Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Zsazsiehi Creative Commons License 2007.03.10 0 0 5805

Hali

Nézd meg az 5384-es hozzászólást ott van fotó + leírás.

Hali  Zsazsi

Előzmény: chevycsaby (5804)
chevycsaby Creative Commons License 2007.03.10 0 0 5804
Csumi
Hol találom ezt a szükitöt amit kivettél?
Eetleg egy kép?
köszi!
Előzmény: Zsazsiehi (5802)
topika1 Creative Commons License 2007.03.10 0 0 5803
Előzmény: Fox8 (5797)
Zsazsiehi Creative Commons License 2007.03.10 0 0 5802

Szia  Hali mindenkinek

Most vettem ki a szűkítőt az autóból ami 13.5 cm-es kúpos műanyag cucc 6,5 cm ről 4,5cm re szűkül.Három napos az autóm és 90 Km van benne úgy olvastam a régebbi hozzászólásokban,hogy mások is kivették már az első héten.Majd a szervízre vissza teszem.Valaki írta,hogy két hét telt el a szűkítő kivétele ota és az autója akkor kapott új erőre mert ,hogy a számítógép megtanulta a nagyobb átmérőt.Ha vissza teszem a szervíz előtt ujra meg kell tanulja,hogy nebukjak le? Szervíz előtt két héttel kell vissza tennem?

Sziasztok   üdv  mindenkinek    Zsazsi

Előzmény: R*R (5756)
chevycsaby Creative Commons License 2007.03.10 0 0 5801
Sziasztok

A leveöszűröt amiröl beszélek kb menyiért lehet beszerezni kompletten?
Meg hol?
Köszi.
tois Creative Commons License 2007.03.10 0 0 5800
Valahol Újpalotán, már nem emlélszem pontosan, van egy pofa, aki fényszórók foncsorozásával foglalkozik. Egyszer csináltattam nála a lámpáimat, még a régi kocsimon. Ő mondta, hogy az általad említett izzók a műanyag foncsorokat ki tudják lyukasztani a nagyobb hő miatt. Szóval jók a megérzéseid, én nem tenném be a helyetben. Üdv
Előzmény: Fox8 (5797)
Komis Creative Commons License 2007.03.10 0 0 5799

Zseni a Pasi!:-)) Az már tuti...

Azon gondolkodom, hogy tudnám az elképzelését tovább vinni. Minimál költséges tuning. Pl: :-))))

1. R*R által javasolt csőszűkítés eltávolítás- működik

2. Kollegám szerint a jó polir +2km/h sebesség - talán működik

3. Nőknek harisnya, férfiaknak zokni, őstermelőknek permetszűrő maszk,.... a légbeömlő nyílásra - működik (de meddig?)

4. ...

Akinek 5lete van dobja fel :-)))))) Zsazsiehi sztorija az én napomat már feldobta!

Üdv

Előzmény: Zsazsiehi (5787)
Secretknight Creative Commons License 2007.03.10 0 0 5798
Szia,

5580,5597 hozzászólás.Itt mindent megtalálsz.Képet nem rakok fel. Minek sok mindent
nem látni.A rádio alatti rekeszben lett kivezetve,onnan tudom kihúzni ha kell,ill oda elfér bármilyen mp3,mp4 lejátszó.
Előzmény: ooz1 (5783)
Fox8 Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5797
A véleményeteket szeretném kérni a következő dologban:mi történik(történhet) akkor ha a gyári H4 60/55w izzó helyett H4 100/80w teszek be (leszámítva azt hogy nem legális)?Arra gondolok,hogy nagyobb hőt ad le és szétolvad nekem valami,lehetséges???
Fox8 Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5796
Szerencsére,lekopogom már jó ideje(sportlégszűrő betétele óta)nem jelentkezett ez a bosszantó próbléma,de ha előjön igérem szólni fogok.Nem nagyon értek a motor működéséhez,de merem állítani ez a motor a gyári cuccokkal nem kapott megfelelő levegő ellátást,az új légszűrővel mintha kicserélték volna(alacsony fordulaton is nyomatékos a gép pl)!Amikor szereltem be a direktet,számomra meglepő volt,hogy egy zárt dobozból szipizi(erős túlzással szipizné) a levegőt a motor.Naivan azt hittem,hogy az alul nyitott és ott áramlik a levegő be.Hozzám jobban értők azt mondták az a doboz nem más mint a szívászaj csökkentő.
Előzmény: Stocz (5793)
BeZe1974 Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5795
Bocs de ezeket ugy hivjak: En jobban tudom, tudós :D :D
Előzmény: Zsazsiehi (5794)
Zsazsiehi Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5794

Szia

1,6-os kombi Lacsettije van a srácnak és az asszonykám munkatársának a fia 28 év körül.Vártam a nejem a munkahelye előtt és ott állt ez a srác is a mai napon történt az eset.Nézegettük az új autómat és mondom neki mit olvasok a fórumon,hogy szűkítő ki azt mondja mutat valamit kinyitotta a motorteret és hiányzott az egész nagy fekete doboz a benne lévő szűrővel.A gégecsőre alul felül három réteg harisnya volt ráhúzva.1.5 éves a lacsija nemtudom meddig akarja még használlni

egyépként az olajcserét is otthon oldotta meg magyarul GARI ugrott.

