Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Jól elvitte a beszédtémát sok, igen kellemetlen dologról ... Mert pl még mindig nem tudni, ki adta ki a parancsot a pedofilvédelemre, milyen szálakon kapcsolódnak orbánék K.E.-hez, vagy miért az orbáncsalád ügyvédje védte a pedó igazgatót ????
... vagy hogy ki mindenki kapott kegyelmet.... De lenne még ezernyi más, kellemetlen téma is...
Tehát akinek fenntartásai vannak a hirtelen megvilágosodókkal, a NEResekkel, az ellenzékkel és a fidesszel szemben, no meg sok egyébbel kapcsolatban is, valamint nem képes szemellenzős már-már szinte vallásos hittel létezni, az ne politizáljon? Nem gondolod azt, hogy a dolgok nem csak fehérek és nem is csak feketék?
"A dolog lényege pusztán matek, s abból is az egyszerű fajta. Az utóbbi 2 év drágulása, adóteher-növekedése, s botrányai miatt kb 500 000 szavazót [biztosan] vesztett a párt. Ha ez a félmillió ember az esetleges ellenzéki koalícióra szavazna, akkor kb döntetlenre futna a választás ((úgy 3 millió listás kormánypárti szavazat ellenében 2 millió körülit kapott legutóbb az ellenzék)) Magyarán mindenképp el kell érni, hogy az elpártolók, hezitálók ne oda, hanem egy talanságos harmadik erőre szavazzanak. Ilyen egyszerű a világ. Ám s nemkülönben jön a bazdmeg: a "még nem tudom" voksolók közül is majd' fél millányi áttolódott a nem megyek szavazniból a mindenképp megyekbe. És döntően a liberálisokra fognak szavazni, hiába a 72:2 milliárdos kampányköltség arány. Na, ezért kell MP elsősorban a törzsfőnöknek."
Azóta nem beszélek a menyemmel telefonon, amióta megtudtam, hogy automatikusan felveszi a beszélgetéseket... :/ Van ilyen appja, egyébként én is letöltöttem, hátha egyszer jól jön, de sose gondoltam rá, hogy családtaggal szemben...
Ez már fullba kabaré. :) Bemondták a német híradóban is, ahogy egyébként M.P. felvételét is felkapták az osztrákok. Lehet, hogy Mo-n megússza a főni, de hogy Nyugaton nem lesz ennek jó lefutása, az hétszentség. Kb. meg lett erősítve, hogy Mo. nem jogállam európai értelemben. Mert azt tudjuk, hogy a csekély értelmű fideszes medvebocsok szerint a jogállamiság egy megfoghatatlan és bizonytalan fogalom. ;P
Mondjuk a túlmisztifikálást el tudom fogadni, végeredményben a hatályos törvények betartásával az isztambuli egyezménynek értelme se lenne a világban. Csak hát ezek a hatályos törvények nem annyira vannak betartva és betartatva. :/
És milyen bántalmazó kapcsolatban nincs látlelet, csak egy rendőri jelentés, hogy kiabáltak egymással, amikor már válni akartak? :) Nem szeretem megkérdőjelezni az áldozatokat, de azért itt én nem látok védtelen áldozatot. Eleve rendőri védelme volt a nőnek, mert védett személy volt. Ha bántalmazta volna Magyar, akkor csak nem mondták volna neki, hogy pártérdekből még két évig ne váljanak el. De még a testbeszéde is olyan laza a csajnak, mint a lerúgott riga-lánc az összes közös fotójukon. Nyilván csak otthon rettegett tőle, alvás előtt...
Azt elhiszem , hogy cirkuszoltak (egy házasságban az is benne van) , még az is lehet , hogy egyszer-egyszer hozzá vágott valamit , de hogy folyamatosan verte volna , azt nem hiszem .
Nem csak azért, mert visszahullik a gyerekekre, hanem mert velük is autoriter, az ő érzéseik sem érdeklik, és őket is a tulajdonának tekinti. stb. Sokszor az van, hogy az anya jelenléte akadályozta meg abban is, hogy a gyerekeket ne bántsa. Ha nincs ott az anya, akkor viszont még ez a kontroll is eltűnik.