Remélem, épségben hazaértél! Időközben jöttek leveleim, azokkal szöszmötöltem. Az egyikben olyan volt, hogy néhány percig nem kaptam levegőt. Persze lehet, csak túltupírozom a dolgot, de akkor is... Majd holnap, szóban!
Még mindig lóg az ormányod???
képzeld, az Enchantress oldalán vannak képek a MeraLuna dedikációról, és ugyanúgy backstage-es, tehát valahol ott állt mellettem...
remélem nem az az idegesítő p***a volt az.....
Szabad rákérdezni? Sok-sok VALAMI volt, pl. egy kedvesen mosolygó, táncikáló, szőke fazonnak is köze lenne hozzá???
Te, Virág, előfordulhat, hogy én is dobálni fogom holnap a hátasokat????
Hát igen, HB... azért az nem semmi lehetett, igaz? Hm... Amilyen randa egy jelenség, olyan szerencsés. Ezzel az erővel igazán megnyerhetném az ötöst a lottón!!!
huh....azért mégis láttam VALAMIT!!! és dobáltam a hátasokat!!!
és elolvastam Honey-Bee levelét....áááááááááááá!!!!!!!!! a rohadt mázlista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kicsit leesett az állam, még most is csak szedegetem össze:-)))
Ne ríjj, Virág! Holnapra biztosan megérkezik! És várlak a megbeszéltek szerint, itt lesznek a srácok, kakaóstul, összes felmenőjükkel karöltve!
Pussz és légy vidám, plíz...
A The Gathering most játszik egy feszten a hétvégén. Simán meg lehet nézni, csak puca kérdése. Ott aztán tutira lehet kapni a CD-t is. Persze ha valakinek nincs pucája?!?!...
Sehogy.
Állítólag valami emilt kéne várnom, de hőn, közben meg semmi sem jön. Hiába, ez az én szerencsém.
Téged meg ne bántson semmi. Az én nyomorom az én nyomorom. Csak tudod olyan szar volt visszafojtani mindazt a fájdalmat és bánatot, amit éreztem, miközben meséltél a világszép élményeidről. Dehát ez így megy. Majd csak rámegyek lassacskán. A szerencse az egyetlen, ami számít. No meg az illető úriember hangulata. De mindegy. Majd csütörtökön találka és akkor 1-2 óra erejéig minden heppi lesz. Az, hogy utána belepusztulok, a rossebet sem érdekli.
Itt vagyok, bár némi késéssel...
Legyen boldog az éjszakád és álmodj szépeket. Tudod, én még mindig azt a naív, hülye kis álmot kergetem, hogy Ville majd méltat annyira és rám néz vagy netán megérinthetem valami varázslatos, véletlenszerű módon... Dehát ez nem így működik. Mint azt az ábra mutatja.
Már amennyiben engem a fal részének lehet tekinteni, kedves Virág! :-)
Viveca, hívni foglak, péntekre odarendelhetnél mondjuk a munkahelyed környékére és akkor kicseréljül az ereklyéket. Amen. :-)
Valami iszonytató, agytalan barom írt be a Szigetesbe, úgy elküldtem az anyjába, hogy csak úgy füstölt - bár az ilyen primitív háztájira aligha lehet hatni. Nem téged bántott, hanem a szokásos beképzelt, nullával egyenlő módon szapulta a bandát... Az ilyen minek él, komolyan?!
Viveca, asszem megtaláltamm a megoldást a hülyeségemre - csütörtöktől elmegyek szabira, és könnyen mobilizálhatóvá válok. Igény esetén akár házhoz is megyek. Egyébként sajnos igazad van.