Ilyen emberek is vannak.

Sziasztok   zsazsi

Előzmény: R*R (5788)
Stocz Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5793
Rángat 2000-nél?
Üdvözöllek sorstárs. Végre egy hasonló probléma. Az enyim 2005 decemberi. Közel vannak egymáshoz. Lehet, hogy ez is széria hiba?
Előzmény: Fox8 (5731)
Stocz Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5792
Rakass bele riasztót. Akkor lessz két távirányító. Igaz, hogy az is pénzbe kerül, de + védelem. Mondjuk a kormány vagy váltózárnál nem jobb. (tudod melyik kormányzárról beszélek, nem a gyári).
Előzmény: kripic (5722)
95LE Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5791

SZIASZTOK!

Egy ideje nem néztem az írásaitokat, így most 4 oldalt kellett bepótolnom. Olvastam, hogy némelyikőtök félti az asszonytól az autót. Erre a legegyszerűbb megoldás, vegyetek neki egy sajátot. A szűkítőről egy picit: tanácsaitokra én is kivettem, utána pedig elgondolkoztam azon, milyen teljesítmény növekedésről beszéltek, mert nem észleltem semmit, de mivel későbbiekben azt is olvastam, hogy a számítógép elkezdi tanulni az új felállást, így hagytam egy darabig s csodák,csodájára, kb. két hét elteltével érezhetővé vált a hatás, az autó szinte megtáltosodott. A garancia miatt nem aggódom, ha majd szervízre viszem, előtte vissza teszem. (Ki-be szerelés max.:15 perc. Ennyit megér.) A massza kérdésére tényleg nem árt több időt fordítani, de az írásokat olvasva úgy látom, ez a sárgalámpás baleset szinte kizárólag az 1.4-es motorokat érinti. (A felmérésemre tett javaslatokra igen kevés válasz érkezett.) Azt kevésbé hiszem, hogy a gyártás során az azonos alkatrészeket is megkülönböztetnék motor méret után, úgyhogy lehet, hogy más disznóság is van a dologban. A 15-ös könnyű fém felnire ajánlom a Dezent márkáját, országosan akciózza a gyártócég 19.800 Ft-os áron. Én is ma tetettem fel, de hogy finoman fejezzem ki magam, még egy óráig sem gyönyörködhettem a látványban mert 1 B...ÖS P...SZT SZEMEREY TRANSZPORTOS teherautójával töréstesztet végzett tolatás közben az autómon.(Sznuni bár jeleztem, hogy ott lennék a talin, de mivel a javítás erre az időpontra várható azt hiszem ennek lőttek.)
Hupsz ez egy kicsit hosszú lett minden jót mindenkinek!
Ormió Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5790

Sziasztok,

ígértem, beszámolok: Budakeszi szervíz készséggel elvállalta és alkatrészbeszerzéssel együtt másnapra megcsinálta a kuplung felső munkahenger cseréjét, természetesen garanciálisan. Szokatlannak minősítették a hibát, bár ez előfordul a Lacival, de nem másfél év/23 000 Km-nél...

Hát, ezek után csak bizakodom, hogy egyéb "szokatlan" örömben nem lesz részem. Gyanakvó lettem, és valahogy nem olyan már, mint eddig volt. De Ti csak örvendezzetek, hátha nekem is elmúlik ez a rossz hangulat.

Üdv: Ormió

cápaFeri Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5789

eset...:-)) az...lábszag nem lesz, minek mosni..:-))

komoly ember lehet!.:-))

Előzmény: R*R (5788)
R*R Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5788

Hi!

"kivette az egész légszűrőt tokkal vonóval csak a gégecső maradt amire harisnyát húzott így használlja az autóját" (Frédi-Béni jutott eszembe!)

-milyen autója van?

-mennyit használja?

-mikor akar motort cserélni? (nehezen hihető eset, de hogy "eset" az biztos!)

Még a szomszéd topikban sincs harisnyás kategória. Időnként kimossa?

Előzmény: Zsazsiehi (5787)
Zsazsiehi Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5787

Hali

Nincs semmilyen limit megyek amennyit birok ,ebből is látszik ,hogy én sokat dolgozom és nemérek rá autózni hétköznap.De majd a hétvégén ami ugye most csak vasárnap irány Zebegény és a környék. A szűkítöt sajnos nem volt időm megnézni mert korházba mentem látogatni délután,majd talán holnap.

Van egy ismerősöm kivette az egész légszűrőt tokkal vonóval csak a gégecső maradt amire harisnyát húzott így használlja az autóját

Csá    Zsazsi

Előzmény: R*R (5781)
Zsazsiehi Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5786

Szia

Szerintem az előírt a 2.1 bár, ahogy olvasom a tapasztalat 2.4 elöl 2.0 hátul,én 2,1-re állítottam be mind a négyet.

