Bizony, nekem is pontosan ez volt az érzésem. A házak tán még régebbiek is, persze fel vannak újítva, de a kavargó hó tényleg patinássá teszi őket, érdekes.
Kapcsold már ki azon a gépen ezt a dátumozást, a metaadatokban úgyis benne van, percre pontosan, itt meg úgy hazavágja a sok csodaszép képet, hogy elmegy az ember kedve, még nézegetni is :(((((((((((((((
Ma reggelre nulla cm-es hólepel és most is derült égből aprón sűrűn esik, elég érdekes. Ez olyan, mint amit jó öregapám mesélt anno, aki a russzkiknál volt fogságban. Azt mesélte, hogy ott a -20 -30 fokban szinte mindig amolyan hókristályok estek, látni is alig lehetett, de tél végére azért pár méter mindig összejött belőle!
Huhhh... hajnalban jöttünk haza Genfből , igazán durva volt , rengeteg gépet töröltek , szerencsére a Budapesti végülis vagy hat óra késéssel de elindult.
Eleve késett kb 4 órát , aztán felszáltunk a gépre de a pilóta közölte hogy lefagyott a szárny. Akkor jött egy tüzoltó-szerü gép , és valami forró nyúlós dzsuvával lemosta a repülőt , aztán nem tudtunk felszállni , torlódások miatt egy órahosszat.
Közben én láttam hogy az egész nyulós szutyi a havasesővel együtt visszafagy a szárnyra.
Hát nem voltam éppen nyugodt amikor felszálltunk... , aztán meg hajnalban haza az M5-ösön , havasesőben .