csak hogy lásd, miről van szó.... a leírásod alapján ez pont nem a mása annak, amit magról vetettél. ennek pont gyönyörű színe van, és óriási virágai, ahogy Krampi írta.
Nálam az van, hogy az egyik már vígan nő a cserépben begyökeresedve, a másikat meg visszavágtam az üvegben mert rohadt a vége :-() És nem tudom melyik melyik, de nem nagy baj, mert szeretem a meglepiket :)))) A magoncok nőnek ezerrel ;)
Mert az enyém is ilyen, amit én inkább barack, vagy púdernek mondanék, és valamikor itt pár hete egy Ady vers jutott eszembe róla. Én azóta magamban Ady-nak hívom.
AI! Nagyon szépek! Ezek magról keltek???? Nem gondoltam volna, hogy ilyen szép nagy és színes virágfejet tudnak magról neveltek is produkálni.... De jó lenne tudni, hogy kik a "szülők". A pirosas árnyalatúak tényleg ilyen színűek, mint a képen? Ezekbe vagyok mostanában "szerelmes", remélem a tőled kapott hajtások között is lesz egy-két hasonló! :)
Szinte pontos mása annak, amit magról neveltem. Nekem nem tetszik szegényke, a virágja kicsi, seszínű.....megpróbálkoztam az oltásával (egy bordós színű szemet oltottam rá), most a fóliasátorban van, kíváncsi leszek sikeres lesz e.....
Az, hogy felborultak, az hagyján, de jól eláztak és egész éjjel vizesen..., éppen kiheverték a korábbi esőt! Jaj, de nehéz leanderesnek lenni, az ember előbb utóbb tudathasadásos lesz:-(
Ez a kis francia felépítésileg nagyon hasonlít az én kedvencemre, ami szerintem a legjobb minden tekintetben a magról készültek közül (az első a nemrég feltett képeim közül). Nekem komoly meggyőződésem, hogy ezek a franciák is magról szaporítanak, bár bizonyára nem ilyen kisipari módszerekkel, mint én.
Na, az a negyedik kép már olyan, mintha Chopin lenne:-) Nagyon szépek, persze az a kis francia viszi a pálmát, igaz, sajnos nem nagyon hasonlít a katalógusban láthatóhoz, ami bizony pirosnak látszik, de így is nagyon szép!.