Először is megköszönöm mindenkinek a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! :) Bignek azt kívánom, hogy egyszer hasonlóan csinos leányzótól kapjon egy cuppanósat, mint amilyennel nekem küldte. :) Merthogy "hölgy" az illető, bár én még mindig a fiúkat szeretem, természetemből adódóan. :) Igaz, ez ma már lassan különlegesnek számít...
30. szülinapom volt, ezt még be lehet vallani. :)
Maróka!
Szerintem nem a Te hibád, hogy nem mozog a képed. Alighanem ennek a szövegszerkesztőnek a hibája... Most én is felteszek egy mozgót, figyeld meg, az sem olyan lesz, amilyennek lennie kéne. Ez elvileg a "havazós" gömbökhöz hasonló animáció. Eredetileg nagyon szép. :) Agyi látott már tőlem ilyen képeket. Ugye, Agyika? :)
Huszi!
Honnan szeded ezeket a smile-kat? Az én féregírtóm nem szereti ugyanis sem a Hotbarosokat, sem a MyWayeseket... :/
Huszim ha minden igaz, Enhy ..-ik szülinapját:)) Láttad amit én láttam? Nem nyílik ki a rózsa:((( Pedig úgy tünt minden rendben a fájllal:( Hát, így jártam-újra.
Netán a végén kiderül, hogy még kötelező is?:)) Kicsit beqkkantottam az oldalra amit belinkeltél. Többnyire csak a felrakott képeket nézegettem, és nem értem mit keres ott 450/ilyen-olyan/fotó fiatal lányokról?
Egyetértünk, hogy nem célszerű ezek alapján megítélni valakit. Inkább afféle szimbólumok vagy regénykarakterek és talán jellemzőbb az emberre, ahogy reagál rájuk, mint a rá vonatkozó szentencia ;)
Egyébként írhatnám, hogy egész este Lékó Péter partijait elemeztem de valójában igyekeztem nem keverni az italokat, mert bd rámijesztett, hogy akkó zavaros lesz a szemem ;))
Nem Maróka!:) De szoktam újságot olvasni!:) Ja, és elég nehezen teremtek kapcsolatot. Szóval, vagy elcseréltek a kórházba, vagy én vagyok a kivétel, akire nem illik ez a zizé!:))
Jelleme: Elszánt, határozott, szívós, és anyagias. Fontos számára a siker, a népszerűségért bármire képes. Mindig megtalálja a megfelelő protektorokat.
Feladata: Mások szórakoztatása, új eszmék terjesztése.
Köszi! ezt a linket még nem ismerem. Lesz mit olvasni:))
Amúgy, jó 10 éve még engem is jobban érdekelt, de a hígulásban egyetértünk. Arról nem is beszélve, hogy nem lenne helyes ezekből kiindulva itélünk meg valakit. Úgy tartom, hogy minden ember valahol egy egyén. Ezeken túlmenően viszont, szórakozásként érdekel /bizonyos szintig/ Érdekes dolgokra is bukkanok olykor, összehasonlítva az általam kialakított képet, és 1-1 jellemzését olvasva.:))
/Lásd Big, mint Teréz anya;o))/
Summasummárum: Az emberekben, és saját itélőképességemben bízom,
/még akkor is, ha sokszor megcsalt/ak már:))/ elsősorban.
-Csak arra wigyázz,h a muterja nehogy megitasson láwaköbilibe fött waranygynyállal, aprora darált légykakiwal és Agyiféle macskuszxarral,me tejis csupa kiütés lexö,azt még a szemed se lex ilyen szép!)))
Nem keverted össze bd horoszkópját Teréz anyáéval?;)
Lécci az enyémet is, mert az európai horoszkóp szerint jegytestvérem a humanitárius bd ;)) 08.10.
Egyébként, amikor elkezdődött az ezoterika reneszánsza, kb. 15-16 éve, még meglehetőst fiatal voltam, ám érdeklődéssel olvastam a témába vágó kiadványokat. Aztán ahogy növekedett a brossúrák száma és hígult a tartalmuk, ezzel arányosan lazult a hozzájuk való viszonyom. Ma viszont -talán a korral jár- ;), kifejezetten megnyugtat ezek olvasása, leszámítva az agresszív, térítő típusú változatukat.
Pistabát kompenzálandó, íme egy link, hátha nem ismered ;)))
Jelleme: Jó kedélyű, társasági ember, akinek a kegyeiért versengenek a környezetében élők. A társaság középponja, egész lényéből árad egyfajta belső biztonság.
Feladata: A bizalom megteremtése, a hit visszaadása.
Jelleme: Könnyen átlátja az összefüggéseket/mint a magasban szálló madár, a szemét rajta tartja mindenen/. Gyakran érezteti környezetével, hogy "felsőbbrendű".
Feladata: Le kell szállnia a földre, hogy a részletekben rejlő buktatókat is észrevegye.