Keresés

Részletes keresés

simon templar Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6120
Oké de még mindig nem értem miért nekem mondod ezt? Én egy szóval nem mondtam, hogy buta sületlen párbeszédek vannak a filmben. Pont ellenkezőleg. Főleg Kenobi mondatai óriásiak, köztük is egy a legnagyobb. Nem lövöm le.
Amúgy nem beszélek perfekt angolul de a feleségemmel néztem aki igen és ha valamit nem értettem azt megkérdeztem. Amúgy van hozzá félkész magyar felirat tehát még az is könnyíti a megértést.
Előzmény: T-007 (6119)
T-007 Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6119
Azért írtam, mert a szereplők között elhangzott dialógusok a könyv szerint engem padlóra küldtek. Főleg, Dooku. Elképzelem a palit ahogy mondja a kulcsfontosságú mondatokat.
Nekem már a Baljósban is nagyon tetszettek Qui-gon gondolkozása, megjegyzései.
Szóval, nem akarok lenézni senkit, csak mondom megkérdezem.
Nem tudom mennyire tudsz angolul és ezek a dolgok mennyire jöttek át számodra.
Előzmény: simon templar (6115)
Kenedy Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6118
Ide is no, látom ezt jó sokan olvassák:

Egy jó cikk a klónokról, képekkel.

jinjang Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6117
Megírhatod nekem is, hogy mi a gondod, még nem olvastam végig betűről betűre a könyvet, de nagyjából már tiszta a kép, és meg is kereshetem benne az ominózus részt.
Előzmény: simon templar (6115)
simon templar Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6116
Howard a kacsa (bár szerintem az Episode I. rosszabb volt)
Előzmény: indeus (6114)
simon templar Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6115
Ezt nem tudom miért vagy mire írtad? Egyébként egy tisztelt fórumtárs megkeresett levélben az ominózus dologgal kapcsolatban amit nem értettem a filmben, de nem nagyon sikerült zöld ágra vergődnünk vele (bár nekem tisztult a kép), ebben a témában majd számítok az együttműködésetekre.
Előzmény: T-007 (6110)
indeus Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6114
mivel ez az első hozzászólásom, bevezetésként annyit, hogy nekem minden star wars film egyformán tetszett. szóval semmi rosszra nem számítok az episode 2-vel kapcsolatban. olyan lesz, amilyen. és mivel lucas csinálja eleve nem lehet szar.
indeus Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6113
skywalker: már csak 10 óra, és EPISODE 2 !!!!!!!!! :))
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6112
Honnan lehetne letölteni?
Akár magánban is...
delphijos Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6111
Az Ep. I-et én is megnéztem, mert idegesített hogy 4 hónapot váratnak vele. De most szerintem mivel egyszerre lesz a bemutató ha ennyit vártam 3-4 NAPON már nem múlik a dolog. De engem nem zavar, ha megnézed elöre a filmet.Csak nem értem hogy ennyi várakozás után miért elégszik meg pont egy rajongó ezzel a vacakkal.De lelke rajta. A DVD fórumon írt valaki hasonlót: Olyan az egész mintha valaki várja haza a 2 éve elutazott barátnöjét, és aztán 3 nappal a hazaérkezése elött "meghúz" egy guminöt.
Simont "jól" ismerem a DVD fórumról, azért írtam neki hogy képes volt ezt a sz*rt megnézni... Ott volt a smile a végén.
Előzmény: Szárnyas fejvadász (6109)
T-007 Creative Commons License 2002.05.14 0 0 6110
Egyvalami zavar engem. Ős SW-s barátom elolvasta a könyvet, és hát nem bírta ki, hogy ne idézzen egy-két párbeszédet belőle, melyek tuti, hogy benne kell legyenek a filmben. Én nem tudom, de amit Dooku mond egyszer-kétszer, attól én hátast dobtam. Ezt itt senki nem érzékeli?
Nem hiszem, hogy túloznék, ezek tényleg mély dolgok a történetben!
Szárnyas fejvadász Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6109
Martona: a blődöt nem a minőségre értettem, de ismerd el, hogy jediség ide vagy oda, miután a térdedig érő Yoda betipegett 1,55 cm/s sebességű botozásával a helyszínre, elég hülyén néz ki, hogy másfél métereseket ugorva kardozik Dookuval, egyszerűen hülyén néz ki ez a kis űrmanó párbaj közben. De teknikailag télleg OK.

