World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Hát ha mindig warriorral mész párban mint pl nálunk egy házaspár rugó+holypap párosa akkor végig lehetsz healer talenten ez igaz. A warriornak a fullprotot viszont így akkor nem ajánlom mert el fogtok aludni 1-1 kill alatt :D
Altokról jut eszembe: a BC alt-barátságtalanságáról csak annyit, hogy van ugyebár egy 70es holy papom és 70es mage. A papnak 375 tailoring, Kara kulcs, minden létező heroic kulcs, full primal mooncloth set. A legtöbb Kara first killünkön healel. A magenak 375 tailoring, 1 híján minden heroic kulcs, Kara kulcs, Battlecast Hood pattern, némelyik first killen ottvan. Spellfire set készülget. Igaz epic repcsi egyiknek sincs és mindig vér csóró vagyok, de azért a javíttatással, potik költségével sosincs gond. Mostanában heti 20-30 órát tudok csak játszani. A warrior még készülget csak kevés időm van rá, valamint a legszarabb solo osztály amit valaha láttam, pöcsönszúrom magam tőle rendszeresen, tökmindegy milyen specen van ha egyszer szar a gear :(
Szintlépéshez javasolnék egy ilyesféle buildet, holyDPS :) Lényeg hogy divine fury, searing light és surge of light legyen benne, lehetőleg spi guidance és imp spirit, force of will is, aztán hajrá smite power :D Nekem nagyon bejött! Heroicot és raidet kivéve megfelelő healing potenciál is van benne. http://www.wowhead.com/?talent=bxG0uhxzbxZbxxcfbqb
BTW, úgylátszik, fordulnak a dolgok, legalábbis azoknál, akik "régi motorosok", váltanak szerepet meg ilyenek. ja, igen, saját magad healelése az fontos dolog, én a mai napig benézem healerszerepben 10ből 12szer)
Holnap veszek egy kondibérletet a wow előfizetésem helyett /mellé.
Azt hiszem, az öreg harcosaim visszatérnek Vaskohó fogadójába, jól megérdemelt pihenésüket eltölteni, számos sörök társaságában:-))
A raidek nélkülem telnek - csak reménykedem hogy nem hívnak be... Magtheridon lement nélkülem és cseppnyi hiányérzetem sincs. Fura, nagyon fura. De azt mondják, a raidelésen túl is van élet, van mivel eltölteni hetente pár órát.
Heroicban izgalmas healelni :) És/vagy szar csapatban ahol a tank 1 mobot fog, a másik 5 megy rád és amúgy is a tank gearje fos, a shield blockról fingja nincs ezért normál mobok is úgy verik bucira hogy csak pislogsz... :D Aztán ugyanerre a helyre bejössz egy kompetens tankkal, dobsz rá egy pomot meg renewet és elmész kávézni :D
tényleg nem is írtam még, a héten volt egy fun MC run. 60-70 közöttieknek a guildből. 28an kezdtük, a végén 24en voltunk. golemaggal bezáróan lenyomtuk az összes bosst, sulfuronnál volt 1 wipe..
mivel csak 2 ember tudott vizet hozni, nem mentünk rá majordomora, mert sokat kellett volna várni az utolsó 2 rúna eloltására. olyan 1,5-2 óra votl az első 8 boss.
Hehe voltam heroic Mechában pappal, az első boss tényleg über fun :D Főleg mivel volt egy holy pala is, 2 healerrel nem ment le a 3 perces enrage előtt, így előkaptam a dmg geart és nyomattam a 3K smiteokat... Kééész :DDD Pathaleonra viszont ráférne kis nerf, meg az előtte a hídon levő trash is nempicit húzós... Az insta eleje viszont valóban totálisan gyerekjáték, nem sok eltérés van normálhoz képest.
Én voltam Maulgaron pappal pár hete, nem tűnik olyan iszonyú nehéznek, kell pár kulcs ember érdekes felszereléssel, pl huntard NRben meg mage Sta gearben, 1 kurvajó MT maulgarra és rá egy raklap healer aki 5 percig maxos nagyhealeket spammel rá nonstop, mert annyira tüskés amit üt... Bár szerettem volna magéval tankolni itt, sejtem szomorú sorsomat és ghealbot leszek itt is :) Ha ez megvan, akkor tökéletes összehangolt pull kell és a warlockok enslave tankjainak nem szabad túl sokat resistálniuk az enslavet :) A legjobb, hogy ide semmilyen attunement nem kell, be lehet menni és kipróbálni mit tudunk.
