Megértem Kaludiát, én elővigyázatossági szempontból soha nem eszem semmiféle gyümölcsféleséget munkahelyen. És pl. tejterméket sem. Hogy egészségügyileg véletlenszerűen se torkollhasson kellemetlenségekbe a dolog.
Szemmozgató izom izomláz. Óriási! én nem is tudtam, hogy be lehet szerezni ilyet is. A szélrózsa minden irányában kémlelte a Mester a maggyfákat mekkában.
Olyan izomlázom van,hogy szinte fáj ha mozgatom a szemem. Ugyanis szombaton és vasárnap segítettem Ancika néninek meggyet szedni, mert Tunyogmatolcson sok a meggy fa. De van egy falu a környéken, Nyírmeggyes, amit egyenesen a maggyfákról kereszteltek igy. Igazából ott van a meggy mekkája. De Tunyogmatolcson is szinte gyakori lehetőség, megyfákba botlani. Igen-ám de a szedése nem egyszerű, mert óvatosan, mint a himes tojást. Mert ki jön belőle a leve, hogy rászoritunk. Én elsősorban a meggyfa tetején voltam fellelhető, mert képes vagyok a mászásra. Ha Citromka látta volna, milyen fürgén mozogtam, szinte meglepődne. Hoztam a kolégáknak is szabolcsi meggyet és jókora sikere volt. Bár Klaudiát egészségögyileg nem serkentette, azaz inkább kellemetlenségbe torkollott. Egy szó mint száz, sokat volt illemhelyen. Szinte jóleső érzés volt dolgozni, mert a meggyszedés után, szinte szanatóriumban éreztem magam. Ma ugyanis szinte alig volt teendő. De ez betudható annak is, hogy nyár van és ilyenkor az emberek pihennek.
Ez a krokszcipő szerntem nem igzán kultivált a mesternél...nálam sem. Makszimum fűnyíráshoz viselhetne ilyet egy női személy. Olyan , mint régen a vietnámi papucs volt, népviselet. Meg balzsam fejfájásra.
Addig is egy szép körmondat Március gt-től: "Igen Árpi én is így gondolom, bár hozzáteszem, hogy azért egy dolgot ne felejtsünk el; nem biztos, hogy ez mindig így van, bár nem kizárt, hogy jól fogtad meg a lényeget, én egy kicsit kételkedem, de igazat adok neked."
Péntek reggel a Startban 9-től 10-ig minden kérdésre így válaszolt, amit a műsorvezető kollégája tett fel neki :-)
Ez nekem is kedvenc, de ilyenkor (meg hasonló feldolgozásokat látván) mindig az jut eszembe, mennyire zseniális az eredeti. Amúgyli Michael Jackson sosem volt a szeretési listámon, de be kell látni, zeneileg üt, mint a kettőhuszas áramkör.