Csá zsazsi

Előzmény: Picuj (5776)
Zsazsiehi Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5785

Csákány

Bármi megeshet az előző autómmal 3 év alatt 16000 km-ert mentem.

Az olajcserére vissza térve, mikor érdemes olaj cserér csinálltatni én 1 évben max 6000-ret teszek az autóba? A kipufogó biztos, hogy el fog rohadni nekem is.

Jelenlegi állás 85 Km. Mióta leengedtem a gumikat 2,1 re mert szerintem ez az előírás nem pattog ugy az autó és nincs akkora gumi zaj.

Hali      Zsazsi

Előzmény: cápaFeri (5773)
Stocz Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5784
Szevasz Kulimász! Isten őrizz, hogy megkövezzünk! Ez a fórum nem erről szól. A trutyis dolog lényege éppen az, hogy véleményünk szerint ez a kosz nem kívülről került be a rendszerbe, hanem vmilyen, a gyártás soránnem megfelelően alkalmazott technológia, vagy anyag eredménye. Amíg ezt nem piszkáljuk meg sokan, addíg a GM nem foglalkozik vele. A nagy többségnek garin túl lesz a gépe, mire ez a gond jelentkezni fog (ha egyáltalán jelentkezik majd). Ekkor viszont már zsebbenyúlós a történet!
Előzmény: Kulimász (5716)
ooz1 Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5783
kik rakták be?
hol és menniyért? ja és mennyi volt a kábel?
raksz fel róla fotót? mmint a kocsid rádiójáról, kilógó kábellel :)
Előzmény: Secretknight (5782)
Secretknight Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5782
Sziasztok,
mini-iso kábelt berakták a helyére,mp3 gyönyörüen szól(kis tulzással) !
Nem is olyan nehéz kibontani a rádiót,csak tudni kell hova nyulni.Az egész ki-be talán 20 perc volt.

üdv,
Secret
R*R Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5781

Szia!

Utolsó próba a Lacsi computer csere előtt- műszeres csatlakozás-esküdtem volna: el sem indul a hibakód keresés- így direktszűrővel - miegyébbel a motorháztető alatt gurultam be a szervizbe magabiztosan. Mikor indult a program, kezdtem kényelmetlenül érezni magam, mikor indította a motort a villanyos már nem volt visszaút: hangzavar az udvaron... Ha mégis lett volna valami hibakód a diagnosztikussal együtt száguldottam volna el, minél messzebbre. Esetleg hivatkoztam volna, hogy szégyenlős vagyok ezért nem nyitom fel a motorháztetőt akárkinek. Megjegyzéssel túléltem a dolgot és lezárták a munkalapot.

"Már 52 KM-van a gépbe" és mennyi a napi limit?

Előzmény: Zsazsiehi (5769)
R*R Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5780

Szerintem hívjad és nézzék meg!

Jó minőségű tisztító adalék a tankba felhasználási útmutató szerint ártani nem használ, esetleg kicsi levegőztetés?

Előzmény: fbh (5777)
R*R Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5779

Üdv mindenkinek!

"HOZZÁFÉRÉS LEHETSÉGES"

Új magyar nyelvű szoftverrel sikerült csatlakozni a computeremhez (Lacsiról van szó), 1 hete jött vissza a szerviz készüléke Koreából frisítéssel , hibakód nincs (vagy ami késík az nem múlik...), így szererencsére cserélni sem kell egyelőre semmit.

sz946cs Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5778

Szia kedves ivb !

Természetesen én is klímás gépben ülök, és nagyon élvezem amikor kinn 35 fok van, és én belül felhúzott ablakoknál hűsölhetek. Ennek ellenére nem használom a klímát állandóan, nem csak anyagi megfontolás miatt (több fogyasztás), hanem jobban élvezem a friss levegőt megfelelő környezeti hőmérsékletnél. Ettől a Te véleményed lehet más. Ezért írtam a véleményemhez, hogy SZERINTEM.

Szép napot.

Előzmény: ivb (5748)
Picuj Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5776
Akkor most a 2,1 az előírt nyomás?
Előzmény: Zsazsiehi (5770)
fbh Creative Commons License 2007.03.09 0 0 5777

Üdv. Mindenkinek!

Engem is elért a "sárga lámpa" szelleme. Az autó 1.4-es 2006-os gyártású, a kilóméter óra szerint 9600km van benne.

Tegnap este a piros lámpánál állva az alapjárat elkezdett hullámozni de a motor nem állt le. Elindultam és egy jó kilóméter után először csak villogott majd folyamatossá vált a sárga lámpa fénye. A motor a lámpától történő indulás után már teljesen normálisan ment. Így mentem (sárga lámpával 10km-et, majd otthol udvar beáll. Ma reggel indulok semmi sága lámpa simán jöttem 15 km-et. Mi várható?? Hívjam a szervízt?? Járt már így valaki??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!