Maulgar és Gruul az elég triviális, mind abból a szempontból, hogy az lesz az első, mind a taktika (ugye elég sok leírás található mindenütt, nagyon sokan megcsinálták már). Viszont Maggieről kevesebbet tudok. Ti hogy álltok amúgy vele? farm, vagy próba fázis? A leírásodból mintha az derülne ki, hogy még nem ment le, bár ezt nem hinném, titkeet ismerve :)
Nem enragelnek, csak a damage-ük nő. De ahogy meghal 1-1 add, szabadulnak fel healerek hogy besegítsenek a maradék warriorban. Igazábol ez a része a dolgoknak "szerintem" majdhogynem marginális, az érkező infernálok kezelése az, ami mindkét variációnál ugyanúgy problémát okoz. Ha balszerencsés helyre keletkeznek, 1-1 ember azonnal down. Nem tudok részletes taktikát írni, én csak tauntolgatok a sarokban, nem látom át a harcot.... Meg nem si jutottam még el igazából semeddig.
Ha megvagytok 25 fős rairde, Gruul's Lairbe menjetek, mert az fontosabb az előrehaladás szempontjából... És sokkal könynebb is.
Figyu, Maggienél eddig nem egyszerre öltétek le a warlockokat? Ezt tényleg nem kötekedésből kérdem, még videot is csak egyet láttam, de wowwikin asszem úgy írták, hogy egyszerre érdemes őket, hogy ne enrageljenek. Vagy hogy megy a dolog? Írj már légyszi egy rövid Maggie kill leírást, tök kiváncsi vagyok, mellesleg egy hónapon belül sztem megpróbljuk mi is :) Jött most pár arc más szerverről, kezdünk meglenni :)
Képzeld, a lockok Magtheridonnál nem fókusz DPS-el lettek kinyírva, hanem mind az 5 egyszerre... o.O Illetve lettek volna, ha ők is úgy gondolják. Így elvileg kb. egyszerre halnak meg, és nem erősítik egymást. A lerugás így neccesebb mondjuk... A "rugóm" folyton fearben rohangált, így egyedül voltam rá:-s Fura volt nagyon, care-vel, fredgarral, stb. egy partiban lenni úgy, hogy elma irányítja a raidet... :-SS Mondomén, időutazás...
Én tegnap Magtheridon raiden voltam, őszintén szólva némileg akaratom ellenére ^.^
De este még összejött 2 Arcatraz parti, így végre tudtam haladni a Kara kulccsal... A második fordulóban volt tank, meg sámán, meg lock, meg 2 shadowpriest :-)) Mass heggesztés! Nem szívesen lettem volna warrior ebben a partiban. :-) És mostmár van szetbonuszom is, a pet manát tölt, vagy mi:-)
Most épp Zürichben vagyok, Pénteken repülök Madridba, jövő Szerdán online leszek. Meglátom hogy bírom az elvonást addig. :D Ha addig beszélsz vele, akkor mond meg neki pls hogy Szerdán megkeresem.
Sokan együtt vagyunk, maradjunk ennyiben. Mint egy időutazás... Besy megkért hogy tolmácsoljam, beszélne veled. Tegnap Magtheridon volt. Bár én végigafkoltam shadowmoon-ban.
talán annyivan volt könnyebb dolgunk, hogy melee DD-t nem vittünk magunkkal. úgy próbáltuk, hogy egy maci jöjjön velünk, hogy offtankoljon a trashen, de majd princenél beáll DD-zni cicában. végül azonban úgy döntött, hogy healel healcuccban (egész tisztességes healing cucca van feral létére), és egy pap kiment, bejött helyette a mage altja. így volt 1 tank, 4 healer (pap, paladin, sámán, drood) és 5 ranged DD (asszem 2 lock, 2 mage, 1 hunti).