Delphijos: Ne mondd, hogy miután nmegnézi X.Y. a kalóz verziót, már okafogyottá válik a rendes mozinézés! És akkor mi van azzal, aki mindjárt 5-6 jegyet vett a filmre? (lejjebb). Ez a duma, hogy megöli a filmet, meg hasonlók, nem győz meg. Inkább jó a tudat, hogy már a premier előtt láthattam, nem kellet tipródnom még egy hetet. És hidd el, élvezni fogom a moziban is 8-)))

simon templar Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6108
Igazad van életemben két filmet néztem meg ilyen gyalázatos minőségben és mindkettő Star Wars film volt. De a mozi annyira zavar, hogy inkább a minőség vesszen, mint a hangulatom. Azt gondolom nem várod el tőlem, hogy novemberig kibírjam Episode II. nélkül? :-) És volt még egy okom. Bevallom kicsit szkeptikus voltam és azt mondtam ha ilyen minőségben meggyőz a film, magyarán a történet, a szereplők és a Star Wars feeling és történelem arról, hogy jó akkor az jó. A technika nagyon fontos része az ilyen filmeknek csak mintha egy kicsit fontosabbá tettük volna mostanság a kelleténél. És csak azt tudom mondani, amit már mondtam, hogy ilyen gyatra minőség mellett is szórakoztató, izgalmas, tartalmas szórakozást nyújtott. Részemről alig várom már a novembert, hogy a polcomon tudjam maradéktalanul tökéletes minőségben.
Előzmény: delphijos (6107)
delphijos Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6107
Ha jól emlékszem a Jedi V. 29 millióba került '83 ban. Azért az akkor elég szép pénz volt.

A Csillagok háborúját nálunk 80-ban vetítették, emlékszem a (az azóta jobblétre szenderült) Köbánya moziba vitt el faterom. K*vára be voltam szarva a sok szörnytöl a kantinban. :) Igaz picurka voltam még...

Simon:

Belepillantottam a kalózcuccba egy haveromnál,(csak a minöségét csekkoltam) és egy világ omlott össze bennem hogy ezt képes voltál megnézni. :)
Én is utálom a moziba betévedö ropit-perecet-mogyorót-pattogatott kukoricát rágcsáló idiótákat , de ezt a filmet szerintem nem szabad agyoncsapni egy ilyen borzalmas minöséggel. (Engem a 85 környéki vámpír-zombi-rambo VHS szarokra emlékeztetett.)

martona Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6106
Nem Tuku, hanem Dooku. Es szerintem a jelenet nagyon atom! Van olyan, mint a kicsivel azelőtti "gladiátorban_is_volt_aréna_kapjunk_mi_is_oszkárt" c. dolog.

Előzmény: Szárnyas fejvadász (6102)
Laa-Yosh Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6105
www.pvponline.com

Holnaptól már értelemszerűen az archívumba kerül a mai.

Plusz egy kis válogatás korábbi idiótaságokból:

http://www.pvponline.com/archive.php3?archive=20000327
http://www.pvponline.com/archive.php3?archive=20000121
http://www.pvponline.com/archive.php3?archive=20000117
http://www.pvponline.com/archive.php3?archive=20000412
http://www.pvponline.com/archive.php3?archive=20010523
http://www.pvponline.com/archive.php3?archive=20010813
http://www.pvponline.com/archive.php3?archive=20011014
http://www.pvponline.com/archive.php3?archive=20011215
http://www.pvponline.com/archive.php3?archive=20020102

Szárnyas fejvadász Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6104
???
elbasztam vmit?
ha igen, akkor bocs. de úgy láttam, írtak már ilyesmit.
Előzmény: simon templar (6103)
simon templar Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6103
Megvan a véleményem. Egy hét múlva el is mondom. De ha már ilyeneket irogatsz ami nem túl fair akkor legalább írd ki, hogy SPOILER!
Előzmény: Szárnyas fejvadász (6102)
Szárnyas fejvadász Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6102
'sztok,
nah, láttam a Klónokat, az ismert kalózverzióban, és állat volt! az episode II után nehéz elhinni, hogy Lucasék tudnak még ilyet csinálni. Bár szerintem örökre a 4-5-6 rész marad a király, de ez is nagyon jó lett.
A siklós jelenetről meg anyit, hogy teknikailag ugye annyit ment előre a világ, hogy ez szinte össze se vethető látvány szintjén az endor holdi eseményekkel. Elképesztően jól néz ki az egész, és végre a film is jó lett.
Bár ahogy Yoda lightsaberezeik Tukuval a végén, az azért elég blőd...
Vélemények?
simon templar Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6101
Azért egy mondatot ideollóznék a cikkből:

"Külön érdekesség az SW E2 digitális bemutatójában, hogy a LUCASFILM kifejezetten ehhez a filmhez beszereltet a rendszerbe egy "kütyüt", amiről még senki nem tudja, hogy mi célt szolgál. Még az országban sincs ez az eszköz. Csak az utolsó pillanatban, a kópiákkal együtt kerül a moziba."

