezve hogy az mar rontja a filmelmenyt (lasd Gyuruk ura legutobb).

Előzmény: simon templar (5954)
Eriquita Creative Commons License 2002.05.05 0 0 5955
Csak annak tűnhet hülyeségnek, aki nem tud angolul!
Előzmény: simon templar (5954)
simon templar Creative Commons License 2002.05.05 0 0 5954
Ja-ja. Ennél már csak az lenne jobb ha hang és kép nélkül is menne. Hogy lehet ilyen hülyeséget írni?
Előzmény: Zombie (5953)
Zombie Creative Commons License 2002.05.05 0 0 5953
Helyes, ez a leheto legjobb hir.
Előzmény: pedro870 (5952)
pedro870 Creative Commons License 2002.05.05 0 0 5952
MOM moziba lehet már jegyet venni. A digitális teremben a pénztáros "figyelmeztetése" alapján szinkron és felirat NÉLKÜL megy a film.
jinjang Creative Commons License 2002.05.03 0 0 5951
Kösz, megmentetted az életem, már nem fogja kifúrni a kíváncsiság az oldalam. :-)
Előzmény: Cosmo Kramer (5945)
B omarr Creative Commons License 2002.05.03 0 0 5950
Megvoltak az elsö sajtóvetítések és mindegyik árong a filmröl, azt mondják: A Birodalom visszavág után a legjobb SW film és hasonlók. Az SW Forever-en van link a kritikákhoz ha magatok is elakarjátok olvasni.
hágé Creative Commons License 2002.05.03 0 0 5949
"A Star Wars-vírus miatt kiürülhetnek a munkahelyek

Becslések szerint Amerikában akár 3 millióan is beteget jelenthetnek a Klónok támadása bemutatójának napján, május 16-án, hogy már az első vetítéseken lássák a legújabb Star Wars-epizódot.
A film iránti érdeklődés úgy is hatalmas, hogy az 1999-ben bemutatott Baljós árnyak számtalan rajongó számára csalódást okozott: mint arról mi is beszámoltunk, két megszállott már január elején megkezdte egy seattle-i mozi előtt a sorállást, de más amerikai városokban is megszállták már a mozik bejáratát a rajongók, a Utah állambeli Oremben pedig úgy vertek tanyát az egyik filmszínház előtt a Star Wars-őrültek, hogy fogalmuk sincs, egyáltalán vetíteni fogják-e ott a filmet.
A Klónok támadása egyébként várhatóan az év legnagyobb kasszasikere lesz, és mivel a filmről csupa jót hallani, könnyen előfordulhat, hogy a végső bevételek felülmúlják majd az előző rész 920 millió dolláros eredményét, és az sem kizárt, hogy a mostani epizódra még többen lesznek kíváncsiak, mint 1999-ben a Baljós árnyakra, amelyre az első napon 5,7 millióan váltottak jegyet.
Egy szakértő, John Challenger szerint a rajongók számára a bemutató rendkívüli, sőt életbevágóan fontos esemény, ugyanakkor lelkesedésük a cégeknek sokba kerülhet: ha május 16-án 2,6 millió ember vesz ki betegszabadságot, az amerikai vállalatok 319 millió dolláros kárt szenvednek.
Challenger úgy véli, hogy a dolgozók valószínűleg valós és fiktív betegségekre, mondjuk a Darth-vírusra hivatkozva maradnak majd távol munkahelyüktől, pedig okosabban tennék, ha megmondanák az igazat a főnöküknek: „A Star Warst megyek el megnézni, amitől az év hátralevő részére meg fogok táltosodni.” "

Skywalker. Creative Commons License 2002.05.03 0 0 5948
Juventus (fuj!) Rádión lehet érettük vetélkedni, azon kívül meg gondolom az összes fos zenekar, meg közismert VIP bohóc és médiaseggfej kap még majd oda jegyet...
Előzmény: Tibur55 (5947)
Tibur55 Creative Commons License 2002.05.03 0 0 5947
Hogy lehet oda menni? Csak simán jegyet kell venni, vagy mi?
Előzmény: Skywalker. (5946)
Skywalker. Creative Commons License 2002.05.03 0 0 5946
Valaki megy a Juventus Rádió által hirdetett sajtóvetítésre?? Május 14-én lesz!

A másikig meg már csak 13!!!

Cosmo Kramer Creative Commons License 2002.05.03 0 0 5945
Csupán arról beszél, hogy milyen hülyén érzi magát az ember, amikor blue screen előtt kell játszania: rohanni, csapkodni jobbra-balra a levegőt, amin a stáb közben a háttérben kuncog (ezt imitálja).
Előzmény: jinjang (5939)
Enrico Palazzo Creative Commons License 2002.05.03 0 0 5944
Na, csak a vicc kedvéért (pedig komoly).
Ajánló a Népszabadság műsorújságjában:

"CSILLAGOK HÁBORÚJA 1.: BALJÓS ÁRNYAK
A fiatal Anakin Skywalkernek két barátja van, Qui-Gon Jinn és Obi-Wan Kenobi. Kettejük feladata megmenteni a Földet. El is indulnak, hogy királynőjüket értesítsék a fenyegető veszélyről. Ám a rettenetes ellenség elől menekülni kell..."

delphijos Creative Commons License 2002.05.02 0 0 5943
Azért ezt k*va jó érzés volt olvasni...
Előzmény: Zombie (5940)
Freeman Creative Commons License 2002.05.02 0 0 5942
OK, MOM 1. terem ilyen. De senki sem volt még ott hogy személyesen is megtapasztalta volna?
És milyen ott a hangrendszer? Dolby Digital EX van? Mert ha igen, akkor az a király terem az Episode II-höz!
OPi Creative Commons License 2002.05.02 0 0 5941
A kozos megtekintest en is hianyoltam par nappal ezelott, de ugy tunik, hogy most elmarad. Majd az EPIII esetleg . . .
Előzmény: druss42 (5934)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!