95%, hogy kapott parat, szerintem is. de hat a no is hulye volt, elso pofon utan ki kellett volna rugni a csokat, pasi mellett nem fuvel faval kefelni. amelyik pasi ket honap utan hazasodni akar, azzal en 40+-os nokent ovatos lennek. (ha minden no, minden elso pofon utan dobna az emberkeket, jobb vilag lenne ez.)
El tudom képzelni, hogy van ilyen sajnos. De szerintem itt a pasi valóban megverte a nőt, nyilván az ügyvédje tanácsolta neki, hogy ne emlékezzen semmire, netán sugallja a vallomásával, hogy valamit belekevertek az italába. Persze lehet, hogy tévedek.
Tagja lehet az a szerzo, aki akar tagja lenni. De kérdezd meg őket, kik a tagjai, milyen írok.
A tolvajlasban santikalo asitos ír nekik egy emailt, és megkérdezi, hogy náluk van-e xy könyv joga, és letoltheti-e. Az artisjusnal meg korberohogik.
Az nem erre van kitalálva. Mit gondolsz, miért nem elérhető minden könyv ingyen? Azért, mert illegális. Ahogy a képeket se lopkodhatod, úgy a szövegeket se. Az mások szellemi tulajdona.
Ez speciel hasznos, még ha főként nőknek szóló segélyvonalakról van szó, mint pl. a nane és társai.
De ha megfigyelted, külön vastagítással még ki is emeltem az aggályos részeket, amik pl. a bántalmazás definíciójáról és az IE-ről szóltak, nyilván azokban van az ilyenkor szokásos sunyi hazug propaganda.
"Az ARTISJUS, teljes nevén Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület egy országos egyesület, a megszűnt Szerzői Jogvédő Hivatal feladatkörébe tartozó közös jogkezelés tekintetében annak jogutódja.[4] „a zenei és irodalmi szerzői jogok közös jogkezelő szervezete” Magyarországon.[1] Az egyesület tagjai lehetnek zeneszerzők, szövegírók, irodalmi szerzők és zeneműkiadók."
"Na ne rohogtess, hol fizet az ingyenelo, aki lopkodja más szellemi termékét?"
Az üres adathordozók árában fizet mindenki:
"Az Artisjus díjai miatt Magyarország területén az üres adathordozók árai sokkal magasabbak a szomszéd országokéhoz képest, emiatt Alkotmánybírósági panaszt nyújtottak be magánszemélyek. Az Artisjus álláspontja erről : "ez a díj lehetővé teszi, hogy a vásárlók magáncélra szabadon készíthessenek művekről másolatokat. Vagy, ha úgy tetszik, a magánmásolási díj „legalizálja” a magáncélú másolatokat."