Előzmény: simon templar (6100)
simon templar Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6100
És ha már a cikkeknél tartunk, ha valakit érdekel a MOM-ban található digitális vetítőgép és tartozékai olvassa el az alábbi fényképekkel illusztrált cikket, érdemes:
http://dvd.index.hu/index.php?cikkid=2982
Előzmény: Zombie (6098)
Zombie Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6099
Egy masik aranyos, a kulfoldi mediabol.
CNN interju Rob Coleman-nel (ILM).

CHUNG: I understand what you mean now. Now, Rob, you basically took Yoda right at the point at which you need to make him walk, to shoot a gun. I mean there were all of these various activities.

COLEMAN: Well, he wields a light saber. He doesn't shoot a gun.

CHUNG: Oh.

Paff.

Előzmény: Zombie (6098)
Zombie Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6098
Az interneten terjed A Klonok Tamadasa

Ket megjegyzes:
- A cikkben belinkelt plakat nem korai, hanem a vegleges.
- A screener nem kameras felvetel, hanem epphogy altalaban a legjobb minoseg (mivel zartkoru/teszt vetitesekre viszik, sokszor DVD lemezen).

Ja, ma este az M1 hirado: "Amerikaban holnap mutatjak be A Klonok Tamadasat, mig Magyarorszagon a heten lathato a film".

Egyreszt nem holnap, masreszt most az egyszer ki lehetne hangsulyozni, hogy nalunk korabban lesz, de ezt is elcseszik.

Igazan olyan nehez dolog ezeknek utananezni?

simon templar Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6097
Na ezzel: "de nem nagy szám", meg ezzel: "Annál már a Jedi Visszatérben az erdei üldözés is jobb" azért komolyan vitába szállnék - majd egy hét múlva! :-)
Előzmény: Motyo (6096)
Motyo Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6096
A 2. részben is van egy kis siklós-üldözés, amikor Anakin vezet, de nem nagy szám. Annál már a Jedi Visszatérben az erdei üldözés is jobb. Viszont ürcsata nincs szinte semmi. Az egész amolyan "fanasy"-film lett robotokkal.
Előzmény: Bateman (6092)
Bateman Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6095
ne sajnáld, tudtam ezt én már korábban is, te csak megerösítetted. Remélem azért a többi az olyan lesz, mint amiket írkálnak róla.
Előzmény: simon templar (6093)
Skywalker. Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6094
T-1
And counting!
Előzmény: simon templar (6093)
simon templar Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6093
Komolyan sajnálom már, hogy leírtam azt a dolog még akkor is ha eléírtam, hogy Spoiler. Többet nem írok már ezekről de abban biztos vagyok, hogy lesz benne egy-két dolog amely megosztja majd ezt a kis közösséget. Ha máshogy nem majd az én részemről. :-)
Előzmény: Bateman (6092)
Bateman Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6092
Szájmon fél szpojlerére reagálva;
engem a ősi trilógia azért ragadt magával, mert telis tele volt űrjelenetekkel, amik a magot alkották, a sztorit nagyban operálták.
Amikor nagyjából a könyvekből olvasott infók alapján feltudtam építeni a trilógia elötti időket képzeletemben, nekem egy nagy-nagy űrcsatáktól hemzsegő kor rajzolódott ki.
Ezért vártam igazán az új részeket, hogy sok ilyet láthassak.
Ezt szépen besatírozta az EPI és ahogy elnézem az EPII is rádob egy-két lapáttal.
Így nem sok értelmét látom Obi azon megnyilvánulásának, amikor a TNH-ban Luke-nak azt mondta apjáról, hogy mindenidők legnagyobb vadászpilótája volt a galaxisban. Hát nem tudom mi a f@sztól lett volna az.
simon templar Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6091
"Megpróbálok olvasni a soraid között" Pedig csak egy sort írtam. :-))
Nos, igen. Ha a Trilógiát nem tekintjük gyerekfilmnek akkor ez sem az. Mondjuk én azt 8 évesen láttam (legalábbis az elsőt) és tetszett.
Előzmény: Skywalker. (6090)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!